Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »
Autor
Téma 
Lastuirka
Nový Člen

Karma uživatele Lastuirka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

Muj nejbrutálnější zážitek na hulení byl, když jsem byla v Brně. Ještě nikdy před tím jsem nebyla na Petrově. Šlo nás asi 6 a já jediná holka. Přibližně deset metrů před Petrovem jsme se brutálně skouřili Bílou vdovou. Asi po třech minutách jsem cítila že nejsem schopná vůbec ničeho. Byla jsem totálně odhulená. Šli jsme k Petrovu před hlavní vchod. Kluci mi řekli abych koukala na zem, když jsme došli úplně před, měla jsem zvednout hlavu nahoru. Když jsem ji zvedla bylo to opravdu brutální. Motala se mi hlava a oči nevěděli co dělat. Byla tam spousta andělů i Ježíš, který spolu s anděli na mě mával a smál se na mě. Dokonce na mě i mluvil. Bavila jsem se s ním asi půl hodiny, než mě kamaradi odvedli pryč. Na tento zážitek nikdy nezapomenu, bylo to opravdu brutální.

Old Post 19-06-2003 v 09:20 AM
Lastuirka je offline   Profil uživatele Lastuirka   Find more posts by Lastuirka   Foto galerie člena Lastuirka   Click here to Send Lastuirka a Private Message   Add Lastuirka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nikodym
...spise THCdym!

Karma uživatele Nikodym - 4% Pěstitelská

Na střeše světa Příspěvek č. 594

Chtěl bych popsat nebrutální, ale moc hezký zážitek: S kolegama jsme po práci sedli do auta a vyjeli za město. Vylezli jsme na osamocený kopec s výbavou na přespání a zahulili! Bylo to naprosto super, pozorovali jsme západ slunce a měl jsem představu, že jsem někde v Himalájích na střeše světa. Pak přicházela bouřka a my jsme viděli, jak se z mraků před námi spouští v provazcích déšť a my si přitom ležíme v trávě na sluníčku. No neskutečný!

Nechť vás provází kouř!

Čokoláda - je něco jednoduššího?

Old Post 19-06-2003 v 10:51 AM
Nikodym je offline   Profil uživatele Nikodym   Find more posts by Nikodym   Foto galerie člena Nikodym   Click here to Send Nikodym a Private Message   Add Nikodym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mateo
Nový Člen

Karma uživatele Mateo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

Tak ja mam zase jeden docela brutalni..Vozral a zhulil sem se s kamosema a pak sme sli(asi v 11v noci)smotnout brcko na bus. zastávku.Motám si kdyz kolem projedou bengoši-pohoda to se mi stalo už mockrát.Ale voni se ty svině votočili a už zahybali k nám-tak sme začli zdrhat a voni za nama jeli se zapnutou houkačkou-no prostě PSYCHO!Problém byl že tam kam sme zdrhali nebylo kam se schovat jenom taková stráˇn ale tam byl plot se třema vostnatýma drátama ale co za nama jeli benga .Ja byl tak na mrdky ze sem to nevylez a musel sem se jenom skrcit a cekat jestli si me vsimnou...no vsimli .Parkrat me ten zmrd bouchnul a pak me polozil na kufr a mel fakt hrozne debilni otazky-Mas zbran?Pichas si?..no fakt narez.Nakonec me pustili ale pouceni pro vsechny--SICE TO VYPADA JAKO BY BYLA LEGALIZACE ALE FAKT NENI TAK BACHA!!!!

Old Post 22-06-2003 v 19:07 PM
Mateo je offline   Profil uživatele Mateo   Find more posts by Mateo   Foto galerie člena Mateo   Click here to Send Mateo a Private Message   Add Mateo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 596

mateo: nic tak nevypada a na benga bacha! hlavne u baleni speka sou me nejak moc blyzko vzdycky...

keep
balkon 2002

Old Post 23-06-2003 v 07:03 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 597

Dneska před školou jsme šli s kamošem na suchey nápoy. Dali sme ho u tratě. Když sme byli tak v půlce, oba sme byli zkouřený jako dogy a navíc tam začal projíždět vlak. Fakt brutalita.

