Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sa mi az rozum zastavuje pri tej diskusii..skoda ze to neni ani na smiech
Na SK treba nieco urobit...rozmyslal som ze by sme urobili nejaku stranku ktora by bola cisto informacnym materialom,nieco mensie ale vystizne co by ludom co ganju neskusili ukazalo ze na tom nieje nic zle...
no som zvedavy, ci tych par oslov, co sa tam hraju na geniov a ani poriadne nevedia pisat, vobec budu reagovat na moje prispevky. len skoda ze chalan bude mat zbytocne problemy.
inak neviem ci som to videl na growri alebo mimo, ale kdesi som nasiel, ze razie cajtov na skolach su protizakonne. nemate niekdo ten clanok? (kuas ani si nepamatam ci slo o SK alebo CR)
pekne ..3 roky..len tak dalej debili..
jednu vec nechápem..možná , že mám vypité..ked má skoro každý druhý človek skúsenosti s trávou a pritom by ho chytili ...tak by asi každý jeden z nich sedel v base 3 roky ..pekne ...
je mi špatne z tejto republiky..
nemožem si neodpustiť ...Fickovi by stúpli referencie na 60 percent, Sloptovi na 20 a Muftimu na 19 ..
kde to žijem ??
Původní příspěvek od jjaman pekne ..3 roky..len tak dalej debili..
jednu vec nechápem..možná , že mám vypité..ked má skoro každý druhý človek skúsenosti s trávou a pritom by ho chytili ...tak by asi každý jeden z nich sedel v base 3 roky ..pekne ...
je mi špatne z tejto republiky..
nemožem si neodpustiť ...Fickovi by stúpli referencie na 60 percent, Sloptovi na 20 a Muftimu na 19 ..
kde to žijem ??
hh kedy su dalsie volby? tych 10 000 podpisov na zalozenie strany by bolo myslim za par dni no a mozno ze by aj 5% ludi dalo svoj hlas (pocitam ze by to mohlo byt tak 15-20% hulicov)
Původní příspěvek od pildo hh kedy su dalsie volby? tych 10 000 podpisov na zalozenie strany by bolo myslim za par dni no a mozno ze by aj 5% ludi dalo svoj hlas (pocitam ze by to mohlo byt tak 15-20% hulicov)
myslim ze je to jedina moznost ako s tym trosku pohnut. ked sa pozries na strany, ktore su registrovane na SK tak ani jedna nema nic v programe o leglizacii/dekriminalizacii. take KDH a Slopova SNS ma hadam este aj presny opak (dobre ze nie trest smrti )
hh abo strana zelenej alternativy to by sa mozno aj daky eko aktivisty chytili
mno keby to bolo ale take lahke, $$$ by bolo treba na takuto vec asi najprv. na tom vsetko stoji a pada
je to tu hnus...ale založiť stranu je ešte horšie, niekto to musí zo začiatku platiť , potom si sa upísal tomu kokotovi a budeš mu dávať štátne zakázky...a si v análle, kanále v ryti ..ja tých pojebaných 20 rokov života prežijem aj na mesiaci s lopatkou v ruke...čo bude s vami neviem..pri týchto cenách nehbnutelností ste v piči...
prepáčte mi , ale ja pozerám na svet trošku viac v súvislostiach ..sorry