Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já ted letím do španělska...dal sem to do krabičky,zašruboval,to do větší krabičky,obsipal kávou a oblepil...dám to do tašky s oblečením..myslíte že mě to mají šanci najít?
Původní příspěvek od nm355 já ted letím do španělska...dal sem to do krabičky,zašruboval,to do větší krabičky,obsipal kávou a oblepil...dám to do tašky s oblečením..myslíte že mě to mají šanci najít?
taháš dříví do lesa
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
tak lidi nevim jestly to tu je nebo ne nemam cas to moc procitat kazdopadne kdyz si sebou vemete kvalitni termosku , date ganju do pitlu ten pytel omejete a date do dalsiho a hodite do termosky a pak zalejete studenym kafem nak to pripevnite na dno nebo tak aby to neplavalo tak kafe je docela dobry na zamaskovani vune a VAKUUM ktere je snad v kazdy termosce nepropousti zadny pachy ... jak asi taky kdyz tam neni vzduch
Standa:Na tohle se vyser,je to třetí svět a i pár dní v base ti pěkně zkurví návštěvu.. Mata:Nemám zkušenost..ale myslím že když už potřebuješ něco vézt..nenechávej to u sebe ani v zavazadlech..ve vlaku je spousta míst,záchod,kupé kde i když to najdou ty budeš v klidu.
Původní příspěvek od satanda neznate nekdo nějakej dobrej zpusob převozu letadlem z ČR to Egypt? jestli máte nějaký zkušenosti tak sem s nima
cus letel sem a pasoval sem do Turecka Recka Malorku i Egypta vzdycky sem si dal do kazdy ponozky zespod chodidla 1g skunku a nikdy me neodhalily na letisti pekne pred odletem 3 plechovky Plzne na uklidnenou a byl sem vykrytej...
masterblaster: no nevim jak kde to chodi ale v egypte sem zadnej has nesehnal ani me ho nikdo nenabizel a to sem pokukoval po nakym dylosovi jak divej....zato v Turecku tam prodavaly cudo ve stanku s oblecenim hned pred hotelem
Oliwer: dovelena bez poradnyho uvolneni a zabalu je o hovne neni nad to zabalit si poradny pÓro a pekne ho cely zhulit u more to ma fakt kouzelnej ucinek ...jasny pasovat muze to zkazit celou dovolenou ale nic si sebou nevzit by pro me bylo to samy
Původní příspěvek od matata švýcarsko - do 5G ...vlakem přes rakousy...projde? vubec netušim jak to tam vypadá s hranicema a tak... díky.
Moje zkušennost při cestě přes rakousko/švýcarský hranice vlakem byla, že nějak ve 3 ráno, když jsme je přejížděli zaklepali a otevřeli dva ostří hoši a chtěli po nás pasy. Já zrovna vypálenej, až mi špatně bylo a v kapse asi 0,5g švýcarskýho indooru.