Old Post 25-06-2003 v 18:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 598

Ja mam posledni dobou takove hlubsi zazitky.. asi to bude nejak souviset s tim ze se pokousim o svuj duchovni rust,snazim se nezrat moc velke svinstva,nebyt prase a celkove se zlepsit,.
No proste........
Nehulim moc,tak 3x tydne a posledni dobou sem byl vzdycky se zajimavyma lidma a voni (nebo spise vony) nepoznaj ze sem vypalenej - nemaj moc rady huleni.
A vzdycky sem si s nima krasne popovidal, pochopil je vic nez normalne a poznal je a je to fakt nadhera.
Takze jen tak - ze huleni je super ikdyz nemate nake brutalni zazitky !!!

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 25-06-2003 v 20:09 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 599

přesně tak blonďáčku, souhlasím s tebou

Old Post 25-06-2003 v 22:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sallyman
Nový Člen

Karma uživatele Sallyman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 600

To u nas je tak trochu jiny. Tady ve Sternberku kdyz mas huleni tak te maji holky radsi, ony totis milujou jiny stavy. Ale samozdrejme je tu par holek ktery se s nama kvuli tomu nebavijou ale to je jenom maly zlomek

Old Post 26-06-2003 v 05:34 AM
Sallyman je offline   Profil uživatele Sallyman   Find more posts by Sallyman   Foto galerie člena Sallyman   Click here to Send Sallyman a Private Message   Add Sallyman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skiver
Nový Člen

Karma uživatele skiver - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 601

ZHULENY V RECKU U MORE
Uz desatym mesicem studuju v Athenach a vcerejsi noc byla nezapomenutelna. S kamosem (Cechem) jsme vecer vyrazili na plaz prespat. Uz byla tma, cestou prochazime kolem soulozicich kar na okraji silnice.Dojdem na misto, sedi tam parecek milencu. Davame speka recky travy.. Po chvili to najelo… Po strasne dlouhejch zachvatech smichu ze pudem do vody. Nahy, jen v ploutvich a potapecskejch brejlich jsme prochazeli kolem tech lidi a predstirali ze jsme z jiny planety. Vlezli jsme do more.. byla tma, jen lampy prosvetlovaly vodu… Neuveritelnej zazitek… plaves tesne nad dnem, dotykas se hrudnikem pisku, vzhuru nohama…. Pak ze budem napodobovat evoluci. V ploutvich jsme delali trilobity, pak se plazili z vody a pak chodili po ctyrech, to vsechno nahy mezi asi 8 cizima rekama co absolutne netusili co se deje. Dosli jsme v potapecskym k vecem,posral nas holub a pak pribehl 8cm svab…Prespali jsme a rano jsem zaharpunoval peknou rybu. Zlatej Erasmus program;… doporucuju.

Old Post 26-06-2003 v 14:35 PM
skiver je offline   Profil uživatele skiver   Find more posts by skiver   Foto galerie člena skiver   Click here to Send skiver a Private Message   Add skiver to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skiver! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 602

Pred tyzdnom som sa zhulil cestou do kniznice. Boli so mnou este dvaja kamosi, ktory nehulili. Zhulil som jointa a vraj 30 min /ja som myslel, ze som im to povedal len raz/ vkuse som im rozpraval, ze stoho nic nebude, ked tu zrazu som zistil, ze som beznadejne zhuleny a vykladam im ze to nefunguje .

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 27-06-2003 v 10:08 AM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zolinEx
Nový Člen

Karma uživatele zolinEx - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 603

Raz ked sme boli s kamom najety (ako ovorite vy cesi :-) I Love czech rep.) tak na dokopali ty nasi Slovensky romovia. Nic prijemne, ale teraz to beriem ako zazitok :-)

Old Post 29-06-2003 v 19:14 PM
zolinEx je offline   Profil uživatele zolinEx   Find more posts by zolinEx   Foto galerie člena zolinEx   Click here to Send zolinEx a Private Message   Add zolinEx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele zolinEx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stroho
Nový Člen

Karma uživatele stroho - 0% Pěstitelská

haluz Příspěvek č. 604

Ja som sa raz po tazkom vikende zobudil a siel som do skoly. ked som do nej dorazil tak som zistil ze nemam tasku ani kluce. alebo raz som jedol polievku z vidlicku. alebo som dal muku do chladnicky a vela vela inych vitrelosti.

