Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele jestli si to zalejval vodou s PH 7,6(koukám až ted) :-) tak to asi bude samo víc věcí protože kytka při tomhle PH nepříjmá hodně prvků...taky neni uplně dobrý kombinovat hnojky od různých výrobců, držel bych se jedný řady od jednoho výrobce..
Původní příspěvek od zlobivejkluck nEophyte: Fakt to vypada na preliti, mozna jestli jsi hned po prepnuti nezacal davat krmeni na kvet, jeste nejakou chvili davej na rust ,.)
Jinak pro vsechny kdo maj podobny problemi posilam odkaz, nevim kdo tuhle esej sepsal ale dal bych mu pusu,jsou to spis vytahy odevsad moznad i odsud ale je to krasne uceleny a casto mi to pomuze, jakmele se neco bidnyho semele hned to otviram a vetsinou to pomuze. http://ulozto.cz/xGxR7VW/bolesiny-b...i-vse-o-nem-pdf
Prelity to urcite neni zalivam vzdycky az je hlina uplne sucha...problem stale pretrvava..
Smokáček: no v růstu problémy nebyli hnojil sem Canna Bio,poprvé jinak jedu ještě jeden pěst a jsem zvyklej na Atami tera leaves,tera max,atazyme ata Xl atd a v poho ale asi ve 14 dnech květu se to začalo takhle mrvit,takže přišel proplach pod sprchou,pak sem začal s hnojvama co mám oskoušený a to je to atami nicméně sem pak zjišťoval co by to mohlo bejt a narazil sem na tom Ph voda měla při měření 7,6 takže budu muset snižovat na 6,0 nebo 5.8 a to zálivku s hnojvem nebo i bez...budu doufat že se to zlepší...mám tak posledních 30 dní a to už na moc experimentů a zkoušek čas není.
huuu tak bych taky potřeboval radu už fakt nevim ....
kytky ve 3 tejdnu květu, v růstu hnojeno JIDB a už se to na pár listech začalo objevovat a stejně mi došla složka B, tak jsem se rozhodl na květ přejit na Biobizz, lil jsem každou 2 zálivku hnojky dle tabulek, ale pořád se to zhoršuje, vypadá to jako málo dusíku a fosforu že? tak jsem začal lejt každou zálivku (což doporučuje si sám Biobizz )koupil jsem i PK které jsem dal do minulé zálivky ale už 4 - tá zálivka a pořád horší a horší.. PH 6,3 - 6,5, když změřim EC tak naleju třeba 1,90 a vyteče 2,10 prej normální u BIO hnojů?teplota 25 den, 19 noc, vlhkost 50%, leze to odspodu..
Smokáček to máš to samý co sem měl já hele já se vyprdnul na ty Bio Canna a jedu ověřený atami otrhal sem všechen ten hnusnej list a je klid hele...mohla by se z toho třeba rozjed prý slušná plíseň jsem na květu Ec mám 1.94... :: 0.24 má voda z kohoutku plus 1.7 hnojka a PH 6.0...4 dni takhle a je to lepší,už to bobtná jak ďas...
jo je to dost podobný no prostě to vypadá že maj něčeho málo ale si řikám že to přece neni možný když jim tam leju každou zálivku ec 1.9 - 2.10, že by to mělo spíš bejt přehnojený když už ale to zase vypadá jinak...jiný hnojky se mi pořizovat teď nejchtěj ten komlept biobizz byl celkem drahej a mělo by to kurva hnojit za ty prachy
početl sem a nebo sem si říkal jestli to nemůže být houbová nákaza ale netuším hele všechno sem otrhal a uvidim snad se to dá dokupy nebo jestli to prostě není v kytce mám vdovu a o těch je známo že jsou náchylný na plísně...ale na výtoku mi stejně příjde že je 2.10 hodně....
jo teď koukám že to dáváš pokaždý s hnojvem kolem 2.00 jestli to není v tom,já třeba jedu hnojva pak voda pak zase hnojva pak zase voda atd... třeba to nestačí žrát hele a má obalený kořeny tak nevstřebává živiny...
jo dával jsem ob zálivku, když se žačal projevovat tenhle problém, začal jsem každou(jak mi doporučil i výrobce hnojiva), no nic dneska jsem všechny propláchnul 12l vody s EC 0,4 a ze začátku z toho teklo i 1,3 ke konci 0,6, na závěr jsem jim dal ještě enzymy, tak pak dám vědět jestli jsem to tim dojebal nebo spravil :-)
Zdarek lidi, nevite cim by mohlo tohle bejt? Lepsi foto bohuzel nemam, ale kroutej se listy na koncich a treba pulka cepele vypada jak kdybych ji vzal smirglem a je to takovy svetly..
Zdar lidi, mohl by mi někdo poradit, na některých listech se mi objevili tyto žluto/hnědé flíčky. je to velmi zřídka, ale raději řeším dřív než pozdě.Občas se na listech ukazuje zvrásnění a některé okraje se točí nahoru. Kvítí je staré 30 dní, hnojím Junglem, EC i PH si hlídám,hlína BioBizz. Díky moc za rady