Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v Bratislave pred hlavnou vlakovou stanicou zo sucheho bonga(plastova flasa+alobal)...bolo asi 4hodiny poobede a vsade plno ludi...Ale nemali sme inu moznost lebo vlak odchadzal o 10minut a mali sme asi 30kilovu batozinu...a este som bol aj trochu pripity tak mi bolo jedno ze hrozi nebezpecie.....alebo este v Londyne vecer pred Victoria coach station...ale to len cez joint
Nedávno umřel strejc, měl sem ho rád. Jel sem na pohřeb a cestou sem se pěkně odpálil (zhulil sem se už prostě ze zvyku), přijel sem na pohřeb, tam hafo lidí, atmoška ubulená. Začal obřad, všichni začali velkohromadně bulet, mě to v tu chvíli přišlo jako děsnej biják a musel sem dávat bacha, abych se nerozesmál... Já vim, je to blbý, ale v tu chvíli to byl pěknej kotel, ukočírovat celý tohle martyrium. Nakonec v pohodě, s příbuznejma, kterých bylo hafo, sem potom zakalil na smutečním obědě, ale jinak raději na pohřeb nehulte
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
no zaujimava otazka u kamoša v sprchovacom kutiku na zachode
v mojej skrynke v skole na zachode v škole v mojej pivnici v krabyci...
a najhaluznejšie ked sme išli z kamošmi dole vyťahom zasekli sme sa a kurili.
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
na letisti
skola
auta
v oblezeni policistu
kazda cesta do Prahy
kazda cesta vlakem
pred praci z sefem
na zavodech lidmy z firmy
party
ulice
byty
strechy
hory
lanovka na horach (kabinky)
zkratka kdykoli mam chut
Tak posledne jsem utocil brk (ktery jsem si vsak nechal na ven) a zapukal ze skla v jednom z pavilonu na Brnenskem vystavisti, byl to patecni den, za plneho provozu. Zajimava zkusenost
V zime sme sa rozhodli s kámošom, že sa pôjdeme spustiť na duši z kolesa z kopca na ktorom je umiestený vysielač, ako sme vyšli hore, tak začalo strašne fúkať, že nebolo nič vidieť, ledva sme si pripálili dole pri veľkom panely, kde bol kedysi vlek, ležali sme na zemi opretí o ten panel a strašne na nás fúkalo, chránil nás len ten balvan (panel), začali sa robiť tým vetrom až záveje, ked sme dopálili tak sme sa šli už konečne spustiť, no ako sme išli a fúkalo, som nemohol ani dýchať, nič som nevidel no smial som sa aj napriek tomu, skoro som sa pochcal, že mi až normálne cvrklo, samozrejme počas jazdy sme aj spadli, no to som už neuhrával...