Old Post 29-06-2003 v 19:37 PM
stroho je offline   Profil uživatele stroho   Find more posts by stroho   Foto galerie člena stroho   Click here to Send stroho a Private Message   Add stroho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KARone
Stálý Člen

Karma uživatele KARone - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 605

moj brutalny hulicsky zazitok bol na skolskom vylete.
kamoska doniesla hash z holandska takze bolo sa naco tesit. poslednu noc sme vytiahli zbytky skankov a hash . spravil som slusne brcko, ale namali sme kde zapalit. Preto sme sli za kamosom ze de idu hulit{mimochodlom oni sli do lesa a vratili sa o 2:00 rano} ale neboli na izbe. Preto ma napadla myslienka ze by sme mohli zahulit v skrini. Len taktak sme sa do nej 3ja natrepali a zapalili brcko............
ked uz dohorieval spoluziaka vyplula velke KULO na kamaratove koleno. On sa mi postazoval a mne zrazu preplo a harkol som mu na koleno este vecsie kulo. On tak na mna divne cumel az ma oflusal. pOzrel som na kamosku potom na kamosa a vratil som mu to priamo medzi oci . takto sme sa oflusavali asi dalsiu polhodinu . Potom sme sa presunuli ku dalsiej hulicskej partii tam sme spravili dalsi randaaal =],,, az ma to prestalo bavit . po takej hodinke sme sa konecne dostali na izbu a traja sme sa hodlili na postel .... rozpravali sme sa asi dalsiu polhodinku ked tiii dvaja zaspali... ja som ostal hore saaaaaaam este dalsich desat minut a som na nich nadaval ze spia ... toto bol moj najbrutalnejsi zazitok z vyletu ale popravde zazil som nieco brutalnejsie na jar tohto roku. Este nieco k vyletu kedze sme mali priami pristup k lesu tak nam nedalo neist zakurit do lesa . Ked sme tak zakurili kamarat mi pustil zo svojej Nokie intro na album Marilina Mansona . siel som sa posrat strachom, kamos sa zahladel do tmaveho rahu a predstavoval si se tam place dieta [ved v tom intre to aj tak bolo][preto ak poznate aj vy nejake take brutalne strasidelne songy intra hoci co tak mi zamailujte na KARONE@POBOX.sk rad si ich stiahnem cez kazu THANKS], jeden typos co bol s nami sa zhulil prvy krat a nahovoril si ze nas hlada ucitelka setci sme sa sli posrat utekali sme do lesa, proste horor. ked si na to spomeniem tak sa idem este stale posrat strachom =] ...

Old Post 29-06-2003 v 20:54 PM
KARone je offline   Profil uživatele KARone   Find more posts by KARone   Foto galerie člena KARone   Click here to Send KARone a Private Message   Add KARone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sallyman
Nový Člen

Karma uživatele Sallyman - 0% Pěstitelská

Pohodička Rozlucka Příspěvek č. 606

Tak jsme meli rozlucku a kamosi dotahli vodara a nejakej vzorek neceho. Tak jsme ve 3 stahli celej filmak a jeste jsme na to zakalili, no proste sli jsme do sracek. Asi po pul hodince kamos zacal porvavat ze vyvrazdi medvedy, ze sou to kurvy, protoze mu vypily pivo. Ja jsem zase nechapal ze svetlusek. Tak jsme normalka sel do lesa se vysrat a co nefidim, asi 50 svetlusek tak zacnu kricet a bezim naspatek k ohni kam oni nechodijou. Mel jsem takovou predstavu ze me chcou kousnout. Dokazete si predstavit jak by vypadalo kdyby se na vas vhly svetlusky a zacali vas ozirat.

Old Post 30-06-2003 v 07:59 AM
Sallyman je offline   Profil uživatele Sallyman   Find more posts by Sallyman   Foto galerie člena Sallyman   Click here to Send Sallyman a Private Message   Add Sallyman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoM
Nový Člen

Karma uživatele NoM - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 607

Tuhle kdyz jsem sel ponekud prehulen v metru na NamRepu, tak najednou koukam na takovyho vysokyho chlapa co tam stal, a drzel jeden prst smerem nahoru, jako by chtel ukazat na UFO...Tak jsem na nej kouknul a jako blazen zacal ukazovat zase prstem dolu... a on zacal: "Rovnez jsme obdivovatelem spolecenstvi mokreho prstu?" - ja nechapal a presto pritakal - "aa..." ptal se ten chlapek "...kde ten prst smacime?" - coz me fakt dostalo zacal jsem se neskutecne smat a rekl mu, ze je vybornej komik a sel dal . Docela na to sel zajimave, tenhle buzerant, nemyslite?

Old Post 30-06-2003 v 21:09 PM
NoM je offline   Profil uživatele NoM   Find more posts by NoM   Foto galerie člena NoM   Click here to Send NoM a Private Message   Add NoM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 608

heeeheee

keep
balkon 2002

Old Post 02-07-2003 v 08:43 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás