Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Miravlak - padli jako vysity. Bezne k mani v obchodech je ke koupeni DISCUS který na to dobre funguje. Mas to uz rozlezli jak svin. To chtelo postříkat uz tak před 14 dnama. Idelane při prvním znaku nakazy.
Myslím, že tyhle drobný ožíračky při outu jsou celkem běžný. Nikdy jsem v těhle případech nemusel nějak zasahovat a dopadlo to dobře. Neřekl bych, že tohle je příčina vadnutí. Ale třeba se pletu.
Podobna vec se mi stala s autamata v skleniku, nejake mikro špíny mi pozirali korinky, mospitan postrek 2x muj problem vyresil.
Kazdopadne u tebe by to bylo jen tipovani, co to muze byt.
Skontroluj si hlinu zda v ni nemas mikro broučky, hodne spatne jsou viditelné, pripadne jsi skontroluj, zda nehniji korinky
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Původní příspěvek od Chaplygin Podobna vec se mi stala s autamata v skleniku, nejake mikro špíny mi pozirali korinky, mospitan postrek 2x muj problem vyresil.
Kazdopadne u tebe by to bylo jen tipovani, co to muze byt.
Skontroluj si hlinu zda v ni nemas mikro broučky, hodne spatne jsou viditelné, pripadne jsi skontroluj, zda nehniji korinky
Ahojte,
díky za rady, ale kytce už není pomoci ... hrome! jen doufám, že to nechytne ta, co roste vedle a je načatá taky ...
Ahoj Groweři, mám problém u listů se mi začalo dít toto.
Nevím co to je a zda to může něco kytce způsobit, nejhorší je, že se to rozrůstá na víc a víc listů.
Pěst je out, teď kytka přepla do květu a začalo se to na listech objevovat cca 14 dní. A je to stále horší. Vedle této kytky mám ještě další 4, tak se bojím, aby se to dále nerozšířilo. Růst jsem hnojil slepičincema, které jsou už asi 14 dní vysazené a teď jsem začal po velice málu dodávat atami organics bloom-c.