Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Re: Re: Re: Re: prosím o pomoc Příspěvek č. 545

citace:
Původní příspěvek od Bárt

Pokud jsou zdravé, tak ven nemusí nic protýkat, pokud se něco děje s výživou, tak prolitím s hnojivy srovnáš poměr živin v květináči.

Takže přesoleno určitě nemám jak to tak vypadá dobře srovnám stav namíchám si do 25L kýble hnojky mám tam dát i růstové ? tam je nejvíc dusíku.. a proleju je tak 5 L to stačí ne ?

Old Post 23-06-2013 v 11:21 AM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Re: Re: Re: Re: Re: prosím o pomoc Příspěvek č. 546

citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped

Takže přesoleno určitě nemám jak to tak vypadá dobře srovnám stav namíchám si do 25L kýble hnojky mám tam dát i růstové ? tam je nejvíc dusíku.. a proleju je tak 5 L to stačí ne ?

Pokud rosteš, tak rustové a část nech protéct, 5l stačí bohatě.

Grow Max 150W

Old Post 23-06-2013 v 12:49 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 547

když mám květ.. tka květové .. dobře díky :-)

Old Post 23-06-2013 v 12:57 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubis33
Nový Člen

Karma uživatele kubis33 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 548

Ahoj Growers už jsem to psal ke škůdcům ale žádná odpověd prosím potřebuju radu jedu první in 125cfl růst 250cfl květ jsem první týden po přepnutí Ph6,0 +- 0,3 teplota ideál,hnojky biobizz Grow,Bloom,TopMax,Plagron-vita race. Nádherně se rozjeli ale ňáká havěť se mě usídlila na listech hned jsem je pro jistotu ustříhl napadené listy.Po dvou dnech hledání na groweru si myslím že je to Bekyně u nikoho jsem tuto havěť neviděl.Prosím vás o radu co stím nebo aspoň poslání do p....e ať vím žetady někodo komunikuje) Dík moc

Old Post 23-06-2013 v 13:50 PM
kubis33 je offline   Profil uživatele kubis33   Find more posts by kubis33   Foto galerie člena kubis33     Add kubis33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spronty
Stálý Člen

Karma uživatele Spronty - 79% PěstitelskáKarma uživatele Spronty - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 549

Ahoj, mám problém s kytkama/výhonkama
Jedná se o Passion, substrát canna terra seed mix + perlit, hnojeno Plagronem alga grow.
Domnívám se, že to je buď deficit dusíku nebo síry.
Nebo taky může být na vině pH, ovšem nemám pH metr, takže to nezjistím.

Co doporučujete ?

Zelené políčko by Spronty_2011 !!

Grow 2012

Old Post 23-06-2013 v 15:31 PM
Spronty je offline   Profil uživatele Spronty   Find more posts by Spronty   Foto galerie člena Spronty   Click here to Send Spronty a Private Message   Add Spronty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 550

citace:
Původní příspěvek od kubis33
Ahoj Growers už jsem to psal ke škůdcům ale žádná odpověd prosím potřebuju radu jedu první in 125cfl růst 250cfl květ jsem první týden po přepnutí Ph6,0 +- 0,3 teplota ideál,hnojky biobizz Grow,Bloom,TopMax,Plagron-vita race. Nádherně se rozjeli ale ňáká havěť se mě usídlila na listech hned jsem je pro jistotu ustříhl napadené listy.Po dvou dnech hledání na groweru si myslím že je to Bekyně u nikoho jsem tuto havěť neviděl.Prosím vás o radu co stím nebo aspoň poslání do p....e ať vím žetady někodo komunikuje) Dík moc

Tak si zajdi do prodejny a kup si insekticid na breberky a listy nestříhej.

Grow Max 150W

Old Post 23-06-2013 v 21:34 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 551

citace:
Původní příspěvek od Spronty
Ahoj, mám problém s kytkama/výhonkama
Jedná se o Passion, substrát canna terra seed mix + perlit, hnojeno Plagronem alga grow.
Domnívám se, že to je buď deficit dusíku nebo síry.
Nebo taky může být na vině pH, ovšem nemám pH metr, takže to nezjistím.

Co doporučujete ?

Kvalitní hnojiva upravují PH, tak namíchej obvyklou dávku a prolej to tím hnojivem, část špatného obsahu se tak vyplaví . Bez měřáku ti není co jiného poradit, takto světlají vrchy i u nízkého PH, ale pak nech proschnout květináč.

Grow Max 150W

Old Post 23-06-2013 v 21:40 PM
Spronty
Stálý Člen

Karma uživatele Spronty - 79% PěstitelskáKarma uživatele Spronty - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 552

citace:
Původní příspěvek od Bárt

Kvalitní hnojiva upravují PH, tak namíchej obvyklou dávku a prolej to tím hnojivem, část špatného obsahu se tak vyplaví . Bez měřáku ti není co jiného poradit, takto světlají vrchy i u nízkého PH, ale pak nech proschnout květináč.

Dávky dávám dle výrobce, takže zkusím na nějaký čas vynechat hnojky a nechám to zalejt deštěm
Díky za pomoc.

Zelené políčko by Spronty_2011 !!

