Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ja jednou šel od kamoša,vypalenej jak paprika,přijdu domů,kde na mě už čekala ženska. Sušaka jsme měl obrovskyho,tak si naliju do sleničky sirup a doliju to vodou,jenže uplně naopak 3/4 sirupu 1/4 vody,tak se tak napiju a zda se mi to nějaky sladky,tak zase dopusti trochu vody zase se napiju,zase dopustim... Tak jsem vypil celou pulitrovku a ženské,ktera se na mě celou dobu dívala a nechapala se zeptám co to koupila za sladkej sirup Ta nasraná,že jsem přišel pozdě a ještě pěkně na kašu,tak celej vikend večer nic nebylo joooo hold některy žensky ví jak na chlapa.
tak včera jsem si dal na oběd těstoviny se sýrem takovej ligt oběd jako že je vedro a tak,-za 15 minut po obědě jsem dostal žravku a šlo to litr kakaa tobylo na pití a pak chleba ve vajíčku celej a zapil a zajedl jsem to kyselejma okurkama a tím lákem a pak jsem se dorazil tak 1/4 kilem meruňěk. v poslední době mám hrozná žravky.
Žravky pro mě byl hroznej problém vždycky...ale nějak jsem na ně vyzrál...
prostě jsem přestal žrát....a místo toho začal hodně pít...ale hlavně ne pívo, po tom roste pupek ještě rychleji...normální minerálky...
a za měsíc jsem shodil 8 kilo, co jsem předtím přibral kvůli řravkáv...
vím, že je to trochu OT, ale snad to někomu pomůže taky zatočit se žravkama... :-)
To ja at žeru,jak žeru,tak nepřiberu ani kilo. Sam to nechapu a kamošky už vubec,nadavaj,že to je nefer,že mužu snist všechno a ony přiberou to každym rohliku. Prej jsem vysirací typ Každej ma jinej metabolismus.
2Kubíííík: tak to jsi jeden z mála štastnejch, ale abych přece jenom troškuj dostál tomuhle tématu....tak jednou (asi dva roky zpátky) jsem během hokeje v televizi snědl 2 balení nutely....do dneška to nemůžu ani vidět.
Já když jsem zkouřenej,tak sežeru snad všechno!!!Ale nejvíc mi třeba vyhovujou burgry,když jsem někde ve městě nebo doma úplně všechno!Dobře se cháluje polárkovej dort!!!Vždycky tak jeden pro mě+nějaký normál jídlo...To je pak mazec!!!
Když je po hulení hlad,tak si dám ještě špeka,když mám furt hlad,tak si dám dalšího,a furt dokola,až nemůžu chodit,a nemůžu se tím pádem dostat k lednici,jak jsem vymaštěnej,ale neni to moc dobrý když je furt hlad,až je z toho blbě,to když mi bylo blbě,tak sem byl tak línej se jít vyblejt na záchod,že sem se vyblil do květináče vedle židle,fuj je to hnus,přesazovat kytku ve který je víc blitek než hlíny,ještě že se mi to stalo jen jednou,příště se radši k ty lednici radší doplížim,i když budu riskovat,že bych se po cestě zabil o nábytek,jinak když se chci dobře najíst,tak jedině zhulenej
Ja kdyš sem vykuřeny tak casto doma žeru ruzne salamy! Vždy ukraju jaxi kolečko s obou druhu salamu(věčinou mame dva) a uplně si to vychutnavam tu chut a koštuju kery z nich je lepší uplně taky gurman a včera sem se pořad nemoh rozhodnout kery z nih je lepší a pak sem zjistil že mame doma dva stejne salamy Jo tvrde syry sou taky luxus
no, ja jim co se da, nebo respektive mrknu do lednicky a vidim co tam je... nekdy dostanu chut na to a nekdy na ono, ale neprejidam se jako nekdy za mladsich let... blbe se mi pak spalo
nekdy se stane, ze lednice je prazdna... nu coz, dam si aspon mliko )) to mi totiz na stoned modu chutna moc moc!! )
Včera jsem se vypálil jak hovado a namazal jsem si na rohlík psí paštiku,byl sem tak zhulenej,a hladovej že sem si nevšiml že na tý konzervě je pes,ale jinak ty psíci maj mnamky,byly to kousky masa v nějaký dobrý omáčce,a já myslel že je to paštika,jsem hold hovado
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)