Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »
Autor
Téma 
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 545

okurky s grilovacín kořenim

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 23-06-2006 v 15:57 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 546

To ja jednou šel od kamoša,vypalenej jak paprika,přijdu domů,kde na mě už čekala ženska. Sušaka jsme měl obrovskyho,tak si naliju do sleničky sirup a doliju to vodou,jenže uplně naopak 3/4 sirupu 1/4 vody,tak se tak napiju a zda se mi to nějaky sladky,tak zase dopusti trochu vody zase se napiju,zase dopustim... Tak jsem vypil celou pulitrovku a ženské,ktera se na mě celou dobu dívala a nechapala se zeptám co to koupila za sladkej sirup Ta nasraná,že jsem přišel pozdě a ještě pěkně na kašu,tak celej vikend večer nic nebylo joooo hold některy žensky ví jak na chlapa.

Old Post 26-06-2006 v 15:48 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 547

tak včera jsem si dal na oběd těstoviny se sýrem takovej ligt oběd jako že je vedro a tak,-za 15 minut po obědě jsem dostal žravku a šlo to litr kakaa tobylo na pití a pak chleba ve vajíčku celej a zapil a zajedl jsem to kyselejma okurkama a tím lákem a pak jsem se dorazil tak 1/4 kilem meruňěk. v poslední době mám hrozná žravky.

Old Post 27-06-2006 v 11:12 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 548

Žravky pro mě byl hroznej problém vždycky...ale nějak jsem na ně vyzrál...

prostě jsem přestal žrát....a místo toho začal hodně pít...ale hlavně ne pívo, po tom roste pupek ještě rychleji...normální minerálky...

a za měsíc jsem shodil 8 kilo, co jsem předtím přibral kvůli řravkáv...
vím, že je to trochu OT, ale snad to někomu pomůže taky zatočit se žravkama... :-)

Old Post 27-06-2006 v 11:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 549

To ja at žeru,jak žeru,tak nepřiberu ani kilo. Sam to nechapu a kamošky už vubec,nadavaj,že to je nefer,že mužu snist všechno a ony přiberou to každym rohliku. Prej jsem vysirací typ Každej ma jinej metabolismus.

Old Post 27-06-2006 v 11:55 AM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 550

2Kubíííík: tak to jsi jeden z mála štastnejch, ale abych přece jenom troškuj dostál tomuhle tématu....tak jednou (asi dva roky zpátky) jsem během hokeje v televizi snědl 2 balení nutely....do dneška to nemůžu ani vidět.

Old Post 27-06-2006 v 12:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZO
Stálý Člen

Karma uživatele CZO - 82% PěstitelskáKarma uživatele CZO - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 551

Já když jsem zkouřenej,tak sežeru snad všechno!!!Ale nejvíc mi třeba vyhovujou burgry,když jsem někde ve městě nebo doma úplně všechno!Dobře se cháluje polárkovej dort!!!Vždycky tak jeden pro mě+nějaký normál jídlo...To je pak mazec!!!

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24111

Old Post 27-06-2006 v 12:23 PM
CZO je offline   Profil uživatele CZO   Find more posts by CZO   Foto galerie člena CZO   Click here to Send CZO a Private Message   Add CZO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 552

To je pak mazec i na zachodě Ale ten polarkovej dort - mnam mnam.

Old Post 27-06-2006 v 12:53 PM
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

Když je po hulení hlad,tak si dám ještě špeka,když mám furt hlad,tak si dám dalšího,a furt dokola,až nemůžu chodit,a nemůžu se tím pádem dostat k lednici,jak jsem vymaštěnej,ale neni to moc dobrý když je furt hlad,až je z toho blbě,to když mi bylo blbě,tak sem byl tak línej se jít vyblejt na záchod,že sem se vyblil do květináče vedle židle,fuj je to hnus,přesazovat kytku ve který je víc blitek než hlíny,ještě že se mi to stalo jen jednou,příště se radši k ty lednici radší doplížim,i když budu riskovat,že bych se po cestě zabil o nábytek,jinak když se chci dobře najíst,tak jedině zhulenej

Old Post 27-06-2006 v 22:17 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Artonoror
Stálý Člen

Karma uživatele Artonoror - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 554

Když to na mě příde sněd bych i mího psa....Nejlepší je puding.....Největší mazec skelnice feferonek doporučuju....

Old Post 28-07-2006 v 21:10 PM
Artonoror je offline   Profil uživatele Artonoror   Find more posts by Artonoror   Foto galerie člena Artonoror   Click here to Send Artonoror a Private Message   Add Artonoror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

Ja kdyš sem vykuřeny tak casto doma žeru ruzne salamy! Vždy ukraju jaxi kolečko s obou druhu salamu(věčinou mame dva) a uplně si to vychutnavam tu chut a koštuju kery z nich je lepší uplně taky gurman a včera sem se pořad nemoh rozhodnout kery z nih je lepší a pak sem zjistil že mame doma dva stejne salamy Jo tvrde syry sou taky luxus

Old Post 29-07-2006 v 10:27 AM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirez
Nový Člen

Karma uživatele mirez - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 556

no, ja jim co se da, nebo respektive mrknu do lednicky a vidim co tam je... nekdy dostanu chut na to a nekdy na ono, ale neprejidam se jako nekdy za mladsich let... blbe se mi pak spalo

nekdy se stane, ze lednice je prazdna... nu coz, dam si aspon mliko )) to mi totiz na stoned modu chutna moc moc!! )

Old Post 31-07-2006 v 12:16 PM
mirez je offline   Profil uživatele mirez   Find more posts by mirez   Foto galerie člena mirez   Click here to Send mirez a Private Message   Add mirez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Příspěvek č. 557

To je hodně hustý co se dá schálovat zhulenej,fakt mazec.!

Old Post 31-07-2006 v 15:09 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Příspěvek č. 558

Včera jsem se vypálil jak hovado a namazal jsem si na rohlík psí paštiku,byl sem tak zhulenej,a hladovej že sem si nevšiml že na tý konzervě je pes,ale jinak ty psíci maj mnamky,byly to kousky masa v nějaký dobrý omáčce,a já myslel že je to paštika,jsem hold hovado

Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)

Old Post 08-08-2006 v 16:43 PM
Shlukmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Shlukmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 559

TO absinthová víla :TO AKO VSETKO NARAZ HEJ?si si ista ze nie si tehotna:-)?

Old Post 08-08-2006 v 16:50 PM
Shlukmaster je offline   Profil uživatele Shlukmaster   Find more posts by Shlukmaster   Foto galerie člena Shlukmaster   Click here to Send Shlukmaster a Private Message   Add Shlukmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 560

celej kveták za syrova...

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 11-08-2006 v 11:17 AM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás