Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 37 38 39 40 41 »
Autor
Téma 
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 609

Eh.. todle neni ani tak po huleni jako pred ale stejne :
Domluvil sem se s kamoskou co ma chatu na Ostravici (ja na Moravce) ze se sejdem na Lyse Hore (1324mnm,nejvyssi hora beskyd) na pivko.
Myslel sem ze je to napul cesty. Jeste rikala ze tam mozna bude spat, tak sem ji vzal perovy spacak at ji neni zima!
Nalozil sem krosnicku (20.7kg!!!!!!!!!!) a vyrazil. Zjistil sem ze to neni v PULCE ale ze musim ujit asi 21km !!!!!!!! s tim drsnym batohem.
Sel sem to 4 a 3/4 hodiny, vydrapal sem se na vrchol,tam byla kamoska s bratrancem. Tak sem s nim zahulil ;-)
To je psycho co? 4 a 3/4 hodiny nekam des a pak se tam zhulis jak dobytek.
No a kamoska tam stejne nespala,takze 10kg sem nes zbytecne.
Prespal sem kousicek pod vrcholem a rano sel uz "jen" 8.5km s tim strasnym batohem na vlak,autobus,autobus,tramvaj,domu,pak sem dal speka s kamosem a vsecko mu vyklopil....
Strasne.

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 02-07-2003 v 10:17 AM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zolinEx
Nový Člen

Karma uživatele zolinEx - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 610

Stal som s kamosom pri cukrarni a ulizovali sme si zo zmrzliny, ked za nami prisiel asi tak 40-50 rocny dedek. Pytal sa nas ci by sme si vedeli odpustit zmrzlinu keby sme velmi chceli a nic by nam nebranilo si ju kupit . No, a my sme povedeli ze ano. Pochvalil nas ze je to dobre, ze to potom dokazeme aj pri inych horsich veciach. A to sme si akurat zmotali jednu raketku Nechapem...znamenie?

Old Post 02-07-2003 v 14:44 PM
zolinEx je offline   Profil uživatele zolinEx   Find more posts by zolinEx   Foto galerie člena zolinEx   Click here to Send zolinEx a Private Message   Add zolinEx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele zolinEx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vra_tekk
Stálý Člen

Karma uživatele vra_tekk - 28% Pěstitelská

Nápad navsteva rudnejch doluuu Příspěvek č. 611

Mnoo tak my jednou byli nad mestem, koukali na Kutnou Horu a zajizdeli jsme nove vypestky. Napadlo nas, ze v lese jsou urcite jeste stare a opustene doly na stribro a ze se tam pujdem jucknout! Prisli jsme k areálu a tam jsme videli nejaky nadrze s mazutem nebo podobnou srackou a chteli jsme si to vopravdu prohlidnout zblizka. Mel sem sebou nozik Leathermann (se stipackama) a tak jsme se tam pjekne prostipali plotem. Koukali jsme asi 2 hod. na to svinstvo a kochali se srackama a pak ze zase pujdem do hajzlu. Kdyz uz jsme byli zase dirou venku, pribeh nejakej magor-hlidac s velkym stekajicim vlcakem a zacal na nas rvat ze jsme byli na soukromym pozemku a ze se jim tam ztracej telefony nebo co..... Chtel nas prohledat, ale jelikoz jsme se jenom smali, sel s nami na vratnici zavolat kliftony. Prijela Městska policie (hovadka) a hlidac jim povidal, ze jsme asi zrejme od Greanpeace nebo co, pacz jsme prej furt cumeli na ty jejich dobroty. Kdyz jsme jim vysvetlili, ze jsme se zrejme ztratili na prochazce :-), pustili nas hlavni branou, ale absolutne sme nevedeli kde jsme. Ale Hlavne: VONI TO NEBYLY UZ RUDNY DOLY ALE FIRMA NA LIKVIDACI NEBEZPECNEJCH ODPADU A TO V TOM MESTE ZIJEME OD NAROZENI !!!

