Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chcel by som sa opytat ci vadi:ked som dal naklicit semena niektorim sa okolo klicka urobila plesen(takova bleda).
Pomyslel som si ze ked tie plesnive klicky dam do zemi tak sa postupne ta plesen strati ale ked som ich po cca 10 dnoch presadzal individualne do kvetinacov tak tam bola stale ta hnusna plesen.
Stretli ste sa s tym uz volakto?
Vopred diky
Slovaci už sa konečne zorganizujme..a výdime do ulic..lebo Nam s každej strany seru do huby a My to žereme...STOP!!! ĎALEJ NIE!!
to Ganjas farmer : uz sme se setkal s tim ze na kliccich byla trocha plisne ale pote co byla zasazena tag hned zmizla, fakt nevim asi si mel moc velkou vlhkost a tim se rozsirila vice
Stala semi taková zvláštní věc....mám kytičku asi čtyři patra a pokusil jsem s ejí zaštípnout FIMkou...ona týden nerostla a nic nedělala tak mi to přišlo divné...mělo to jen takové malinké lístečky ustřihlé ...
střihl jsem to běžně nad patrem..a pak prozkoumal to co jsem ustřihl..
v pupenu (nebo co to je) bylůy dva bílé vlásky...že by holka?
Je vůbec možné aby kytka kvetla jen se čtyřmi patry?
Díky za odpovědi
Chci se zeptat,nema nekdo zkusenosti s raselinovejma kvetinacema?Ja totiz moc neverim,ze se rozpadnou a nikde sem to tady nenasel.
Kbelik:hod sem foto!Ja myslim,ze to mozny je,aby vykvetla se 4 patry,ale jeste sem to nevidel.
Morpheuss:ten thread by si mohol spravit ja som chcel tento rok tiez pestovat s kamosom skunk1 ale objednavka nevisla nieco sa pokurvilo a ani cash a ani semena,teraz mam dake poj....no name rastliny ale vyzeraju celkom pekne. A ozaj kolko maju tvoje kytky dní
Slovaci už sa konečne zorganizujme..a výdime do ulic..lebo Nam s každej strany seru do huby a My to žereme...STOP!!! ĎALEJ NIE!!
Původní příspěvek od xpapousek radvancan:Nádherné kytky...budes si zakládat téma v galerii?Uz je mas venku?Jesi to jsou mesic stare fotky tak uz to musi byt pekne keřiky....
Jinak 8 tis.???Za co?????
Zdar xpapousek, sorry ze tak pozde. Ako si zalozim temu v gallery? venku som ich dal az 1.5.2007 . A 8 tis.? tak 3500 seminka Wien, cesta 500, hnojiva, svetlo , na benzin na cestu na fleka cca 70 km raz za 1,5 tyzdna, atd....ked uz tak uz ale ak vsetko dopadne tak ako planujem tak budem zase na rok zahojeni a nebudem musiet sponzorovat dilerov....... :-).