Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Freezecz ahoj prosím mohl by mi někdo pomoct mám teď novou kytku jsem začátečník snažím se to nepřelívat atd ale objevila se mi asi na jedné kytce plíšeň nebo něco škodlivýho celkově přestala růst a začali ji konce lístků žloutnout až bělat listy sou celý pokroucený už když rostla tak byla taková trochu zkroucená ale byla vždycky největší a teď je malinká,zítra zkusím přesadit zemina lagron light mix nehnojím zatím,potřebuju hlavně vědět co to je nebo jak to vyřešit díky za pomoc
Máš to jenom na jedný nový kytce? Všude jedeš stejnou zeminu? Kolik máš Ph zálivky, hnojíš?
Jo light-mix jako šetrnej substrát by mohl něco vyřešit, podle toho kde je problém, jinak na tý druhý fotce to nevypadá tak tragicky.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ahoj keramzit je zamichanej z hlínou zamichal jsemto takž ten keramzit je po celým květináču
jen na jedný ph udržuju kolem 6 jednou jsem dal hnojku ale tak málo že by to ani neměla postřechnout jak má ten problém,zalívám už jen odstátou vodou,,,,problém je že jsem to měl předtím v tom light-mixu ale na hlíně se objevil takovej bílo-šedej povlak
no tak aktualizace žloutnutí až bělání skoro nepokračuje dál ale listy jsou strašně pokroucený a neporostli ani o 1mm ://
to Vakiduvaje
ahoj díky za radu asi koupím přesnější ph metr ale kořínky nehnijou protože teda pokud vím když hnijou jsou takový zbarvený a já mám krásně bělounký a tak vyzkouším aji to že ten květináč nechám dost vyschnout a zaliju až pak jinak odebral jsem trochec toho keramzitu
to Hlava
ahoj je to holands hope druhá taky a vypadá o poznání fakt jinak tato chuděra je jakoby zvadla prostě lístky jsou zochýbaný a tak první je má krásně rovný
Původní příspěvek od Trubice to hnedy nahore je keramzit? jakej tam ma smysl takhle pohozenej?
Trubko,opravdu hodnotná a potřebná rada pro Freeze..Tydle kybycové sou nejlepší..tůdle něco zkritizovat,támdle někoho seřvat,ale něco kloudnýho předvéct nebo poradit,to ne..hovno,hovno,nic..
Freeze,nejspíš Ph..vošéfuj to,a taky krapet přelejvaný to vypadá..kořeny chuděry se pak dusí,nebo hnijou a nevyživujou..a kyti nerostou
Jestli držíš správný hodnoty a už flushuješ, tak je možný že kytka počítám před koncem květu prostě vyžrala z listu nějakej prvek na kterej měla chuť
No, právěže ještě neflushuju, to budu až od příštího týdne. Napadlo mě, že jsem docela zanedbal regulaci pH a to by mohl být důvod proč mám problémy. Lil jsem do toho pH něco kolem 6,5, ale zrovna jsem se dočetl, že při takto vysokém pH kytka neabsorbuje tak dobře fosfor, který je při květu hodně důležitý. Hodil jsem tomu průplach vodou s pH 5,5 a čekám jak se na to kytky budou tvářit.
Původní příspěvek od Freezecz no tak aktualizace žloutnutí až bělání skoro nepokračuje dál ale listy jsou strašně pokroucený a neporostli ani o 1mm ://
to Vakiduvaje
ahoj díky za radu asi koupím přesnější ph metr ale kořínky nehnijou protože teda pokud vím když hnijou jsou takový zbarvený a já mám krásně bělounký a tak vyzkouším aji to že ten květináč nechám dost vyschnout a zaliju až pak jinak odebral jsem trochec toho keramzitu
A prosimte jedna drobnost , coje zac ta kytka ? Koukam ze to klon asi nebude , co je to za seminko , původ ? V tom muze bejt taky problem , pokud mas jen jednu kytku , vychazim z fotky , tak ji nemuzes porovnat se stejne starou , ktera by treba vypadala uplne jinak . Dej vedet , cau Hlava
Trubko,opravdu hodnotná a potřebná rada pro Freeze..Tydle kybycové sou nejlepší..tůdle něco zkritizovat,támdle někoho seřvat,ale něco kloudnýho předvéct nebo poradit,to ne..hovno,hovno,nic..