Old Post 04-07-2003 v 08:33 AM
vra_tekk je offline   Profil uživatele vra_tekk   Find more posts by vra_tekk   Foto galerie člena vra_tekk   Click here to Send vra_tekk a Private Message   Add vra_tekk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vra_tekk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

šumavskej diktát Příspěvek č. 612

včera sem vrátil z drobounkýho výletku na Špičák, s sebou tak deset gramíků slušný čoko:
- před odjezdem brčko, pifko
- nádraží Klatovy - brčko, pifko - sedíme si na schodech u nádraží, pohulujem, najednou přileze nějakej zvláštní týpek, začne si "povídat", tak mu naložíme, že kámo je ukrajinec, kterej seděl a že když se vožere, tak je děsně agresivní, chlapík se radši pakuje
- přijedeme na Špičák, 2-3 pifka na nádraží, odpálit brčko, první rozbitej půlitr
- rozbit zákl. tábor u jedný turist. chaty, kde máme známý majitele - chata plná turistů, turistíci si rozdělali vohýnek, nevydrželi diktát a radši zalezli - zasquatovali sme jim vohýnek - udělali z něj peklo fatru (spálili jim všechno dřevo), mezitim spousta pivek (ráno účet skoro na 600), strašnej bordel, vokolo půlnoci nás napadlo jít se jenom tak projít nahoru na špičák (krpál jak sviň) - neviděl jsem vůbec nic jenom z kámoše svítila prdel a kšiltovka, takže vypadal jako duch, vyšli jsme to jako nic a další geniální nápad - že si ten špičák seběhnem to už sem byl jako meloun - za chvíli nešlo zastavit, lavinovej efekt - rychlejš a rychlejš - stylový zastavení držkou v zemi, plivu hlínu u toho se gebim jako svině (rozbitá držka, nemůžu vůbec žvejkat, krvavý koleno, menší tržné rány na rukou )
- návrat k ohni, brčko s gramu a půl šitíku - po tom už jeden kámoš odchází doprostřed volejbalovýho hřiště, kde opřenej vo tyč další hod. a půl velice efektně zvrací, rozbitý další 2-3 půlitry
- po nějakejch 4 hod. spánku mě probudí nějakej pes, kterej mě volizuje ksicht (asi zaschlou krev), vokolo vohně strašnej maglajz - pifko na spravení, brčko, vokolo chodí něm. turisti na tůry na všechny řvem "Kunda pták, kunda pták!!!", přichází si stěžovat první ubytovanec z chaty (po něm další tři), je čas zaplatit a zmizet
- pěšky do Rudy (po cestě tak tři knajpy + další brčko), v Rudě strašná zvěř přímo na náměstí, divim se že nezavolali fízly
- na nádraží další pifka, seznamovačka s nějakym starym dědou, kterej tvrdí že je James Bond - na památku nám dává flašku nějaký slušný slivovice, no hukot...
- no a pak už jenom brčko v kupíčku ve vlaku a celková smrt kognitivních funkcí

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-07-2003 v 15:49 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 613

slušná kalba

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 10-07-2003 v 17:20 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 614

Ja sem se zhulil a pak sem se díval na Kurvhošigutntág
nebo sem frýstajloval s 14letým bráchou mý kámošky (byl taky zfouklej)
nebo sme asi 15 minut jeden přez druhýho hláskovali různý slova
atd atd.

ZNOJEMSKÉ WLAKOWÉ NÁDRÁŽYÍ !!!

Old Post 10-07-2003 v 18:53 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adam13
Stálý Člen

Karma uživatele adam13 - 50% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 615

Tak taky prihodim.
cely to zacalo asi dva dny pred dnem D tyto dva dny sme poradali strasny zranice vselijakejch lahudek. Vse hojne zapijeny vinem a podporovano moc moc palickami ... bylo toho moc moc od zeleniny/ovoce pres pecivo maso(na milion zpusobu) po techto dvou dnech sem dostal neskutecnou zacpu - nafoukly brycho ... dyt to znate mno po hodine na WC bez uspechu sem to vzdal. zbalil Basovku a vydal se na zkousku. Na zkousce to probihalo asi tak: pridu tam - kytarista ze dem na brko zpevak sedel na sracky u bubnu a nesmyslne donich mlatil. jelikoz bubenik neprisel tak sme to po hodine brku a lahvaci zabalili do knajpy (hospudky) tam probehli asi 4 pivka a dve mega brka mazaru. pak se zacali dit veci. V hospode sedeli zvlastni lidi - velkej stul plnejch asi 30ti letejch hojne slavicich lidi, maly stul s Tatkou, mamou a asi 10ti letym clovickem... Zacali sme hrat karty. asi po pul hodine a dalsim brcku prisli k tomu velkymu stolu dva uniformovany prislusnici PČR to byl takovej šok (druhy den sem se dozvedel ze to byl celej stul hojne oslavujících prislusniku) vicemene me ty dva dostaly do neuveritelny schyzy a ja byl nucen pred nimi utyct na zachod. ale co se nestalo Zacpa povolila a ja stravil neuveritelnych 90 minut srani zavrenej na hajzlu :O/ pak sem se zved a jak se mi zamotala hlava tak sem se docela brutalne vyblil. vylez sem z WC a docela klikatou chuzi sem dosel totalne zelenej ke stolu. mno jako by to nebylo malo prave zavirali. nebudu to rozpitvavat .. dopadlo to tak ze sem byl nucen nouzove prespat ve zkusebne -asi 200m od knajpy- jak bych to popsal ... priste budu jen hulit a na pifka se vyseru ... teda aspon jedno/dve/tri dam