Grow 2012

Old Post 24-06-2013 v 05:21 AM
Spronty je offline   Profil uživatele Spronty   Find more posts by Spronty   Foto galerie člena Spronty   Click here to Send Spronty a Private Message   Add Spronty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piestik
Stálý Člen

Karma uživatele Piestik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

Podla mňa tie kupované substráty v čistej forme pokiaľ sa nezmiešajú s kvalitnou černozemou stoja za velké h.v.o... ja osobne pokial to máš preliate by som to rovno šupol bud do zeme alebo do väčšieho kvetináču a po bokoch zasypal obyčajnou černozemou jemne zmiešanou s odležaným humusom. Žlté stredy vo vegetačnej fáze som riešil tak , že nebol som si istý či som prehnojil alebo majú deficit a tak som do pôdy už nič nelial iba odstátu vodu cca každý tretí deň(vonku boli 30 C teplá) a pozoroval cca 10 dní ale nič sa nezmenilo žltlo to dalej , tak som ich presunul do polotieňa aby ostré slnko úplne nespálilo tie oslabnuté časti a v polovičnom pomere som dával na listy Fish emulziu stálo to pár eur a po pár dňoch sa to začalo riadne zlepšovať , vlastne som ich tým hnojil až do nástupu kvetu.

Old Post 24-06-2013 v 07:58 AM
Piestik je offline   Profil uživatele Piestik   Find more posts by Piestik   Foto galerie člena Piestik   Click here to Send Piestik a Private Message   Add Piestik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Guano
Stálý Člen

Karma uživatele Guano - 70% Pěstitelská

Obecné problem - listy Příspěvek č. 554

Prosimo pomoc čím to je ? Vitaminy? Škůdce? Děkuji

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/7940_620582654620775_1602277582_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1044422_620582854620755_374596999_n.jpg

http://guaninho.rajce.idnes.cz/celer/#P1010245.jpg

Old Post 24-06-2013 v 08:33 AM
Guano je offline   Profil uživatele Guano   Find more posts by Guano   Foto galerie člena Guano   Click here to Send Guano a Private Message   Add Guano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

[QUOTE]Původní příspěvek od vixoj
Nejakej roztok s prvkama? neco co byste mi mohl doporucit? [/QUOTE

No normálně příhnojit -chybí vápník(K?),bych řek.dopodrobna jsem to nezkoumal jaké máš ph vody při vstupu? Hele každý den bych to asi nezaleval, nevím kolik jim lejes stačí tak co 2-3
den .

Old Post 24-06-2013 v 09:33 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JabaDuba
Stálý Člen

Karma uživatele JabaDuba - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 556

nevite co proti tomuto?

Hello, I'm signature virus, help me
to spred, by coping me into your
signature.

Old Post 24-06-2013 v 17:58 PM
JabaDuba je offline   Profil uživatele JabaDuba   Find more posts by JabaDuba   Foto galerie člena JabaDuba   Click here to Send JabaDuba a Private Message   Add JabaDuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 557

citace:
Původní příspěvek od JabaDuba
nevite co proti tomuto?

Pokud jsou spodní, tak deficit dusíku, jinak to nemoc není, chybí některý základní prvek z výživy, takže stačí pohnojit.

Grow Max 150W

Old Post 24-06-2013 v 18:19 PM
Bárt
Stálý Člen

Re: problem - listy Příspěvek č. 558

citace:
Původní příspěvek od Guano
Prosimo pomoc čím to je ? Vitaminy? Škůdce? Děkuji

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/7940_620582654620775_1602277582_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1044422_620582854620755_374596999_n.jpg

Škůdce to není, něco chybí ve výživě, houbová nemoc to také zřejmě není. Pokud rostou nové listy v pořádku, tak to už neřeš, pokud se to bude dělat dál a bude vidět, že to nepřeskakuje z listu na list , tak houba, pokud se to nešíří tak asi opravdu výživa. Spousta vzhledových změn vypadá podobně, tam je potřeba znát více údajů pro přesnou diagnozu...

Grow Max 150W

Old Post 24-06-2013 v 18:26 PM
Lashek
Nový Člen

Karma uživatele Lashek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 559

Zdravim, mam tu malicky problem s listy jsem na cca 40 dne kvetu. Vysadil jsem hnojivo Plagron Alga bloom zacal zalevat cistou vodou spolu s pripravkem Canna Flush. Na par listech se mi po par dnech zacali objevovat svetle puntiky. Pri blizsim zkoumani jsem nenasel zadneho parazita. Ph vody spolu s pripravkem Canna 5,9 . Ve skrini mi poletuje par musek pripominajici octomilky ale jejich pocet jsem rapidne omezil diky obycejne lepive mucholapce. Prosim o radu aby se mi kropenate listy nezacali rozsirovat

Old Post 24-06-2013 v 18:52 PM
Lashek je offline   Profil uživatele Lashek   Find more posts by Lashek   Foto galerie člena Lashek   Click here to Send Lashek a Private Message   Add Lashek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 560

citace:
Původní příspěvek od NoStress
taky jsem tomu neveril. vodovodni v baraku 0,6, venku rovnou ze studne 0,4 a destovka 0,0 (muj merak meri na desetiny takze tam klidne muze byt i 0,1)

tech 0,0 jsem teda meril uz asi pred dvouma tydnama ale snad se to po destich moc nezhorsilo je nejakej problem tuhle vodu pouzit? muzu pouzivat enzymy nebo radsi misto toho peroxid vodiku - aby tam nebyly nejaky rasy nebo nejaky svinstvo z venka - vzduch, pyl, teklo to po strese, v okapu,...

edit: jdu to zmerit
editedit - zmereno

Sud: 0,0
Nádrž: 0,0
Milwaukee CD611 kalibrovanej ani ne mesic zpet.

Destovka, pokud neni zanesenej okap a svody, tak je vetsinou kolem O EC. Taky zalivam jedině destovkou a vzdycky EC O. Nic jinyho neni lepsi. ani nejdokonalejsi osmoza se destovce nevyrovna.
A kdyz si premeris PH, tak taky neuveris.

Zatmívačka a jiná překvapení
Sweet seeds in the open air
Jak jsem zase jednou vařil....
benjiho chilli radovánky

Old Post 24-06-2013 v 19:25 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás