Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to eNDy: Kolko trvalo klicenie ti presne nepoviem, lebo ibogu mam uz asi treti rok, ale odhadujem to na viac ako mesiac, niektorym z nix som tak pomohol, ze som ix znicil a ostatne ostali, teraz su to asi pol metrove kriky ktore uz kvitnu...
polux: jo a v akych podmienkach to drzis..leto/zima??? typujem na vykurovany sklennik.. co naroky na svetlo?
pol metrove kriky? ejha..no vidim ze niekomu je hej a dokonca kvitnu? za chvilu mozes semena predavat
nejake foto nemas nahodou?
toto si ma teda potesil... som myslel ze v strednej europe je to trapenie sa s touto rastlinou zaoberat
2 eNDy: No samo ze vo vykurovanom skleniku Naroky na svetlo su dost vysoke. Semiacka asi nebudu, pretoze sa to velmi komplikovane opeluje, resp. sa mi to este nepodarilo. Foto bude as soon as possible
je cas na novy update.. semena ktore som vysial sa chytili (niektore ano niktore nie, no a na niektore si treba pockat, ze ano ).
-WITHANIA SOMNIFERA tzv. ashwaganda rastie ako diva, zistil som ze klony rastu ovela pomalsie ako semenace, rozdiel je znatelny.
-CALEA ZACATECHICHI, najprv mi korenit nechcela no umudrila sa uz mam par malinkych rastliniek
-LEONOTIS LEONURUS ma vonku na zahrade slnecne stanovisko takze dufam ze sa dockame aj kvetov
-NEPETA CATARIA mi rastie lepsie na balkone ako volne v zemi, neviem preco ale tak snad sa umudri
-SIDA RHOMBIFOLIA, mam spustu malych semenacov, ktorych som uz nevedel rozsadzat tak ich mam aj hromadne
To by bolo asi tak k semenacom co mam vonku... dufam ze budu krasne
balkon pofotim neskor..
btw.. iboga, voacanga a mimosa klicit nechce, udrziavam konstatnu teplotu 30C, vlhkost je na 90%, a substrat udrziavam vlhky, bez vyschnutia... nezostava nic ine len cakat
2 eNDy: No stava sa to pomerne pravidelne. Na roztocce aj roztoce je dobry postrek Omite, ale skusal som aj parafinovy olej do toho pridat ako zmacadlo, a bolo to iez velmi ucinne. BTW., ibogy sa vraj daju mnozit aj odrezkami, tak mozno nieco take vyskusam. Pocas tyxto horucav by mohli lepsie zakorenovat ako v inom obdobi.
přinášim po delší době nějaký fotky, konkrétně právě kvetoucí Nepety Catarii. Docela mě to udivilo, že začala kvést, ale asi na to má už čas, mám jí od prosince. Jestli si jde všimnout, má 2 stonky a jsou strašně silné. Taky jsem zjistil, že má 2 druhy květenství na jednom květu hezky voní, až pořádně vykvete, skusim kouřit květy
zdravim kapka
no vidim ze nielen mne zacal Kocurnik kvitnut... jj uz je na case!
mas to pekne..
btw. nejake extra silne ucinky od toho necekej, ono je to sice euforicke ale ganja je ganja
zistil som ze v USA sa "catnip" (nepeta cataria) zvykol pouzivat ako smelo za ganju.. ze to silne pripomina ganju ale neni to ganja
Nic netusici zacinajici hulici dostavali miesto ganje prave kocurnik...
uz som sa stim stretol v knihe Nahy obed od Burroughsa ale aj v niektorych filmoch.