Don´t drink and drive - Smoke and fly! ! ! - ;o) .... moje stránky http://edyyyy.wz.cz a ještě druhý (ty sem dělal úplně sám) http://aidam.wz.cz

"Ikdyž se ti omylem dostane do mozku kulička trhaviny s rozbuškou - neztrácej hlavu!"

Old Post 19-07-2003 v 03:01 AM
adam13 je offline   Profil uživatele adam13   Find more posts by adam13   Foto galerie člena adam13   Click here to Send adam13 a Private Message   Add adam13 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele adam13! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Karma uživatele Trapan Šmírák - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 616

Nedávno jsem tak spokojeně seděl s hrstkou dobrých známých v olomoucké Ponorce, horké odpoledne, pivo chutnalo a kdosi, že má výbornou ganju. Tož, že brko smotnem a že nás bylo 5, tak ještě chillum nabořit... Jdem ven, pohodka, joint odkoluje, a ve třech ještě sjedem ten chillum. Sednem zpátky a začínáme se na sebe tak usmívat, jako že jo, že to zhuluje... Zatím nikdo nepromluvil. A pak se začly dít věci... První, kdo to odnesl, byla kámoška - že je jí divně. Seděla s nepřítomnym skelnym pohledem a mlčela, celá zelená. Nám taky pomalu přestávalo bejt do smíchu, tak že zaplatíme, vypadnem a nazdar... Nějak jsem došli do nedalekýho parku, sedli, lehli a já vám měl najednou takovou paranoiu, že mi chce kámoš ukradnout kolo (který nemám!!!), tak na něj řvu: "Ty vole, ser na to, já to kolo nutně potřebuju..." Jenže později vyšlo najevo, že kámoš opravdu krade kolo nějakýmu týpkovi, co seděl opodál a měl ho přidělaný k takovýmu zábradlíčku. A on se tak mile šťoural v zámku, řehnil se, když ho ten týpek chytil za flígr a šlus, dal mu 3 facky, on šel k nám (byli jsme tak 20m od toho) a my se mu hrozně tlemili... Úplně z nás ty děsivý stavy timhle excesem vyhnal...

Takže až uvidíte, jak vám někdo s hroznou pílí a radostí krade kolo, bude to určitě on...

Sovy nejsou, čím se zdají být...

Old Post 20-07-2003 v 10:46 AM
Trapan Šmírák je offline   Profil uživatele Trapan Šmírák   Find more posts by Trapan Šmírák   Foto galerie člena Trapan Šmírák   Click here to Send Trapan Šmírák a Private Message   Add Trapan Šmírák to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trapan Šmírák! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 617

adam13 - přesně takhle nějak vypadala naše dnešní zkouška taky . nebyli jsme komplet tak jsme spis jenom ve trech jamovali, holky se koupali, pak jsme jedli - zpevak taky nasrot bubnoval a z placu jsme vymýšleli dobrý hodně punkový písničky. my máme dobrý že máme zkušebnu v domku kde má bubenice letní byt tudíž tam v pondělí a středu bejvá sama a tak tam zkoušíme, nikoho nerušíme a je tam bazén a uvaří se dobrý jídlo, ve sklepě se chladěj škopky... ale co jinak, jak vám to jde, jak dlouho hrajete a tak? me by to docela zajímalo, porovnat jak to dělaj ostatní, my taky hrajem jen pár měsíců a plně elektrifikování teprve chvíli - ale docela to de

