Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přátelé potřebuju poradit, mám 4 kytky AH všechny jsou v pohodě jenom na jedné se začali na listech dělat jakoby rezavé tečky a listy schnou od prostřed,je to out v 60 litrových kanystrech pH držím na 6,5 hnojím granulovaným kravincem.
Zdravim,připojuji se ke stavokovi.Mám totiž stejný problém.Kytka je 2měsíce stará pěstovaná venku v běžném substrátu asi 80litrů.Zatim jsem vůbec nehnojil,tak nevim jestli nemám přelito nebo problém s kořeny.Jinak roste pěkně,asi 1,6 metru.Prosím o radu
Cus, vsiml jsem si ze nas ma tady stejnej problem se spodnimi listy, schnuti, rezave fleky atd. Vypada to na nejakej nedoatatek prvku. Ph udrzuju 6.2-6.5 hnojim Bcuzzem A,B 1.5 ml/L, hlína Lightmix
Zdravím bando, chci se zeptat jestli se jedná o deficit popřípadě jaký nebo je to jen vada/špatný gen, rostlinky jsou 2 týden v květu, a nikdy nic podobného něměly až na jednu - ta rostla už od mlada s polovinou listu světlým a s polovinou listu tmavým, nijak jsem to neřešil a ted se to oběvuje na dalších rostlinách - LSD - Barneys farm - semínka, hnojky ALL Hesi, ph kolem 6,4 , 600w GIB