Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus, mohu to sklidit nebo ještě můžu proplachovat? Aby to nebylo pak prezraly, od zítra bych začal lejt vodu, jinak třetí den jsem Lil final flush a ripen
Jak dlouho to kvete? Min. tejden to jeste nech, prezraly to jeste dlouho nebude, navic lehci prezralost neni vubec na skodu. Osobne sklizim az dojde cela kytka vcetne spodku.
Původní příspěvek od Subatomic Jak dlouho to kvete? Min. tejden to jeste nech, prezraly to jeste dlouho nebude, navic lehci prezralost neni vubec na skodu. Osobne sklizim az dojde cela kytka vcetne spodku.
To jedeš pokaždé na lehkou prezralost ? Osobně sklizim na 3x před zralostí, v ní a něco nechám přezrále. A pak si vybírám jaký stav chci.
No urcite je lepsi krapet prezralejsi a to hlavne chutove pac o to jde predevsim ne? Na trichomi nekoukam protoze pryskyrice napr na okvetnich listkach se zbarvuje o dost rychleji nez primo v palicich, takze to neni podle me moc presny. Sklizim zkratka az kdyz se mi kytka libi a to je vetsinou kdyz blizny na spodkach jsou cca fiftyfifty. Proto je dobry nejakou tu spodni palicku na kytce nechat jako indikator zralosti, stim ale vetsina groweru nebude souhlasit je to jen muj osobni poznatek
Ahoj lidi kdy sklidit ?Pro nejlepší sativa ůčinky? Květ tak cca 40 dní.Vrchní palice tak 70 % hnědých blizen (nebo oranžových) další zbytek 50/50 a spodní 4 paličky ješte býlé .Mám si sehnat lupu na trichomy? Dle seedbanky květ 8-10 týdnů
Model Bruce banner 3 regular
Koukni se pod mikroskop nebo pod lupu na zakaleni pryskyrice. 50. den kvetu aspon me osobne u samonakvetacky nic nerekne. Jak dlouho ji mas celkove? A nezapomen na konci zalivat jen vodou...tady z te jedne palicky neni moc videt, jestli uz je dostatecne proplachnuta.
Ahoj. Automat AK47 se uvadi, ze kvete cca 5-7 tydnu. Spolehlive jedine mikroskop, ale dle fotky uz to i zrale vypada rekl bych...Pokud mas udelany flush, tak bych asi sklizel.
Prikladam zajimavej odkaz od spanelskyho growera a jeho teorii zralosti. Je to psany spanelsky ale prekladac to prelozi docela citelne. Typek to mozna krapet prehani ale ve spouste veci snim souhlasim, jako to ze koukat na trichomy je kravina, nebo ze od poloviny zasichajicich pestiku se zacina vytracet vune atd. Vedecky to sice podlozeny nema ale zadnej laco to taky neni. https://www.forochumajek.es/phpbb/v...hp?f=208&t=7392
Ahojte prosím o radu či už je ich čas. Jedna sa o autoflowering v 12. Tyzdni. Distribútor semien uvádza čas 11.tyzdniv. Avšak cital som, že sa dá ešte 2 týždne potiahnuť. Mám ešte týžden počkať alebo ju už sklidit? Som nováčik