Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny, mám problém s listy u Outu. Podle fotek zde mě napadlo jen, že by to mohlo být problémem se vzduchem pro kořenový systém, ale jistý si tím nejsem a tak raději přikládám fotky. Znepokojuje mě hlavně to, že všechny jsou stejná odruda, ale je to jen na třech ze šesti, ikdyž na čtvrté už se to v menší míře začíná také objevovat. Předem díky za rady. Smějte se
Zdravím všechny, mám problém s listy u Outu. Podle fotek zde mě napadlo jen, že by to mohlo být problémem se vzduchem pro kořenový systém, ale jistý si tím nejsem a tak raději přikládám fotky. Znepokojuje mě hlavně to, že všechny jsou stejná odruda, ale je to jen na třech ze šesti, ikdyž na čtvrté už se to v menší míře začíná také objevovat. Předem díky za rady. Smějte se
Ahojte nevíte čím to muže být? Mám to na par spodních listech. Mám to v hline 3 týden květu jedu hnojivo feeding hybrids ph 6.2 a ec 1.6. Ph na vytoku 6.3 a ec mám 3.3 nevím jak je to u hlíny s výtokem ec
Naposledy upravil petr153624 12-07-2018 v 19:20 PM
kytka je 21 den v substrátu plagron royalmix
zálivka je odstátá voda Ph cca 6 (lakmusové papírky)
meřeno Ph pudy, vzal jsem hrst pudy dal do skleničky a zalil destilkou,nechal chvilku odstát a zase zmeřil lakmusovým papírem...odhadem Ph 6-7
zálivka je na 6 kytek všechny stejná jenom tenhle jeden Big bang takhle nepekne roste.. mužete nějak poradit? díky
Zdravím, potřeboval bych vaši pomoct, mám 3 Sensi Star od Paradise Seeds v 50l květníkách, na jedné z nich se mě asi cca před měsícem při roztahování zaštíplých vrcholovek rozjel stonek přímo v půlce. Slepil jsem to páskou a stáhl provazem, kytka nejevila žádné známky nějakého stresu. No a teď dva týdny zpátky začala kytka jakoby vadnout, má svěšené lehce nažloutlé listy, dřív byla krásně sytě zelená jako zbylé dvě. PH měřeno 6,5 substrát přelitý není a ani nebyl na zálivku si dávám velký pozor. Do květináče jsem před vyplněním substrátem přidal naspod asi 15 cm vrstvu kamení, a po bokách i na spodní straně má vyvrtáno dostatek děr. Nevím jak mám rostlině pomoct, napadlo mě jen že by to mohlo být tím že substrát už je jen samý kořen a může to být nějaké přidušené, proto jsem začal přidávat do zálivky před 3 dnama Plagron Pure Zym a SUPERthrive. Jinak použitý substrát při výsadbě byl Plagron BatMix a po celou dobu hnojím Plagron Alga Grow x Plagron Power Roots + Postřiky jednou týdně: Plagron Vita Race x Plagron Fish Force. Několikrát byl problém s mšicí tak jsem na to dal Mospilan.
Původní příspěvek od hekinen Zdravím přátelé, muže mi prosím nekdo poradit...
jedná se o kytku Big Bang Auto od green house
kytka je 21 den v substrátu plagron royalmix
zálivka je odstátá voda Ph cca 6 (lakmusové papírky)
meřeno Ph pudy, vzal jsem hrst pudy dal do skleničky a zalil destilkou,nechal chvilku odstát a zase zmeřil lakmusovým papírem...odhadem Ph 6-7
zálivka je na 6 kytek všechny stejná jenom tenhle jeden Big bang takhle nepekne roste.. mužete nějak poradit? díky
Zdar. Je tam nerovnovaha zloziek v substrate. Resp. Z toho neviem kytka standardne brať živiny. Mne to obcas urobi v recyklovanom substrate. Zmiznut to moze i nemusí. Snad som trocha pomohol. Proste akoby zasolene je to.... ale substrat mas najskor fungel
Původní příspěvek od shivasambhu
Zdar. Je tam nerovnovaha zloziek v substrate. Resp. Z toho neviem kytka standardne brať živiny. Mne to obcas urobi v recyklovanom substrate. Zmiznut to moze i nemusí. Snad som trocha pomohol. Proste akoby zasolene je to.... ale substrat mas najskor fungel
Díky za info, a kdybych to například prolil pořádné vodou? (mám v kvetináči 8 odtokových kanalku..
nebo mám 6 den v kýblu naložené kopřivy tak to zkusit tak za týden tímhle?
dky
Za mna vymenit substrat. Napr. Hosticky profi triedy s takymi modrymi pasmi a peknymi kvetmi na obale. Maju ho často bežne v kvetinarstvach a tak. Alebo cannu potom napr. Snaď niekto este napise postrehy