Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 37 38 39 40 41 »
Autor
Téma 
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 609

makovnik potrety treskou a pikantnym šalatom a to všetko zaliate jahodovejm jogurtem a musim povedat ze fakt bašta a este sakel surovych vrtuliek(cestoviny)

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 19-04-2007 v 11:40 AM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 610

tak včera jsem zežrala špenát s bramborovým knedlíkem a masem ze soboty, sem se divila, že jsem se z toho nepos*ala, ale já zvládnu asi všechno mělo to být pro psa, že už to nikdo jíst nebude

Old Post 19-04-2007 v 14:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WooW
Stálý Člen

Karma uživatele WooW - 69% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 611

Mno tak to kdyz si zahulim a jdu domu tak to mam strasny chute. Sezeru ouplne secko co mi prijde pod ruku nejhustejsi vec na tom je, ze kdyz chalujete tak je jedno v jakym poradi tj. rizek s bramborovym salatem, zapijes milikem pak si das nanuka, nejakou oplatku, pak trebas si namazu chleba a pak nakej kompot a potom si ete udelam topinku a jeste oplatku, salatek a jdu od toho

Naposledy upravil WooW 20-04-2007 v 11:44 AM

Old Post 19-04-2007 v 15:34 PM
WooW je offline   Profil uživatele WooW   Find more posts by WooW   Foto galerie člena WooW   Click here to Send WooW a Private Message   Add WooW to your buddy list     Navštiv homepage uživatele WooW! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 612

citace:
Původní příspěvek od PETREF
Já dřív žrával jako prase a to hlavně večer před spaním.Pak přišla vojna a tam jsem dělal kuchaře.Po půl roce(až jsem byl mazák) začala žravka největšího kalibru-zahulit,najíst,vysrat a tak to bylo od rána do večera každej den pomalu bez přestávky.Za toho půl roka 25 kilo nahoru.Naštěstí mě měsíc před civilem chytl slepák a po něm týdenní hladovka,kvůli stehům na střevech.Do kuchyně už jsem se pak nedostal,takže jsem to jakž takž shodil,5 kilo mi zůstalo.Dnes si dám raději žvíkačku,nebo vyčistím jazyk a chuť na cokoliv přejde.I když někdy se taky zadaří,ale spíš vyjímečně

Vidím chlape,že ta vojna byla podobná i ten tvůj závěr.No na ten slepák jsi měl smůlu,to je shit......dobrý fakt mě to dostalo

Old Post 20-04-2007 v 08:36 AM
lg salvia
Stálý Člen

Karma uživatele lg salvia - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 613

zdravim vsechny žravky..:-)
musim se priznat ze nekdy prijdu padnu na intru do postele a cekuju kde co sezrat to sou pak pekne svacinky stary tejden,a sladky maso slany mlecny vsechno sezeru :-) nejvic me ale dostalo kdyz sme byli s kamosema v mistnosti jen pro zviratka hlavne hlodavce a chytli sme desnou zravou..nakonec sme jim sezrali tvrdej chleba-byl na topeni a ususil se byl jak topinka fakt luxusni ale pak sme dosebe nahazeli nevim kolik suchejch housek a rohliku ty vytlemy pritom byli kruty..taky me dostal kamik co nasel v baglu zbytek salamu nevedel jak staryho a tem mysim ukrad cerstvej tavenej sejra,cely si to pripravoval na uriznuti chleba si umyl zasrynej nuz nepitnou vodou a pak to nakonec stejne vsechno radsi vyhodil...ale meli ste videt tu krasnou snahu neco snist..:-)

příroda vezme, příroda dá - stačí spolupracovat a někdy se přizpůsobit..

salvia - kyselost to urlsalvia - kyselost=salvia - kyselost

Old Post 24-04-2007 v 18:45 PM
lg salvia je offline   Profil uživatele lg salvia   Find more posts by lg salvia   Foto galerie člena lg salvia   Click here to Send lg salvia a Private Message   Add lg salvia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 614

Fuj! Vy ste ale hnusaci
Ja jsem na to jeste docela v klidu, protoze, kdyz prijdu domu a koukam do lednicky, tak tam vetsinou nic neni a nebo na to koukam a predstavuju si jak to pripravuju k jidlu a zjistim, ze je to moc slozity, tak se na to vykaslu
Jinak klasika na benzince kolem 2 hodin rano... kureci bageta, 2 litry citronovy kofoly a 3-5 balicku jojo bonbonu
A ted jsem strasne zacal jist velkou Margot... voni jako chemopren

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 24-04-2007 v 18:52 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 615

ig sal. : já jsem čekala, že jste nakonec zežrali nějakého toho hlodavce ....
sr: margotka je výborná, baví mě ojíst tu čokoládu a z té kokosové směsi si tvarovat kostičky a jíst je postupně a užívat si to ale chemopren necítím...

