Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ondrejblesk: no na stromy sa musiš tešit a podla mna ti nerastu preto...lebbo...mas malo svetla a male nadoby....o nicom inom to neni......prepac este o starostlivosti a o hnojeni.........a k tomu obžratiu rastliniek si myslim ze to bolo skôr vypalené a vyschnute od živice (smoly)...samozrejme ak to neni nejaké velke obžratie...
- v akych velkych vedrach to mas???
- ako vysoko na strome to mas a ako vysoko vypylene haluze nad rastlinôčkami???
2Strih: mam to asi 20m vysoko vysekano asi 1m vysoky Lko na svetlo (bohuzel to jinak neslo)a nadoba ,a 12l zalejvam kazdej tejden ja priste udelam samozvalazovaci kyble jo a priste sem hodim foto(tznamen asi zitra)btw uz sem to tam sklidil
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
to onrejblesk: Jeden meter je podla mna malo ja mam dva a aj to neni dostatocne a zalievat to raz za tyzden niekedy nestaci...samozavlazovacie kyble su pohoda ale aj tak sa k tym rastlinam vraciame radi predsa...hehe
Strih : jo asi mas pravdiu to bude tom zue to sou nonamy priste tam dam neco lepsiho a taky ja sem tam moc nechodil ja to mel strasne daloko od baraku 20km tak je to tak max na tejden
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
já budu sklízet stromešek v průběhu tohodle týdne,ale už se nemůžu dočkat-letos je to fakt hustý... na to,jak bylo hnusný léto,bude sklizeň opravdu masivní...
a ja sem mel letos jenom malynkaty tri palicky ale nestezuju si
-------------
2cabik: rekl bych ze ted uz je to jedno teoreticky je to jedno ale rekl bych ze listnate stromy jsou kapanek starsi aby dosahli takove vysky a abych rekl za sebe vyholit kvuli(promin mi to slovo) plevelu treba 100lety dub je podle me sobeckost ale jestli je to nejaky jiny listnac a nebo ho nemusis vosmkavat tak jen dal!!
-------------
-------------
Tak už mám svoji první venkovní sklizeň. Konečně to nikdo a nic nesklidilo. Bylo to právě na stromech a ve středu sem je sundal. Mám obrovskou radost a VELKÝ dík Koblihostromovi za inspiraci.
HE SKVELI NAPAD PESTOVAT NA STROME CHI DOBRE VIJEBETE Z KOKOTMY CO KRADNU ALE SKRABAT NA STOM JE NEBESPECNE AKLE STOJI TO ZA TO URCITE ZDAREC VELA HULENICE A DAVAJTE BACHA NA TY KURVI
zdar borci je to v piči na 2 stromowkách se nám voběvila plísenˇ tak jdem dneska kosit zbytek.Jsou už pškný tak je škoda aby zhnily.Myslel jsem si že stromovky nebudou plesnivět ale jak je vidět tak jo . Má z vás taky někdo plísen?