Freeze,nejspíš Ph..vošéfuj to,a taky krapet přelejvaný to vypadá..kořeny chuděry se pak dusí,nebo hnijou a nevyživujou..a kyti nerostou
o co ti jde jako? koho sem podle tebe serval? jedinej kdo tady picuje ses ty, ja se normalne zeptal, protoze me to proste zajimalo...si mimo, starej se o svy
hele potreboval bych radu bo uz nevim co a jak s kyti pokusim se tu hodit fotecku:-)
no problem mam s kyti JackemHererem:-)no problem je v tom ze me zacinaji zloutnout konecky listku a posleze zacnou schnout jako dival sem se tu po foru a neco nastudoval a nic se nedeje stale problem je prvni co me napadlo prehnojeny tak sem to nekolikrat prolel a jen vodou a stale to stejne hodil sem to aj uz do vetsiho kvetinacu hlina biobizz allmix no jedine co sem to zahnojil tak taky od biobizz korenovy stimulator a pote zas od biobiz na rust ale to schnuti se neprojevilo po zahnojeni tak netusim cim to:-(
druhou kyti mam orange bud a jako taky sem tam suchej listek ale ne tak moc jak JH mam tam 125W usporka jeden PC vetrak pritah druhej PC ofuk mezi kyti teplota kolem 27 a vnoci o neco min ale nejde to zase pod 20 tak to si myslim ze taky vpohode co vy na to?
muzete me helfnout nejakou radou pliiiiis
hele potreboval bych radu bo uz nevim co a jak s kyti pokusim se tu hodit fotecku:-)
no problem mam s kyti JackemHererem:-)no problem je v tom ze me zacinaji zloutnout konecky listku a posleze zacnou schnout jako dival sem se tu po foru a neco nastudoval a nic se nedeje stale problem je prvni co me napadlo prehnojeny tak sem to nekolikrat prolel a jen vodou a stale to stejne hodil sem to aj uz do vetsiho kvetinacu hlina biobizz allmix no jedine co sem to zahnojil tak taky od biobizz korenovy stimulator a pote zas od biobiz na rust ale to schnuti se neprojevilo po zahnojeni tak netusim cim to:-(
druhou kyti mam orange bud a jako taky sem tam suchej listek ale ne tak moc jak JH mam tam 125W usporka jeden PC vetrak pritah druhej PC ofuk mezi kyti teplota kolem 27 a vnoci o neco min ale nejde to zase pod 20 tak to si myslim ze taky vpohode co vy na to?
muzete me helfnout nejakou radou pliiiiis
diky moooc
ps:fotoZmobilu:-D
Zdar..Neřek bych,že žádná změna..Na novějších výhoncích je to podstatně lepší a ty úplně nejčerstvější jsou krásně zelený,bez poškození..To mi přijde jako velká změna..Ty starší už se ti nezlepší,popálení a poškození listů přehnojením je nevratná změna..
Netvrdím stopro,že se jedná o přehnojení,ale vypadá to přesně na to..Čau, V.
vimnevim , no nestřikej to tolik phytaminem, pozor na velke teplotni rozdily a coze to je za substraty ?? Jinak to vypada , i kdyz mate železitou vodu za je to nedostatek zeleza z vysokeho pH , tak nevim , Hlava
Původní příspěvek od Hlava vimnevim , no nestřikej to tolik phytaminem, pozor na velke teplotni rozdily a coze to je za substraty ?? Jinak to vypada , i kdyz mate železitou vodu za je to nedostatek zeleza z vysokeho pH , tak nevim , Hlava
taky si furt myslim že jsou to nedostatky různejch prvků na druhou stranu jsem to hnojil plagronem a Ph dávám +-6.3...
Kytky jsou v různejch hlínách, jelikož jsou různě starý, takže aspoň 6 různejch kombinací plagronu, canny a trochu kokosu
taky si furt myslim že jsou to nedostatky různejch prvků na druhou stranu jsem to hnojil plagronem a Ph dávám +-6.3...
Kytky jsou v různejch hlínách, jelikož jsou různě starý, takže aspoň 6 různejch kombinací plagronu, canny a trochu kokosu
Čau,přiklonil bych se k přílišnýmu rošení..Když listy kropíš často a moc na okrajích a špičkách listů se koncentruje voda,zůstává tam moc dlouho a dusí tkáň listu, po čase to vypadá takhle nějak,okraje zbělaj,hnědnou a odumřou..