Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja rad papam po hulenia ked dojdem do chladnicky niekedy sa sam cudujem ze jake kombinacie si to tlacim do kalerabu,minule to bola napriklad cokolada s paprikou...a dost mi to napodiv chutilo heh...ale najvecsia pecka po huleni je premna fajnowa cerstva grotto bageta...doporucujem
Původní příspěvek od WiKouPaL To je hustý, jk se to tu rozvinulo vždycky mě to strašně s**e žrát brutálně moc po hulení a beru to jako,že to k tomu patří ,ale přesto mi to vadilo tolik,že si udělám něco moooc dobrýho,ale nesežeru to .. a potom si zahulím za nějakejch 10-20 minut dostanu brutální chuť na to jídlo,tk si pěkně sednu k té papu a čumím,nedotknu se toho a říkám si jk strašně je to dobrý a vydržím tk 10 minut na to čumět a pk musím odejít nebo bych se do toho pustil, sednu ke kompu a myslím na nejlepší jídlo co mám na stole je to takové mučení viděl jsem to někde v telce jk rožkem očka ,ale je to prasácky vychytaný protože máte co jíst k večeři nepřervete se jídlem který nemá žádnej účel,protože se mi zdá ,že když žeru po hulení,tk jko bych nežral ,mno je to takový dost na zásadu ,prostě když ne ,tk ne ,ale když se vám to jednou dvakrát podaří ,budete z toho mít obrovskou radost )) .... taková kultovní vložka
Já beru chuť k jídlu po hulení dvěma způsobama. První je, že je to obranej mechanismus mýho těla, jak se zbavit toho stavu, kterej mam. Prostě to zažrat... No a druhej mě napadl, když sem nad tím takhle přemýšlel po fíku. Vem si člověka a jeho pudy. Pravěk. Kdy bylo člověku naprosto skvěle? Kdy byl spokojenej a měl pocit radosti, štěstí? Pohody? No, když ležel nažranej na zádech a nemohl se hnout... Nu a teď, když si dáš fíka, tak se prostě taky tak cítíš. Jenže to tělo si automaticky pocit štěstí spojí s jídlem a začnej ti svítit kontrolka v hlavě najez se! najez se! Prostě, je to způsob, jak bejt ještě spokojenější. Absolutně spokojenej... Nepočítám vlivy ostatních lidí, jako je třeba sex...
Žravka je kurewsky silná záležitost.Kolikrát jsem se přistihl v Tescu jak plním koš dobrotama a nad hlavou mám tu bublinu a v ní sen,jak fučím do té roury,pomalu odpadám a cpu do sebe ten hnůj co mám v tom koši.....
Přejel jsem na nový systém:nežeru nic,fakt nechci mít pneumatiku až kolem hlavy.........
6
no tak som sa tym prekusal, a zerete niekto fakt riadne kusky....
jedli ste uz niekto bagetu so zmrzlinou??? kombinacia cokoladovo jogurtova je v pecive naj .... ha ha
jedlo je zaujímavá téma, často sa o nom bavíme, hlavne po hulení, ale zase recepty si nevimiename inak skúste pečené zemiaky na masle a rozmaríne s asi pol deci vody, ja ich milujem
to já sem smažil ňákou směsku(cibule,salám,párek,paprika....) akorát sem tam nalil místo oleje ocet, ale jíst se to dalo...
a nebo sme dělali těstoviny a jelikož tam fakt nis normálního nebilo tak sem do nich (byli napůl tvrdý) nasypal čínu, kary koření, pepř, no všichni nadávali, ale snědli to
ja nejak nevim co sem tak jedl nejkurioznejsiho...
pamatuju si,ze kdyz sme jednou dosli domu v noci zkoureni,tak sme delali vajicka v toustovaci a bylo to do pohody,coz sem netusil...
jinak ja tak sporadam vsechno,co mi padne pod ruku...vse ztrastam, neni podstatne co to je,ale jaky to je...nekdy ty kombinace sou skvely..
Pri zravce sezeru na co prijdu, vetsinou si namazu chleba Florou a posolim to, ma to aspon nejakou chut, neni to uplne suchy a zasyti. Ale pred vanocema jsem matce sezral celou velkou plecharnu pracek a dalsi rano mama schyzovala, kam ze ty pracny jen dala Jinak cokoliv, ale nejake bizardni kombinace jako zmrzlina a pecivo nebo cukrovany bramboraky, to zase ne. Doma je dost "obycejneho" jidla, matinka zasobuje nastesti jeste dobre
tak pratele prave sem dozral (schvalne rikam dozral protoze to byly fakt orgie ) zabijacku od nasich pribuznych a to je proste neco.. ovarek pekne s horcici a krenem, nejakej ten prejt, jitrnici, jelito a k tomu pekne vychlazene piivo zejtra me ceka jeste smikuranda (pro neznale-zabijackovy gulas). akorat me letos mrzelo ze sme nedostali prdelacku