Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslite ze rastliny este rozdychaju postrek kukurice proti plevelu lebo momentalne su pokrutene listy suche a tak. Myslim ze ked zasvieti slnko tak ju mozno aj uplne vysusi no neviem . Ake mate skusenosti ?
Původní příspěvek od Archee Ahoj jsem tu nový a chci se zeptat odborníků. Začali mi na kytičce mírně světlat/žloutnout listy a tvořit se na nich tmavé flíčky. Na forech jsem se docetl, ze by to mohl delat nedostatek K, tak jsem zacal hnojit NPK 7 3 6. Chtěl bych znát ale názory znalců, zda to není něco jiného. Kytička je jinak zdravá a hezky roste Mockrát děkuji.
normalne to pohnoj...ale nepohnoj to!
a pak by to mohl byt jeste samec....v horsim pripade
normalne to pohnoj...ale nepohnoj to!
a pak by to mohl byt jeste samec....v horsim pripade
Díky za odpověď pohnojil jsem to a snad jsem to tim "nepohnojil" listy se snad nezhoršují a u nových to zatím není, tak uvidím dál. Samec to nejspíše také není, porovnával jsem to podle detailních fotek obou pohlaví.
Ničí čin se neztrácí a vždy ke svému pánovi se vrací.
Ahoj, mám problém s listy. Nevíte v čem by mohl být problém?
Zkoušel jsem preventivně Biool. kdyby to byli nějací škůdci, ale žádná změna. Díky za odpovědi.
Ahoj, mám problém s listy. Nevíte v čem by to mohlo být ? Je to ten zkroucený list.Zkoušel jsem preventivně Biool. kdyby to byli nějací škůdci, ale žádná změna. Díky za odpovědi.
Čau
Mám takovouhle situaci s rostlinkama:
Rostlinky jsou no-name řízky z kupovanejch semen od známýho.
Mám je ve skříni 2 měsíce pod 250W výbojkou, v hlíně. Ve skříni je to první grow. Nejdřív jsem nehnojil ale před měsícem mi začaly žloutnout listy viz foto. Tak jsem si pořídil Plagron glorious green 100% terra po prvním přihnojení problém přestal, ale při druhým cca po čtyřech dnech se zase vrátil úplně stejný problém.
Když kytky tak 3-4 dny vůbec nezaliju, tak začínají "povadat" po zalití se zas oklepou (píšu to jen protože mi zalejvání jednou za 3-4 dny přijde dost často)
kytky maj po těch dvou měsících cca 30cm výšky a výbojka je 50cm nad jejich špičkou. Ve skříni je cca 30-32C
resim podobnej problem.. problemy s listy mas psat vyhradne do tohoto topicu, kde ti stejne nikdo poradne neodpoví..
myslel jsem, ze by to mohlo byt preliti, ale kdyz pises jak malo to zalejvas tak nevim nevim.. teplotu mam ted podobnou a tou to podle me nebude taky.. tak snad hlad?
no nejdriv sem si taky myslel ze to budou nedostatky, tak sem ty listy vzal do growshopu a vyfasoval sem na to ten Plagron s tím ze by to opravdu melo byt nedostatkem. po prvnim zaliti problem ustal, po druhym se vratil..mohla to byt i nahoda kdo vi, kazdopadne sem tedka vycetl nazor zkusit zalejvat casteji po mensich davkach, zalejvam 1-2x denne opravdu jen po troskach (namichane s hnojivem 1:200) uvidim jestli se neco zmeni...
Clapi,už ste aspoň zkusili trochu někde hledat..?
Máte tu FAQ,máte tu tři trýdy o vzhledových změnách na kytkách...tak se jen neptat,ale nejdřív hledat a číst..
dik za tip nektery z tech threadu sem cetl ale nejak sem se nemohl rozhodnout mezi nedostatkem N nebo K a hlavne sem nechtel vsázet na svůj neodborný odhad vůči obrázku, přecejen jedna chyba a kytky v pejru.
Každopadně dik za odpoved
Původní příspěvek od Almara dik za tip nektery z tech threadu sem cetl ale nejak sem se nemohl rozhodnout mezi nedostatkem N nebo K a hlavne sem nechtel vsázet na svůj neodborný odhad vůči obrázku, přecejen jedna chyba a kytky v pejru.
Každopadně dik za odpoved
Dobře..Ruku do ohně za to nedám,škoda,že ta první fotka není za tmy.. bleskem,ale podle mě když stahneš teplotu někam k 28 a přidáš na dusíku,za předpokladu,že máš v cajku ph, budou ok..Řekl bych,že ta chloroza je kombinace vyšších teplot a deficit N..Pokud některý ty spodky jsou k.o. tak je odstraň,Eda
Vacsie rastliny 1-3 (autoflorescentne) maju 6 tyzdnov, polievam ich raz denne - na 27 rastlin 6litrov vody denne. Momentalne zacinaju kvitnut takze im davam - Voodoo Juice (Advanced Nutrients) 2ml na liter na korene; Iguana Juice Bloom - 4ml na liter na kvety; Bio Booster od Canna - 2ml na liter. Raz tyzdenne Cannazym - enzymy 1,25 ml na liter. Posledna foto je mala rastlinka 3 tyzdne, davam jej Terra Vega od Canna a to 2ml na liter. PH je stale na 6,5 u vsetkych.