Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Korag ja mam dinachem co je nieco medzi og a dieslom a je v kvete ale zacal az zaciatkom septembra uvidime jak to cele dopadne snad to stihne ale mozem povedat ze teda pocasi to pekne je... Snad vide oktober
Kdyby ta lukyno24 byla samec, už by byla dávno odkvetlá a vyloupaná... Můj special kush teprve teď ukazuje náznaky květu, ani s ním nepočítám jelikož jsem ze severu čech...
Půjde do pochutin
Zdravím trápí mě jedna nepříjemnosti. Letos již podruhé za sebou mi strašně pozdě nakvetli kytky. Jiné ročníky byly úplně v pohodě. Loni jsem zvolil nejspíš špatný model a pro nevykvetl. Letos jsem sadil Holands Hope do DP a Orange Bud Diesel.
Právě po minulém zklamání jsem volil HH, jelikož jsme předpokládal, že tohle je model, který přece musí jít jako po másle.
Zajimavé že oba modely začli kvíst spolu, čili bude asi něco prostředím. Nenapadá vás nic? Jediné co se změnilo je mala ledková lampa reagujicí na pohyb, která může občas na chvíli sepnout, ale svítivost 3,5 mrtvé světlušky.
Přikládám fotky z dneška. Myslíte že je šance sklidit něco použitelného ?
Čau jde o to že HH neni bohužel na naše podmínky úplně top. Ono jde o to, že v Holandu máš jinou nadmořskou vejšku a taky jsou blíž moři, takže tam to pak valí trochu jinak.
Od DP když chceš kosit do 7.10. brát spíš Passion, Frisian Dew, Shaman nebo Durban Poison, to jsou asi největší jistoty.
Tohle ti asi dojede kolem konce října, ale záleží na počasí jestli nenapadá sníh nebo jinej poděl. Čus a ať to dozraje.
MF
jeste mas cas, neco z toho bude,uz ti to zacalo a uvidis,ze to povali, nebude to to pravy orechovy, ale urcite to bude hulitelny, mozna lepsi ,to sklidit driv. A to svetlo, si myslim velkej vliv nema. Urcite to mas zasazeny na jizni strane, takze to dostane, co by melo. Projevy se to akorad na chuti a na vynosu. Ucinky budou dostacujici.
Zdravím,mě Orange Bud Diesel od Fair Seeds ještě vůbec nezačala kvést.je krásně zelená,ani jeden žlutej lístek a furt nic.Má někdo podobnou zkušenost?
Pomalu se začínám obávat že ani nedojede...
Původní příspěvek od zelenakoule Zdravím,mě Orange Bud Diesel od Fair Seeds ještě vůbec nezačala kvést.je krásně zelená,ani jeden žlutej lístek a furt nic.Má někdo podobnou zkušenost?
Pomalu se začínám obávat že ani nedojede...
Při dobrým počasí by ti mohl dozrát v někdy na začátku prosince. Ale ta pravděpodobnost je fakt malá. Příště si zjisti co sadíš. A já osobně bych si koupil semena radši tady v bazaru, než od fairseeds.
Původní příspěvek od meridak co se stane kdyz kytku ktera je ve skleniku a zacina pekne kvyst premistim dovnitr do baraku kde na ni nepujde slunce,dokvete?
bump pro tuhle otazku.
mam dve sativy a premyslim, ze bych je v rijnu hodil za okno.
dokvetou kytky za oknem ?