Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »
Autor
Téma 
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

teď jsem do sebe nasoukal devět sýrových párku se ctyřma krajicema chleba a půllitrem plnotučný hořčice. asi prasknu. fuj.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 11-03-2007 v 19:45 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mathodman
Nový Člen

Karma uživatele mathodman - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 594

Ja rad papam po hulenia ked dojdem do chladnicky niekedy sa sam cudujem ze jake kombinacie si to tlacim do kalerabu,minule to bola napriklad cokolada s paprikou...a dost mi to napodiv chutilo heh...ale najvecsia pecka po huleni je premna fajnowa cerstva grotto bageta...doporucujem

Old Post 11-03-2007 v 20:54 PM
mathodman je offline   Profil uživatele mathodman   Find more posts by mathodman   Foto galerie člena mathodman   Click here to Send mathodman a Private Message   Add mathodman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jerome J. James
Stálý Člen

Karma uživatele Jerome J. James - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

půl litr černýho čaje s mlíkem a cukrem, rohlíky, plátkovej sejr a moc kečupu... Do kečupu můžete dát i trošku kari... Mno, na tom ujíždím nejčastějš)

...Drak...;o)

Old Post 11-03-2007 v 21:30 PM
Jerome J. James je offline   Profil uživatele Jerome J. James   Find more posts by Jerome J. James   Foto galerie člena Jerome J. James   Click here to Send Jerome J. James a Private Message   Add Jerome J. James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jerome J. James
Stálý Člen

Karma uživatele Jerome J. James - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 596

citace:
Původní příspěvek od WiKouPaL
To je hustý, jk se to tu rozvinulo vždycky mě to strašně s**e žrát brutálně moc po hulení a beru to jako,že to k tomu patří ,ale přesto mi to vadilo tolik,že si udělám něco moooc dobrýho,ale nesežeru to .. a potom si zahulím za nějakejch 10-20 minut dostanu brutální chuť na to jídlo,tk si pěkně sednu k té papu a čumím,nedotknu se toho a říkám si jk strašně je to dobrý a vydržím tk 10 minut na to čumět a pk musím odejít nebo bych se do toho pustil, sednu ke kompu a myslím na nejlepší jídlo co mám na stole je to takové mučení viděl jsem to někde v telce jk rožkem očka ,ale je to prasácky vychytaný protože máte co jíst k večeři nepřervete se jídlem který nemá žádnej účel,protože se mi zdá ,že když žeru po hulení,tk jko bych nežral ,mno je to takový dost na zásadu ,prostě když ne ,tk ne ,ale když se vám to jednou dvakrát podaří ,budete z toho mít obrovskou radost )) .... taková kultovní vložka

Já beru chuť k jídlu po hulení dvěma způsobama. První je, že je to obranej mechanismus mýho těla, jak se zbavit toho stavu, kterej mam. Prostě to zažrat... No a druhej mě napadl, když sem nad tím takhle přemýšlel po fíku. Vem si člověka a jeho pudy. Pravěk. Kdy bylo člověku naprosto skvěle? Kdy byl spokojenej a měl pocit radosti, štěstí? Pohody? No, když ležel nažranej na zádech a nemohl se hnout... Nu a teď, když si dáš fíka, tak se prostě taky tak cítíš. Jenže to tělo si automaticky pocit štěstí spojí s jídlem a začnej ti svítit kontrolka v hlavě najez se! najez se! Prostě, je to způsob, jak bejt ještě spokojenější. Absolutně spokojenej... Nepočítám vlivy ostatních lidí, jako je třeba sex...

...Drak...;o)

Old Post 12-03-2007 v 12:10 PM
Jerome J. James je offline   Profil uživatele Jerome J. James   Find more posts by Jerome J. James   Foto galerie člena Jerome J. James   Click here to Send Jerome J. James a Private Message   Add Jerome J. James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
industtry
Nový Člen

Karma uživatele industtry - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

POMARANCOVY Džús + rozky so sumkou a kremzskou horcicou

Nech sa snazis jak sa snazis aj tak to niekto v kole posere

Bratislava a Okolie growers

Old Post 12-03-2007 v 17:26 PM
industtry je offline   Profil uživatele industtry   Find more posts by industtry   Foto galerie člena industtry   Click here to Send industtry a Private Message   Add industtry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné PFUJJ Příspěvek č. 598

