Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Machartin už mám docela pěkný kitky achtel bych to nak urichlit naky hnojivem aby mi to udělalo palice tak do konce prazdnin jaky si mam koupit?napiste a uvidim jaky koupim
Podle toho jak pises, bych to tipoval na zakladku. A s tim hnojivem: No pokud najdes nejaky hnojivo, ktery mi do prazdnin udela palice. Tak mi o tom urcite povypravis, mezi tim si ale kup jakykoliv hnojivo na rust a pak na kvet.
Původní příspěvek od kubik a co hovorite na plagron ??? oplati sa mi to kupovat,??
A co hovoris na funkci Hledat??? o Plagronu je toho tady napsáno tolik, že je rozumnější nejdřív chvíli hledat a něco si přečíst než se bezhlavě začít ptát.. vyplatí se pokud máš dobrý místo, čas se o kytky starat, máš kvalitní genetiku (originální semínka, nebo řízky) a jsi ochotný si o tom ještě něco přečíst a chvíli přemýšlet
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od Bambuca Co grotek ? používáte někdo?
Grotek by me osobne taky zajimal, nikde jsem o jeho nasazeni moc reportu nenasel a co jsem tak koukal do jejich nabidky, nemaji produktu zrovna malo a kvalita by dle meho nazoru mela byt taky na slusne urovni, ma tady nekdo osobni zkusenost??
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Původní příspěvek od Bambuca já ho používám, a kámoš taky už asi na 3 sklizen je to peckový maximální výnos,
Můžeš se k tomu pls vyjádřit trochu podrobněji? Tedy, jakou kombinaci jejich hnojiv používáš, stručnou konfiguraci Tvý zahrady a nějaký srovnání s hnojkama jiný značky, popř. jaký značky.. díky.
jiný značky sou nezkoušel jedu to asi po 3. a jenom grotek nechal sem si poradit je to čistě organické hnojivo(bio) používám všechny hnojiva akorád na ten růst pouřžívám jen kick star během několika dnů máš velikánskej prorostelj kořenovej system i z řízků, sem stim spokojenej,mám tady toho víc ty hnojky mám napsaný ve svojim rok starym threadu
Hmm, jinak to máš pěkný, asi GroTek někdy taky vyzkouším, je teda fakt, že Plagron je taky organický a jsem spokojenej.. zajímalo by mě přímý srovnání GroTek vs. AH nebo GroTek vs. Plagron..
je to rok starý až ti ukážu ted co mám, jak sem to všechno pořešil tak je to suprový mám 8 kytek jenom ale udělal sem znich 50 cm keře a do strany taky tak maj hodně rozvětvený blízko u sebe patra, teprve ted sem přepl asi včera, mě by taky zajímalo to srovnání, přišel sem do growshopu a chtěl sme věci od plagronu ale zastavil mě a řekl at skusim novinku, tak sme zkusil a byl sem spokojenej jen sem si nekoupil nic co má hodně dusíku v sobě tak my lístečky žloutly ale jinak to bylo v pohodě ted už vše mám
Původní příspěvek od hakousek zdarec pestuju balkon a hojim ho v kvetu krystalonem plod a kvet , palky se teprve zacinaj , nevadi to necemu?
Nooo- dalo by se říct, že nevadí (ty težký kovy nejsou ani moc cejtit ). Hlavně nezapomeň včas přestat,jinak budeš hulit čistej krystalon. A kdy je včas? To nevím, osobně bych řek, žes neměl ani začínat, ale zas tak zlý to nebude. Záleží taky dost na velikosti květináče a půdě v něm. Abys to pořádně proplách, tak doporučuju ASPOŇ měsíc bez Krystalonu,. Buďto nehnojit vůbec, nebo pořídit něco organickýho-- guano (netopýří sračky) by bylo ideální. Ale ani u toho nezapomeň tak 14 dní před sklizní přestat a prolejvat to už jen čistou vodou.
ouki tak diky za radu prestavam dnesnim dnem hnojit a asi zkusim hnojivo co dela jeden borec pro nasi ctvrt je to jenom na kvet a ucinky jsou prej lepsi nez nejakej krystalon a plagron , tak uvidime ale diky
Ja davam 1,5 nasobnu davku ATAMI - PK 13/14, BIO BIZZ - Bio bloom a tiez Bloom stimulator....vsetko hned od zaciatku kvetu....hned jak su preflovers...ked ma kvet maly prebytok dusiku, fosforu alebo hocicoho, neublizi jej to lebo si to ulozi v listoch a pouzije ked bude treba....robim to tak uz daky ten rok a vsetko je v pohode...