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 21-07-2003 v 19:24 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 618

To co se mi stalo se mi ještě nikdy nestalo

Byli jsem odpoledne na koupáku a polykali piva, pak jsme odjeli do hospy pěkně venku na terásku, všechno bylo v pohodě, krásně jsem se bavil a už jsem byl docela pak přijel kámoš a ubalil snějakou slámu, dal jsem si jednoho práska a pak zase čumákoval kolem sebe....za chvíli se začali dít věci, musel jsem zavřít oči aby sem neviděl jak se mi točí svět, byl jsem nucen ulehnout hlavou na stůl (sádrovej pes) a věřit že to přejde. Nepřešlo, bylo to pořád horší, když jsem otevřel oči všechno se točilo o 180° tam a zpět, měl jsem co dělat aby se nezeblil, snažil jsme se to překonat až mi z toho bylo skoro do pláče. Celou dobu co jsem seděl jsem přemejšlel jak se dostanu domu, když už chtěli jet tak mě to dostalo a nevěděl jsem co mám dělat, navrhnul jsem aby mi přistavili auto až před lavičku a já to měl kousek do něj. Plán v pohodě, jenže dojděte se zavřenýma očima dovnitř, dal jsem si hlavou o dveře a konečne nastoupil, jeli jsme až k nám před barák tam jsem vystoupil oni odjeli a mrdnul jsem sebou před dveřma jen jsem cejtil jak mě olizuje náš pes, pak jsem se po 4 dopravil ke dveřím a nějakým způsobem otevřel...pak jsem dolezl na hajl otevřel oži a zeblil jsem se pak jsem tam ještě chvíli chodil po těch 4 a doběhnul jsem do postele ,snažil se usnout a najednou zase motáles a honem na hazl zase blitka pak zase do postele trochu sem se přemohl a usnul...rano bylo všechno ok....prostě to nesedlo no ...

Old Post 02-08-2003 v 15:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 619

Upad sem do bezvedomi na koncerte - v kotli

Old Post 03-08-2003 v 11:28 AM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GREEEN
Stálý Člen

Karma uživatele GREEEN - 65% PěstitelskáKarma uživatele GREEEN - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 620

Ja sem si rikal ze uz nikdy nebudu pit mliko ..minule sme meli mliko ze samic vypil 1,5 hrnku a bylo mi fakt blbe k tomu sem mel asi 3hodiny brutalni schyzi ..vcera bylo mliko jen z 2kytek samcu tak sem si dal ale jen pul sklenicky vic sem toho ani nemoch vypit .nic mi to nedalo az tak za 1,5hodky sem mel haluze jaksvine zavru oci a jak kdyz cumim do takovy ty veci jak se tam promitaj ty barevny obrazce ..jeste i doma furt to samy ..ale pohoda, ..vytlemenej 10000krat lepsi stav jak predtim

Old Post 06-08-2003 v 17:28 PM
GREEEN je offline   Profil uživatele GREEEN   Find more posts by GREEEN   Foto galerie člena GREEEN   Click here to Send GREEEN a Private Message   Add GREEEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 621

green: kaleidoskop

keep
balkon 2002

Old Post 07-08-2003 v 06:51 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 622

to Claun:jojo pivko,slunicko,speky=k.o. crew-mam podobny
zkusenosti a od ty doby nemicham konopny a chmelovy produkty.

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 07-08-2003 v 14:00 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GREEEN
Stálý Člen

Karma uživatele GREEEN - 65% PěstitelskáKarma uživatele GREEEN - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 623

no jo to je hnusny slovo kaleidoskop

Old Post 09-08-2003 v 18:32 PM
GREEEN je offline   Profil uživatele GREEEN   Find more posts by GREEEN   Foto galerie člena GREEEN   Click here to Send GREEEN a Private Message   Add GREEEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 624

no nebyl to sice nejbrutalnejsi zazitek ale hodne velkej ulet sem mel na tomhle intru .... http://www.urbantakeover.co.uk/u.html

Balkónek auto 2019 - GP, AMN, GG, OB..

Balkónek 2018 - Critical , WW , Cheese AF

Old Post 26-08-2003 v 06:05 AM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 37 38 39 40 41 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás