Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejradši mám svoje skleněné bongo. V klídečku si sednout a jedeme. Vůbec není špatný posedět venku, v létě na zahrádce s hudbou samozdřejmě Bob Marley, nebo na nějaký vyhlídce. Jinak na cesty mám svojí skleněnku, kterou mám už několik let. Mám k ní citovej vztah. Není to klasický sklo, co praskne za měsíc, je to taková ta duranová s lehoučkým zdobením a je o něco delší než klasiky, má asi 13 cm.
Když se kouknu kolem sebe, každej balí špeky, včetně mě. Jak už tu bylo psáno, koníček a láska v jednom. Ale když zkouším novou sklizeň není špatný vyzkoušet ze skla, teda z čistýho, žádnej shit. To kvůli lepší chuti, ubalit čistý brko - bez tabáku - z nový sklizně - obvykle né zcela suché - prostě nejde. Mimochodem loni když sem nacpal svýho věňoura do bonga, tak chuť byla úžasná, ze špeku to bylo hrozně mírný, skoro bez chuti. Ale někdy lepší skoro bez chuti, než s "chutí"...
Nejčastěji hulím přes skleněnku. Protože je málo ganjy Ale doufám že se to po letošním outu zmení. Jinak moje fajfa (lufka) je dobrá a brko je taky pecka. Jinak bych chtěl skusit vaporizér.
Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -
Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.
rozhodně špeky! .. nebo když už nejdou po ruce papirky atd, tak z nějake fajfky.. ze skla mi to už přijde hrozny..prostě mi to nepřijde ono a pro mě barbarsky nevim proč.. asi protože každej, kdo se chce tady u nas zhulit huli jenom ze skla..jenom nabořit vykouřit a to je vse.. u speku si to aspon vychutnas atd.. podle mě aspon
Skleněnky mám nejradši.. Z dýmek moc lidí hulit nechce, často se musí čistit apod.. Špeky se mi nějak začínaj hnusit, když si zahulim ze skla, tak cítím chuť ganji prostě pohodička, ale když si dám špeka, tak je to takové nijaké a navíc s divnou pachutí, nevím jestli je to tim lepidlem, nebo nadměrným sliněním při balení.. nebo to hnusí ten samotný papírek.. fakt nevím čim to je, ale už mi to prostě z papírku nechutná..
nejradši když hulím sám tak žilky, ty si vychutnávám a když je nás vác tak pořádný mrkve,, jinak to nejde a po večerech z fajfčičky aby se líp spalo :P
hehe vcera jsem si ubalil blunta po vzoru niggaz z doutniku. A prekvapive to chutnalo lepe, nez blunty z growshopu .... uz se tesim na konec absolutoria
::když jí miluješ není co řešit:!!:blunty,brka šlukovky,bongy a jiné bomby!!,.., ale jinak jak kdy,,podle nálady,chutě a společnosti.,. nejradši poslední dobou špeky ale na beka)nebo blunt příležitostně,. jinak to nebalím a vždycky chutná ,je to podle mě lepší a i chutnější a určo nejsu sám:.,