Old Post 24-04-2007 v 21:26 PM
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 616

žeru dost a díky tomu, že jsem přestal kouřit cigára, tak ten zelenej hlad už není čím zahánět - tuhle jsem snědl tak 2 porce nudlí se zeleninou, potom pytlík buráků, půlku studentský pečeti, asi 3 jabka a ankonec jsem to zazdil 2 krajícema chleba - jeden se sýrem, jeden se salámem, to všechno prolejvaný colou - no prostě peklo....

Old Post 25-04-2007 v 13:45 PM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lg salvia
Stálý Člen

Karma uživatele lg salvia - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 617

kopřiva: no to snad ne :-) nejime je ale jen proto ze je snima vazne sranda..zvirata nekdy dokazou brutalne vyndat taky uz sme jedno morce pojmenovali vyndy protoze me i mejm dvou kamosum ve stejnou chvili privodila takovou haluz..to se neda popsat proste se koukla a zasekla..byli sme moc a ona nas uplne zborila..a ty systemovy zvuky sou nekdy taky dost husty :-)
tezko se to popisuje musi se to zazit..

příroda vezme, příroda dá - stačí spolupracovat a někdy se přizpůsobit..

salvia - kyselost to urlsalvia - kyselost=salvia - kyselost

Old Post 25-04-2007 v 16:22 PM
lg salvia je offline   Profil uživatele lg salvia   Find more posts by lg salvia   Foto galerie člena lg salvia   Click here to Send lg salvia a Private Message   Add lg salvia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 618

prazenicu na ktoru som hodil horcicu a podrvenu hlavu cokoladoveho zaja..muzu vam povedat lahudka

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 25-04-2007 v 16:32 PM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Košon
Nový Člen

Karma uživatele Košon - 0% Pěstitelská

Organika Máš hulihlad? Příspěvek č. 619

Máte nějakou osobní specialitku na zahnání hulihladu? Podělte se!!!! Mnohým zhuleným kručícím žaludkům to jistě přijde vhod.

Rasta Gangsta Ala Blasta Masta

Old Post 10-05-2007 v 17:26 PM
Košon je offline   Profil uživatele Košon   Find more posts by Košon   Foto galerie člena Košon   Click here to Send Košon a Private Message   Add Košon to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Košon! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Košon
Nový Člen

Herlemín a talíř mandlí Příspěvek č. 620

Ingredience : hermelín (počet kusů určí hlad), mandle (čim víc tim líp)
Pomůcky : nůž
Postup : Rozbalíme hermelín na talíř vysypeme mandle a můžeme jíst!!!

Old Post 10-05-2007 v 17:30 PM
Košon je offline   Profil uživatele Košon   Find more posts by Košon   Foto galerie člena Košon   Click here to Send Košon a Private Message   Add Košon to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Košon! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Košon
Nový Člen

Perník s marmeládou a šlehačkou Příspěvek č. 621

Ingredience : perník, marmeláda, šlehačka
Pomůcky : nůž
Postup : Perník nakrájíme na plátky, namatláme jej marmeládou a pokryjeme šlehačkou.

Old Post 10-05-2007 v 17:36 PM
smoke4ever
Stálý Člen

Karma uživatele smoke4ever - 87% PěstitelskáKarma uživatele smoke4ever - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 622

http://grower.cz/forum/showthread.p...ighlight=zravka

ale líbí se mi pojem hulihlad

Old Post 10-05-2007 v 17:55 PM
smoke4ever je offline   Profil uživatele smoke4ever   Find more posts by smoke4ever   Foto galerie člena smoke4ever   Click here to Send smoke4ever a Private Message   Add smoke4ever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 623

hulihlad ............

Hodně piškotů + kakao - 0,5l minimálně .....

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 10-05-2007 v 20:01 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hudson
Stálý Člen

Karma uživatele hudson - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 624

Uplne silene je banan+nugetou pomazany, silena zravka hehe

Old Post 10-05-2007 v 20:09 PM
hudson je offline   Profil uživatele hudson   Find more posts by hudson   Foto galerie člena hudson   Click here to Send hudson a Private Message   Add hudson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 37 38 39 40 41 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás