Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak nejcasteji / nejradeji kourite marihuanu? / Způsoby konzumace [OVERFLOW R.I.P]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »
Co preferujete pro koureni marihuany?
Slukny
Cilamy
Sklenenky
Bong
Jointy
Jiny zpusob
Vaporizer
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host-sadovnik
Stálý Člen

Karma uživatele Host-sadovnik - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 545

joint, joint, joint, bong dost mě zklamaly BLUNTY

Old Post 28-02-2011 v 15:00 PM
Host-sadovnik je offline   Profil uživatele Host-sadovnik   Find more posts by Host-sadovnik   Foto galerie člena Host-sadovnik   Click here to Send Host-sadovnik a Private Message   Add Host-sadovnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BHCBRUNES
Stálý Člen

Karma uživatele BHCBRUNES - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 546

ja to kouzim cez flasu z vedrem,,,a vodou

grow,.

Old Post 02-03-2011 v 17:26 PM
BHCBRUNES je offline   Profil uživatele BHCBRUNES   Find more posts by BHCBRUNES   Foto galerie člena BHCBRUNES   Click here to Send BHCBRUNES a Private Message   Add BHCBRUNES to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el Magicooo
un uomo d´onore

Karma uživatele el Magicooo - 76% PěstitelskáKarma uživatele el Magicooo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 547

donedávna sem jel převážně brka, ale teď si jedu Iolite vapik

live fast, die young

Old Post 02-03-2011 v 17:34 PM
el Magicooo je offline   Profil uživatele el Magicooo   Find more posts by el Magicooo   Foto galerie člena el Magicooo   Click here to Send el Magicooo a Private Message   Add el Magicooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedWeD
Nový Člen

Karma uživatele MedWeD - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 548

tak ja nejcasteji brko,sem tam bong,obcas šlukovku

Old Post 10-03-2011 v 17:53 PM
MedWeD je offline   Profil uživatele MedWeD   Find more posts by MedWeD   Foto galerie člena MedWeD   Click here to Send MedWeD a Private Message   Add MedWeD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marihuskilzz
Stálý Člen

Karma uživatele marihuskilzz - 82% PěstitelskáKarma uživatele marihuskilzz - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 549

Brka, furt, deno dene... je to proste laska a konicek zaroven

Old Post 12-03-2011 v 11:00 AM
marihuskilzz je offline   Profil uživatele marihuskilzz   Find more posts by marihuskilzz   Foto galerie člena marihuskilzz   Click here to Send marihuskilzz a Private Message   Add marihuskilzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MrGrow
Stálý Člen

Karma uživatele MrGrow - 94% PěstitelskáKarma uživatele MrGrow - 94% PěstitelskáKarma uživatele MrGrow - 94% Pěstitelská

Palec nahoru Re: Orange Buds přes pomeranč Příspěvek č. 550

citace:
Původní příspěvek od carlos
Fakt vychytávka

Jasně a Blueberry přes borůvku.

Ganja & Love 4ever

White Widow 200W, coco
Big Bud, 250W HPS, coco

Old Post 20-03-2011 v 12:51 PM
MrGrow je offline   Profil uživatele MrGrow   Find more posts by MrGrow   Foto galerie člena MrGrow   Click here to Send MrGrow a Private Message   Add MrGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MrGrow
Stálý Člen

Karma uživatele MrGrow - 94% PěstitelskáKarma uživatele MrGrow - 94% PěstitelskáKarma uživatele MrGrow - 94% Pěstitelská

Nápad Bongo? The best way... Příspěvek č. 551

Nejradši mám svoje skleněné bongo. V klídečku si sednout a jedeme. Vůbec není špatný posedět venku, v létě na zahrádce s hudbou samozdřejmě Bob Marley, nebo na nějaký vyhlídce. Jinak na cesty mám svojí skleněnku, kterou mám už několik let. Mám k ní citovej vztah. Není to klasický sklo, co praskne za měsíc, je to taková ta duranová s lehoučkým zdobením a je o něco delší než klasiky, má asi 13 cm.

Ganja & Love 4ever

White Widow 200W, coco
Big Bud, 250W HPS, coco

Old Post 20-03-2011 v 13:00 PM
MrGrow je offline   Profil uživatele MrGrow   Find more posts by MrGrow   Foto galerie člena MrGrow   Click here to Send MrGrow a Private Message   Add MrGrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ka'n'ja
Stálý Člen

Karma uživatele Ka'n'ja - 25% PěstitelskáKarma uživatele Ka'n'ja - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 552

Když se kouknu kolem sebe, každej balí špeky, včetně mě. Jak už tu bylo psáno, koníček a láska v jednom. Ale když zkouším novou sklizeň není špatný vyzkoušet ze skla, teda z čistýho, žádnej shit. To kvůli lepší chuti, ubalit čistý brko - bez tabáku - z nový sklizně - obvykle né zcela suché - prostě nejde. Mimochodem loni když sem nacpal svýho věňoura do bonga, tak chuť byla úžasná, ze špeku to bylo hrozně mírný, skoro bez chuti. Ale někdy lepší skoro bez chuti, než s "chutí"...

rum rum nezavazne

Old Post 06-05-2011 v 12:48 PM
Ka'n'ja je offline   Profil uživatele Ka'n'ja   Find more posts by Ka'n'ja   Foto galerie člena Ka'n'ja   Click here to Send Ka'n'ja a Private Message   Add Ka'n'ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokoti hlavy?
Stálý Člen

Karma uživatele Kokoti hlavy? - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

Nejčastěji hulím přes skleněnku. Protože je málo ganjy Ale doufám že se to po letošním outu zmení. Jinak moje fajfa (lufka) je dobrá a brko je taky pecka. Jinak bych chtěl skusit vaporizér.

Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -

Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.

Old Post 19-05-2011 v 14:17 PM
Kokoti hlavy? je offline   Profil uživatele Kokoti hlavy?   Find more posts by Kokoti hlavy?   Foto galerie člena Kokoti hlavy?   Click here to Send Kokoti hlavy? a Private Message   Add Kokoti hlavy? to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 554

Díky bohu za ty džojnty , no a nebo případně bong, ale už ne tak jak dřív

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 19-05-2011 v 18:48 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stepko
Stálý Člen

Karma uživatele stepko - 88% PěstitelskáKarma uživatele stepko - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

rozhodně špeky! .. nebo když už nejdou po ruce papirky atd, tak z nějake fajfky.. ze skla mi to už přijde hrozny..prostě mi to nepřijde ono a pro mě barbarsky nevim proč.. asi protože každej, kdo se chce tady u nas zhulit huli jenom ze skla..jenom nabořit vykouřit a to je vse.. u speku si to aspon vychutnas atd.. podle mě aspon

Old Post 19-05-2011 v 20:35 PM
stepko je offline   Profil uživatele stepko   Find more posts by stepko   Foto galerie člena stepko   Click here to Send stepko a Private Message   Add stepko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sirka
Nový Člen

Karma uživatele Sirka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 556

Skleněnky mám nejradši.. Z dýmek moc lidí hulit nechce, často se musí čistit apod.. Špeky se mi nějak začínaj hnusit, když si zahulim ze skla, tak cítím chuť ganji prostě pohodička, ale když si dám špeka, tak je to takové nijaké a navíc s divnou pachutí, nevím jestli je to tim lepidlem, nebo nadměrným sliněním při balení.. nebo to hnusí ten samotný papírek.. fakt nevím čim to je, ale už mi to prostě z papírku nechutná..

Old Post 20-05-2011 v 18:13 PM
Sirka je offline   Profil uživatele Sirka   Find more posts by Sirka   Foto galerie člena Sirka   Click here to Send Sirka a Private Message   Add Sirka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 557

nejradši když hulím sám tak žilky, ty si vychutnávám a když je nás vác tak pořádný mrkve,, jinak to nejde a po večerech z fajfčičky aby se líp spalo :P

Old Post 10-06-2011 v 12:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 558

hehe vcera jsem si ubalil blunta po vzoru niggaz z doutniku. A prekvapive to chutnalo lepe, nez blunty z growshopu .... uz se tesim na konec absolutoria

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 10-06-2011 v 15:41 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paldo24
Stálý Člen

Karma uživatele paldo24 - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 559

Ja väčšinou water bong na SR zvaný aj náťah alebo potom ice bong. Keď nemám času tak sklo. Rozmýšľam nad vaporizérom, poraďte pre a proti. Díky

Only indoor!

Old Post 20-07-2011 v 13:15 PM
paldo24 je offline   Profil uživatele paldo24   Find more posts by paldo24   Foto galerie člena paldo24   Click here to Send paldo24 a Private Message   Add paldo24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 560

::když jí miluješ není co řešit:!!:blunty,brka šlukovky,bongy a jiné bomby!!,.., ale jinak jak kdy,,podle nálady,chutě a společnosti.,. nejradši poslední dobou špeky ale na beka)nebo blunt příležitostně,. jinak to nebalím a vždycky chutná ,je to podle mě lepší a i chutnější a určo nejsu sám:.,

Old Post 20-07-2011 v 21:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás