Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dellinquent Habits, provařený Cypress Hill (ale mam je rada), Tab Two, US3, Transglobal Undeground, Adam F, Kruder a Dorfmeister, Stakka Bo, Combastible Edison, Busta Rhymes, Adam Ant - gdo si ještě vzpomene, Herbaliser+většina od Ninja Tunes, Fun Loving Criminal, Fresh Meat, Tricky, Massive Attack, Portishead, Bowie, Howie B..... a spoustu spoustu dalších - jen ty názvy udržet v palici - na různý nálady, různý vjeci.
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
nejlepší je(mě se nejvíc líbí) RAMMSTEIN, SYSTEM OF A DOWN, STATIC-X. když sem zkouřenej tak můžu i věci jako je ENYA. naprosto mě dostává HALLUCINOGEN. Rád poslochám NIRVANU....
BTW. dneska by měl Kurt narozeniny
V poslední době si nejradši dávám Mahavishnu Orchestra. je to uplně výbornej, energickej jazzrock. Výborný kytarový plochy Johna McLaughlina a vůbec celá kapela skvělá. housle, Billy Cobham za bubnama. (Mimochodem bude příští středu v Praze jeho koncert)
Ale taky si docela rád dávám Mariána Vargu, Modrý Efekt a pak hlavně normální bigbít. Třeba Mňága a ždorp
The world´s my oyster soup kitchen floor wax bowling ball of museum.....
Sanov I.,E!E,Hrdinové Nové Fronty (HNF),Novodur-> Telex a takoví ty starsí nekomerecní ... SPS,Certuf punk...proste klasika Malomocnost prázdnoty->Spínací Špendlík, ZEMĚŽLUČ....
a z HardCoru Krucipusk
A samosebou Dead Kennedys s Jellou Biafrem!
Wirush> jj, Biafra je böh - něgde sme tu měli i punkovej thread, už ho asi zavál čas
Krimson Kaizer> hele, ty jo, já ty Mahavišnáky vůbec nedokážu poslouchat - na mě je to nějak moc, ale kámo si na nich docela ujižděl... btw> nehrál s nima taky mladej Honza Hammerů?
Atominator: hele, japa ty nový A440? nevíš? ty minulý dvě se mi dost líbili (Krupa syncopated style:smoker) a Dude descending bla bla je prej nějakej slabej?
To Dude: Nevím. Já osobně když jsem si poslechl nový @440, byl jsem trochu v šoku. Ale postupně se mi to začalo líbit, je to teda něco úplně jinýho než GHOYOS, spíš takový pohodovější, intelektuálnější, takže pokud čekáš skladby ve stylu Stop The Rock nebo Stadium Parking Lot , asi tě tohle album zklame. Ale nemyslím si, že je vyloženě špatný. Jde o to ho trochu pochopit. Prostě jsou to @440. Nikdo neví, co od nich má čekat. Já osobně si nemyslím, že je horší než minulý alba, spíš je dost odlišný a je tam zase kupa hostů jako na EGIB. Spíš mě trochu zklamalo poslední album Asian Dub Foundation - Enemy of the enemy. Apropo, slyšel jste už někdo nový Air - Talkie Walkie? Zatím jsem četl vesměs příznivý recenze. Dude, tobě se 10.000 kHz líbilo, nevíš jak je na tom nový album?
atom> re Air - sem to už psal, jsem z toho docela odvařenej - je to parádní, krásný, nádherný
ad A440 - no, jestli je zklidněnější tak mi to vůbec nevadí - je pravda že na začátku poslechu jsem měl nejradši Stop the rock a Ain t talk about dub - ale časem jsem se přesunul spíš k těm klidnějšim a pomalejšim songum - i když takovej Krupa nebo třeba i GHOYON - mlask
jo, ADF - ty bych si dal nejradši naživo - musí to bejt neuvěřitelná energie - mě mrzí, že jsem nebyl v Táboře nebo třeba Transglobal Undergroun