Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Hnojiva
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 34 35 36 37 38 »
Autor
Téma 
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 561

citace:
Původní příspěvek od Machartin
už mám docela pěkný kitky achtel bych to nak urichlit naky hnojivem aby mi to udělalo palice tak do konce prazdnin jaky si mam koupit?napiste a uvidim jaky koupim

Podle toho jak pises, bych to tipoval na zakladku. A s tim hnojivem: No pokud najdes nejaky hnojivo, ktery mi do prazdnin udela palice. Tak mi o tom urcite povypravis, mezi tim si ale kup jakykoliv hnojivo na rust a pak na kvet.

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 31-05-2009 v 19:07 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machartin
Nový Člen

Karma uživatele Machartin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 562

dik

Old Post 31-05-2009 v 19:12 PM
Machartin je offline   Profil uživatele Machartin   Find more posts by Machartin   Foto galerie člena Machartin   Click here to Send Machartin a Private Message   Add Machartin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 563

Co grotek ? používáte někdo?

Old Post 09-06-2009 v 15:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubik
Nový Člen

Karma uživatele kubik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 564

a co hovorite na plagron ??? oplati sa mi to kupovat,??

Old Post 11-06-2009 v 15:12 PM
kubik je offline   Profil uživatele kubik   Find more posts by kubik   Foto galerie člena kubik   Click here to Send kubik a Private Message   Add kubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j0llyj0k3r
Stálý Člen

Karma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 565

citace:
Původní příspěvek od kubik
a co hovorite na plagron ??? oplati sa mi to kupovat,??

A co hovoris na funkci Hledat??? o Plagronu je toho tady napsáno tolik, že je rozumnější nejdřív chvíli hledat a něco si přečíst než se bezhlavě začít ptát.. vyplatí se pokud máš dobrý místo, čas se o kytky starat, máš kvalitní genetiku (originální semínka, nebo řízky) a jsi ochotný si o tom ještě něco přečíst a chvíli přemýšlet

Bushy Greenhouse 2009 AK-47, White Russian, Durban Poison
Bushy Dream 2010 Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..

Old Post 15-06-2009 v 23:41 PM
j0llyj0k3r je offline   Profil uživatele j0llyj0k3r   Find more posts by j0llyj0k3r   Foto galerie člena j0llyj0k3r   Click here to Send j0llyj0k3r a Private Message   Add j0llyj0k3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j0llyj0k3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j0llyj0k3r
Stálý Člen

Karma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 566

citace:
Původní příspěvek od Bambuca
Co grotek ? používáte někdo?

Grotek by me osobne taky zajimal, nikde jsem o jeho nasazeni moc reportu nenasel a co jsem tak koukal do jejich nabidky, nemaji produktu zrovna malo a kvalita by dle meho nazoru mela byt taky na slusne urovni, ma tady nekdo osobni zkusenost??

Old Post 15-06-2009 v 23:42 PM
j0llyj0k3r je offline   Profil uživatele j0llyj0k3r   Find more posts by j0llyj0k3r   Foto galerie člena j0llyj0k3r   Click here to Send j0llyj0k3r a Private Message   Add j0llyj0k3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j0llyj0k3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 567

já ho používám, a kámoš taky už asi na 3 sklizen je to peckový maximální výnos,

Old Post 15-06-2009 v 23:46 PM
j0llyj0k3r
Stálý Člen

Příspěvek č. 568

citace:
Původní příspěvek od Bambuca
já ho používám, a kámoš taky už asi na 3 sklizen je to peckový maximální výnos,

Můžeš se k tomu pls vyjádřit trochu podrobněji? Tedy, jakou kombinaci jejich hnojiv používáš, stručnou konfiguraci Tvý zahrady a nějaký srovnání s hnojkama jiný značky, popř. jaký značky.. díky.

Old Post 15-06-2009 v 23:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 569

jiný značky sou nezkoušel jedu to asi po 3. a jenom grotek nechal sem si poradit je to čistě organické hnojivo(bio) používám všechny hnojiva akorád na ten růst pouřžívám jen kick star během několika dnů máš velikánskej prorostelj kořenovej system i z řízků, sem stim spokojenej,mám tady toho víc ty hnojky mám napsaný ve svojim rok starym threadu

http://grower.cz/forum/showthread.p...7246#post738013

Old Post 15-06-2009 v 23:56 PM
j0llyj0k3r
Stálý Člen

Příspěvek č. 570

Hmm, jinak to máš pěkný, asi GroTek někdy taky vyzkouším, je teda fakt, že Plagron je taky organický a jsem spokojenej.. zajímalo by mě přímý srovnání GroTek vs. AH nebo GroTek vs. Plagron..