Žravka je kurewsky silná záležitost.Kolikrát jsem se přistihl v Tescu jak plním koš dobrotama a nad hlavou mám tu bublinu a v ní sen,jak fučím do té roury,pomalu odpadám a cpu do sebe ten hnůj co mám v tom koši.....
Přejel jsem na nový systém:nežeru nic,fakt nechci mít pneumatiku až kolem hlavy.........
6

Old Post 12-03-2007 v 17:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 599

no tak som sa tym prekusal, a zerete niekto fakt riadne kusky....
jedli ste uz niekto bagetu so zmrzlinou??? kombinacia cokoladovo jogurtova je v pecive naj .... ha ha

Old Post 12-03-2007 v 21:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 600

jedlo je zaujímavá téma, často sa o nom bavíme, hlavne po hulení, ale zase recepty si nevimiename inak skúste pečené zemiaky na masle a rozmaríne s asi pol deci vody, ja ich milujem

Old Post 13-03-2007 v 11:30 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laco1919
Nový Člen

Karma uživatele laco1919 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 601

to já sem smažil ňákou směsku(cibule,salám,párek,paprika....) akorát sem tam nalil místo oleje ocet, ale jíst se to dalo...
a nebo sme dělali těstoviny a jelikož tam fakt nis normálního nebilo tak sem do nich (byli napůl tvrdý) nasypal čínu, kary koření, pepř, no všichni nadávali, ale snědli to

Old Post 15-03-2007 v 19:08 PM
laco1919 je offline   Profil uživatele laco1919   Find more posts by laco1919   Foto galerie člena laco1919   Click here to Send laco1919 a Private Message   Add laco1919 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rayniac
Stálý Člen

Karma uživatele rayniac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 602

fšechno!!!!

Old Post 17-03-2007 v 00:57 AM
rayniac je offline   Profil uživatele rayniac   Find more posts by rayniac   Foto galerie člena rayniac   Click here to Send rayniac a Private Message   Add rayniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beer-Drinker
Stálý Člen

Karma uživatele Beer-Drinker - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 603

ja nejak nevim co sem tak jedl nejkurioznejsiho...
pamatuju si,ze kdyz sme jednou dosli domu v noci zkoureni,tak sme delali vajicka v toustovaci a bylo to do pohody,coz sem netusil...
jinak ja tak sporadam vsechno,co mi padne pod ruku...vse ztrastam, neni podstatne co to je,ale jaky to je...nekdy ty kombinace sou skvely..

Old Post 19-03-2007 v 09:11 AM
Beer-Drinker je offline   Profil uživatele Beer-Drinker   Find more posts by Beer-Drinker   Foto galerie člena Beer-Drinker   Click here to Send Beer-Drinker a Private Message   Add Beer-Drinker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 604

Pri zravce sezeru na co prijdu, vetsinou si namazu chleba Florou a posolim to, ma to aspon nejakou chut, neni to uplne suchy a zasyti. Ale pred vanocema jsem matce sezral celou velkou plecharnu pracek a dalsi rano mama schyzovala, kam ze ty pracny jen dala Jinak cokoliv, ale nejake bizardni kombinace jako zmrzlina a pecivo nebo cukrovany bramboraky, to zase ne. Doma je dost "obycejneho" jidla, matinka zasobuje nastesti jeste dobre

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 19-03-2007 v 20:09 PM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 605

tak pratele prave sem dozral (schvalne rikam dozral protoze to byly fakt orgie ) zabijacku od nasich pribuznych a to je proste neco.. ovarek pekne s horcici a krenem, nejakej ten prejt, jitrnici, jelito a k tomu pekne vychlazene piivo zejtra me ceka jeste smikuranda (pro neznale-zabijackovy gulas). akorat me letos mrzelo ze sme nedostali prdelacku

Old Post 01-04-2007 v 22:11 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 606

hehe prdelačku u nás sa tomu hovorí žebrácka kaša

Old Post 02-04-2007 v 08:00 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 607

ůplně vše,klidně i celou ledničku,kromě masa...to byste do mě nenarvali i kdyby mě mělo jít o život

Old Post 08-04-2007 v 11:49 AM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 608

4dny starou cínu

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 08-04-2007 v 13:04 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás