Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím pri hladaní fleku som na onom mieste stretol srnku, zbdala ma a ušla ako každá srnka No a ja sa chcem spýtať či je potrebné robiť opatrenia proti týmto srnkám ? Okolo je samá zeleň stromy kríky kriaky rastliny a aj tak sa môže stať že srnky pôjdu rovno mojích rastlinkách ?
ďakujem za každú radu
Nazdar, mozno to tu uz niekde je, ale vzhladom na akutnost situacie to aj tak napisem. Na pole som si navozil v mechoch vybornu zem asi pred dvoma mesiacmi. Teraz som bol vykopat jamy, vysypal som zem a ta je plna mravcov. Co mam robit???? Mozem tu zem vysypat do jamy a zvrchu ju potom postriekat biolitom proti mravcom? POTREBUJEM SA SURNE ZBAVIT TYCH SKURVENYCH MRAVCOV. O tyzden tam idu male planty. Ako sa zbavit tych skurvysynov aby to moc nekontaminovalo zem? Je to vazne surne a akutne, diky zatial za kazdu radu.
rozmyslam, ze tu zem rozsypem na hrubku cca 2cm a necham ju poriadne vysusit, mozno sa tam drzali len preto, ze to bolo v mechu a ta zem bola vlhka. V kazdom pripade, sa dost bojim, co to spravi, ked sa ich nezbavim. Cital som tu, ze by to vadit nemalo, ale aj tak by som bol najradsej bez nich
Původní příspěvek od sWei ale prd, bude to ve stromové školce s tím že stromečky jsou jen okolo a uprostřed je plac ...... prosím přelož mi slovo vyžínat ....
vyžínat znamená, že to tam pokosí křoviňákem, v horším případě kosou ), je to odstranění buřeně, plevele. Ve školce se teda nevyžíná, ale to tam máš oficiálně?
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
moje rada jako amatera : máš psíka ? jesi ne nevadí sežen si chlupy psa (třeba po stříhání) zabal je do hadru a ten namoc přes noc do vody nech uschnou a rosip to kolek kyticek mne to pomohlo
psi chlupy mi taky pomohly ale nevim čím zabranit tomu aby mi to okusoval pes( out na zahrade.) nemate nekdo nejakou radu? nepiste oplotit nebo uvazat psa !!!!
zdravim šeckych polnohospodárov, prešiel som cely grower, ale nikde som nenašiel podobny problem ako mam ja. Už 3 rok pestujem out a na flek mi chodí medved, spoznal som to podla trusu, nefunguje nič, chcal som na okoli, mam rozmiestnene ponožky z ludskymi vlasmi a mnoho inych veci- dezodoranty a podobne chujoviny. Už len čakám kedy sa tam s mojim novym kamaratom stretnem. Kto riešil nečo podobné, pls poradte, diki.
Pro jistotu bych s sebou nosil vždy o jednoho připravenýho špeka víc, medvěd očividně ví kolem čeho se motá, když tam chodí 3roky. Třeba si ho tím získáš a naopak ti tam bude vyhánět srnky. Jo, ne? Kdyžtak zkus piknikovej koš plnej medvědích dobrot..
Ne, vážně.. medvěda z teritoria asi nevytlačíš chlupama a vlasama, holt dělat kravál cestou na plac jedině.. a doufat!
citace:
Původní příspěvek od šempí holsen zdravim šeckych polnohospodárov, prešiel som cely grower, ale nikde som nenašiel podobny problem ako mam ja. Už 3 rok pestujem out a na flek mi chodí medved, spoznal som to podla trusu, nefunguje nič, chcal som na okoli, mam rozmiestnene ponožky z ludskymi vlasmi a mnoho inych veci- dezodoranty a podobne chujoviny. Už len čakám kedy sa tam s mojim novym kamaratom stretnem. Kto riešil nečo podobné, pls poradte, diki.
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Medvěd útočí na člověka jen velice zřídkakdy a nejčastěji se tak stává pokud ho vyrušíme při konzumaci potravy, pokud je raněný, nemá možnost úniku nebo pokud narazíme na samici s mláďaty nebo na samce v období páření.
-> Na jare zasadit, pockat az si medvedi zaprcaji a pole navstivit az pozdeji? Dle popisu bych dale nerusil medveda, kdyz si prave z tve palky bali speka, to by mohlo jit o konzumaci potravy.