Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
makovnik potrety treskou a pikantnym šalatom a to všetko zaliate jahodovejm jogurtem a musim povedat ze fakt bašta a este sakel surovych vrtuliek(cestoviny)
tak včera jsem zežrala špenát s bramborovým knedlíkem a masem ze soboty, sem se divila, že jsem se z toho nepos*ala, ale já zvládnu asi všechno mělo to být pro psa, že už to nikdo jíst nebude
Mno tak to kdyz si zahulim a jdu domu tak to mam strasny chute. Sezeru ouplne secko co mi prijde pod ruku nejhustejsi vec na tom je, ze kdyz chalujete tak je jedno v jakym poradi tj. rizek s bramborovym salatem, zapijes milikem pak si das nanuka, nejakou oplatku, pak trebas si namazu chleba a pak nakej kompot a potom si ete udelam topinku a jeste oplatku, salatek a jdu od toho
Původní příspěvek od PETREF Já dřív žrával jako prase a to hlavně večer před spaním.Pak přišla vojna a tam jsem dělal kuchaře.Po půl roce(až jsem byl mazák) začala žravka největšího kalibru-zahulit,najíst,vysrat a tak to bylo od rána do večera každej den pomalu bez přestávky.Za toho půl roka 25 kilo nahoru.Naštěstí mě měsíc před civilem chytl slepák a po něm týdenní hladovka,kvůli stehům na střevech.Do kuchyně už jsem se pak nedostal,takže jsem to jakž takž shodil,5 kilo mi zůstalo.Dnes si dám raději žvíkačku,nebo vyčistím jazyk a chuť na cokoliv přejde.I když někdy se taky zadaří,ale spíš vyjímečně
Vidím chlape,že ta vojna byla podobná i ten tvůj závěr.No na ten slepák jsi měl smůlu,to je shit......dobrý fakt mě to dostalo
zdravim vsechny žravky..:-)
musim se priznat ze nekdy prijdu padnu na intru do postele a cekuju kde co sezrat to sou pak pekne svacinky stary tejden,a sladky maso slany mlecny vsechno sezeru :-) nejvic me ale dostalo kdyz sme byli s kamosema v mistnosti jen pro zviratka hlavne hlodavce a chytli sme desnou zravou..nakonec sme jim sezrali tvrdej chleba-byl na topeni a ususil se byl jak topinka fakt luxusni ale pak sme dosebe nahazeli nevim kolik suchejch housek a rohliku ty vytlemy pritom byli kruty..taky me dostal kamik co nasel v baglu zbytek salamu nevedel jak staryho a tem mysim ukrad cerstvej tavenej sejra,cely si to pripravoval na uriznuti chleba si umyl zasrynej nuz nepitnou vodou a pak to nakonec stejne vsechno radsi vyhodil...ale meli ste videt tu krasnou snahu neco snist..:-)
příroda vezme, příroda dá - stačí spolupracovat a někdy se přizpůsobit..
Fuj! Vy ste ale hnusaci
Ja jsem na to jeste docela v klidu, protoze, kdyz prijdu domu a koukam do lednicky, tak tam vetsinou nic neni a nebo na to koukam a predstavuju si jak to pripravuju k jidlu a zjistim, ze je to moc slozity, tak se na to vykaslu
Jinak klasika na benzince kolem 2 hodin rano... kureci bageta, 2 litry citronovy kofoly a 3-5 balicku jojo bonbonu
A ted jsem strasne zacal jist velkou Margot... voni jako chemopren
ig sal. : já jsem čekala, že jste nakonec zežrali nějakého toho hlodavce ....
sr: margotka je výborná, baví mě ojíst tu čokoládu a z té kokosové směsi si tvarovat kostičky a jíst je postupně a užívat si to ale chemopren necítím...
žeru dost a díky tomu, že jsem přestal kouřit cigára, tak ten zelenej hlad už není čím zahánět - tuhle jsem snědl tak 2 porce nudlí se zeleninou, potom pytlík buráků, půlku studentský pečeti, asi 3 jabka a ankonec jsem to zazdil 2 krajícema chleba - jeden se sýrem, jeden se salámem, to všechno prolejvaný colou - no prostě peklo....
kopřiva: no to snad ne :-) nejime je ale jen proto ze je snima vazne sranda..zvirata nekdy dokazou brutalne vyndat taky uz sme jedno morce pojmenovali vyndy protoze me i mejm dvou kamosum ve stejnou chvili privodila takovou haluz..to se neda popsat proste se koukla a zasekla..byli sme moc a ona nas uplne zborila..a ty systemovy zvuky sou nekdy taky dost husty :-)
tezko se to popisuje musi se to zazit..
příroda vezme, příroda dá - stačí spolupracovat a někdy se přizpůsobit..
Ingredience : hermelín (počet kusů určí hlad), mandle (čim víc tim líp)
Pomůcky : nůž
Postup : Rozbalíme hermelín na talíř vysypeme mandle a můžeme jíst!!!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."