Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pěstitele. Zkouším si předpěstovat něco málo na ven a nedaří se mi úplně tak, jak bych si přál. Kytky jsou cca měsíc staré, ze semínka. Půda je Royalty mix (v něm jsou ale asi týden). Netušíte někdo, v čem by mohl být problém? Svítím 16/8 zářivkama (Philips master TL-D 965 a aqua), foukám na to pc větrákem. napadá mě, zda nemůže být problém v nízké vlhkosti? Případně v jejím kolísání? Díky za každou radu
Nemusis hned zakladat nove vlakno... Vis jak by to tu po case vypadalo? Staci, zes to dal uz do problemu s listy.... Tadyk ti to brzo zavrou....
jen ti muzu rict ze vlhkosti to nejni. rostlinky ze semene narozdil od rizku vysokou vlhkost nepotrebuji. Kazdopadne me se to jevi jako vysoké EC, jestli nemeris, tak prolejvej cistou vodou, popripade destilkou. Jinak Ph meris? A to EC? Kdyztak zmer i co ti vytejka z kvetniku...
mňau
EDIT: koukam ze byl nekdo rychlejsi, snad si stoho neco vemes...
mam to v 2x NFT hnojim AH 1,2,3 foto diztak dodam teplota 25 vlhkost 55 tohle vidim fakt poprví koupil sem rezy tady z G nikdy sem takovihle problemy nemel jo mimochodem mam tam i svilusky ktere sem dostal zdarma k 20 ks resim je neni jich tam tolik.nevim jedna kitka je ok jina zluta jija je zluta i oschla přide my to na nakou nemoc korenu.konce listu schnou tak ze po 1-2 dnu si je muzu rovnou smotat .
tohlencto mi to dělá mno...květníky sem měl litrový-pred 30H presazeno do 2,5litrovejch...hlínu mám z G.Shopu za 350 45litrů-silně předhnojená.Hnojivo Canna na květ pro hydroponii(ptal sem se toho typa z growshopu a prej to ma bejt vpoho)hnojil sem dneska a naposled pred tejdnem...+ sem to pred tydnem postrýkal leskem na kytky...kterej má zároven hnojit...ale to asi nebude nejlepší...Světlo 125w květový clf...režim 18/6...teplota 24°C...vlhkost velká(hadry po skříni,rosení)ofuk i odfuk sou nadprůměrný.zalejvám asi 2x za 3 dny...na spodu květníku je keramzit.listy mírně ztrácej barvu,pomalu se rozsirujou ty flíčky a mirně se vesí listy...zatím kytka vypadá celkově docela vpohode ale mám z toho strach :-) PH metr nemám no...mám doma drevitej popel.Nevím jesi to značí vysoký,nízký nebo uplně něco jinýho hm? fotky pár prispevku vejs
jasny zelezo ale co stim? PH nemerim, ale asi zacnu, zelezo se vztrebava pri ph5,5 a nad 7 uz zpusobuje deficid.....v podstate jsem si sam odpovedel dekuji:-)
cituji..
Rostlina má většinou nedostatek železa pokud Ph vody nebo substrátu je příliš vysoké. Pokud Ph není příliš vysoké, pak jde zřejmě o přílišný přísun (P).
..Aloha