Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zítra letím do Itošky a beru si jen tabák, papírky a novou skleněnku Jestli mě tam někdo nabídne kus haše, tak ať mám nějaký aplikátor. Doufám že mě tam neojebou a narazím na někoho kdo aspoň trochu mluví anglicky jinak můj THC symbiont umře nadobro
Původní příspěvek od piistaa Nazdar, za par tyzdnov ideme na dovolenku do Bulharska a autom ideme cez Srbsko, kedze ale Srbsko nepatri do sengenu tak na hraniciach kontroluju a zevraj to tam niekedy kontroluju aj so psami. Hlavne podozrive osoby a my pojdeme v aute traja mlady chalani takze nechcem to riskovat.
Co poviete keby som material poriadne zabalil a proste poslal ako balik na adresu hotelu alebo na postu na miesto kam idem , a proste potom by som si to len vyzdvihol ? Pochybujem ze na poste do bulharska su kontroly na drogy
Co poviete ?
Věř tomu, že jsou. Celníci často kontrolují zásilky ze zahraničí. Dokonce jdou tak daleko, že otevřou obsah a když najdou drogy, tak je zabaví, ten balík nechají doručit a čekají, co s ním kdo udělá dál a pak si pro něj přijdou. Příkladů bylo dost i u nás v ČR, většinou šlo ale o tvrdé.
myslite ze keby som to ubalil do alobalu ten alobal do pitlu do toho pitlu pridal kavu a koreniny potom zase do alobalu ten pitel a dal do šamonu tak to ten zmrd vynucha ???
cuz,před půl rokem sem byl na dovolený v Egyptě,cesta letadlem tam...absoludly no problemm,vez sem si 5g v kapse a nikdo se na mě ani zle nepodíval.ale z5 sem si vez cigára a ty me našly hned a když sem se těch celniku ptal tak rikaly že ten jejich rám co je rádoby na kov tak rozpozná 80% drog.
BTW:kdo se bojí tak doporučuju šampon nebo kafe....
to foristbigg: když to uděláš takhle tak budeš mít místo šamponu koření a kafe radši si kup 1/2kg kafe a udelej dvojty dno...kdyz ti to vysype tak uvidi na dno....(je to jen clovek a jeste k tomu v praci) pes prez kafe nic necejti.
Původní příspěvek od satanda to foristbigg: když to uděláš takhle tak budeš mít místo šamponu koření a kafe radši si kup 1/2kg kafe a udelej dvojty dno...kdyz ti to vysype tak uvidi na dno....(je to jen clovek a jeste k tomu v praci) pes prez kafe nic necejti.
nebudes mit zadnej sampon a najdou to u tebe..když ho tam trocha bude tak to pec neucejti.....(btw: letos pozor na cestě do chorvatska prej to ted mrtě hlídaj a každý český auto zastavujou a prohledávaj)
Satando tvoje zevšeobecňování tvých subjektivních zkušeností může skutečně někoho dostat do docela prekérních situací...
Problému převozu trávy (resp. jejího odhalení pomocí detekce, tedy ne-vizuální kontrolou) evidentně nerozumíš a myslím že ten kdo by se tvýma "pravdama" byl ochoten řídit, bude pocházet z ranku pakoňů, kteří si ty pravdy jsou schopni vyložit tak, že se můžou cítit v poho, pokud pojedou do Chorvatska Oplem...
když...
citace:
Původní příspěvek od satanda .. každý český auto zastavujou a prohledávaj)
při okraji: dovedu si představit jak dlouhý a vítězoslavný úsměv na tváři celní policie kdekoliv na kurva světě vyvolá samotný pohled do rastamanova báglu, kde je vedle dvou jetých fuseklí a náhradních slipů už jenom kafe a šampon.
Pes může zůstat ležet v koutě...
H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.