Old Post 16-06-2009 v 00:00 AM
Host
Host

Příspěvek č. 571

je to rok starý až ti ukážu ted co mám, jak sem to všechno pořešil tak je to suprový mám 8 kytek jenom ale udělal sem znich 50 cm keře a do strany taky tak maj hodně rozvětvený blízko u sebe patra, teprve ted sem přepl asi včera, mě by taky zajímalo to srovnání, přišel sem do growshopu a chtěl sme věci od plagronu ale zastavil mě a řekl at skusim novinku, tak sme zkusil a byl sem spokojenej jen sem si nekoupil nic co má hodně dusíku v sobě tak my lístečky žloutly ale jinak to bylo v pohodě ted už vše mám

Old Post 16-06-2009 v 00:02 AM
hakousek
Stálý Člen

Karma uživatele hakousek - 0% PěstitelskáKarma uživatele hakousek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 572

zdarec pestuju balkon a hojim ho v kvetu krystalonem plod a kvet , palky se teprve zacinaj , nevadi to necemu?

Old Post 29-08-2009 v 01:01 AM
hakousek je offline   Profil uživatele hakousek   Find more posts by hakousek   Foto galerie člena hakousek   Click here to Send hakousek a Private Message   Add hakousek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 573

citace:
Původní příspěvek od hakousek
zdarec pestuju balkon a hojim ho v kvetu krystalonem plod a kvet , palky se teprve zacinaj , nevadi to necemu?

Nooo- dalo by se říct, že nevadí (ty težký kovy nejsou ani moc cejtit ). Hlavně nezapomeň včas přestat,jinak budeš hulit čistej krystalon. A kdy je včas? To nevím, osobně bych řek, žes neměl ani začínat, ale zas tak zlý to nebude. Záleží taky dost na velikosti květináče a půdě v něm. Abys to pořádně proplách, tak doporučuju ASPOŇ měsíc bez Krystalonu,. Buďto nehnojit vůbec, nebo pořídit něco organickýho-- guano (netopýří sračky) by bylo ideální. Ale ani u toho nezapomeň tak 14 dní před sklizní přestat a prolejvat to už jen čistou vodou.

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 29-08-2009 v 01:52 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hakousek
Stálý Člen

Karma uživatele hakousek - 0% PěstitelskáKarma uživatele hakousek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 574

ouki tak diky za radu prestavam dnesnim dnem hnojit a asi zkusim hnojivo co dela jeden borec pro nasi ctvrt je to jenom na kvet a ucinky jsou prej lepsi nez nejakej krystalon a plagron , tak uvidime ale diky

Old Post 29-08-2009 v 10:01 AM
hakousek je offline   Profil uživatele hakousek   Find more posts by hakousek   Foto galerie člena hakousek   Click here to Send hakousek a Private Message   Add hakousek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 575

Ja davam 1,5 nasobnu davku ATAMI - PK 13/14, BIO BIZZ - Bio bloom a tiez Bloom stimulator....vsetko hned od zaciatku kvetu....hned jak su preflovers...ked ma kvet maly prebytok dusiku, fosforu alebo hocicoho, neublizi jej to lebo si to ulozi v listoch a pouzije ked bude treba....robim to tak uz daky ten rok a vsetko je v pohode...

Old Post 31-08-2009 v 14:19 PM
RASTA-MAN
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA-MAN - 82% PěstitelskáKarma uživatele RASTA-MAN - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 576

Mam takovy dotaz....koupil sem si hnojivo krystalon a chtel bych se zeptat jak casto s tim mam hnojit,hnojim 1 za 14 dnu

Old Post 05-09-2009 v 22:19 PM
RASTA-MAN je offline   Profil uživatele RASTA-MAN   Find more posts by RASTA-MAN   Foto galerie člena RASTA-MAN   Click here to Send RASTA-MAN a Private Message   Add RASTA-MAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 34 35 36 37 38 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2023 - Hnojiva II. - 52 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
17-02-2017 - Hnojeni - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás