Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Tommy Zdravim, pokvete venku Bílá vdova. Dík
a) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát
b) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát a určitě by se to dalo dát do lepšího threadu
c) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát, určitě by se to dalo dát do lepšího threadu a měl jsi k tomu napsat víc informací než jenom "Bílá vdova" (banka, podmínky pěstování, kdy hodláš zasadit, jak se hodláš starat..)
d) ANO, pokvete! Pokvete ti tady i banánovník s ananasem když bude dobrý počasí..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od MaaaYaaa
a) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát
b) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát a určitě by se to dalo dát do lepšího threadu
c) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát, určitě by se to dalo dát do lepšího threadu a měl jsi k tomu napsat víc informací než jenom "Bílá vdova" (banka, podmínky pěstování, kdy hodláš zasadit, jak se hodláš starat..)
d) ANO, pokvete! Pokvete ti tady i banánovník s ananasem když bude dobrý počasí..
Zbytečná agrese ne?
třeba se mu ten příspěvek co vložil jen nezobrazil.
MaaaYaaa!!
Ty šašku jen jsem se chtěl zeptat po 4 letech zda mi pokevete Bíla vdova ve venkovním prostření. Snad je jedno v čem a jak to pěstuju. Jestli tě to zajímá tak bud tak slušnej a napiš to jinak debílku. Protože bych tě nejrači za to nakop doprdele!
Koukám, že jsi se nepoučil z variant a, b ani c.
Všiml jsi si tam ale toho d)éčka, puso? :-* tak za tim si stojim, a to je moje jasná odpověď ke tvýmu (blbě formulovanýmu, viz moje abc) dotazu
citace:
Původní příspěvek od Tommy MaaaYaaa!!
Ty šašku jen jsem se chtěl zeptat po 4 letech zda mi pokevete Bíla vdova ve venkovním prostření. Snad je jedno v čem a jak to pěstuju. Jestli tě to zajímá tak bud tak slušnej a napiš to jinak debílku. Protože bych tě nejrači za to nakop doprdele!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od Tommy MaaaYaaa!!
Narozdíl od tebe to MaaaYaaa napsal vcelku vtipně a má pravdu ! Protože kvůli takovejmhle nesmyslnejm dotazům je to tady nepřehledný !
No a tvoje reakce je 100 X neslušnější než ta Maaayovo ! Trochu soudnosti bych doporučil a za svůj přihlouplej dotaz se můžeš zlobit akorát tak sám na sebe !
edit : abych nebyl OT tak moje zkušenost je, že když se povede podzim a dobrý místo, dozraje ledacos. Na druhou stranu už se mi stalo, že mi kytky přemrzly první týden v září a nedozrála ani ganja !
spíš po 4 letech bys měl vědět, že vdovy je tady v outdoor sekcích dost a dost stačí hledat... pokvete, jestli pořádně vykvete, to už záleží, mně se nepovedla, kdysi jsem jí zkoušel s kámošem, ale to není směrodatné...