Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teda ,to je krasa ta palka a ta barva listu ! Jsi (zacatecnik) BOREC.
Skoda ze nejsi z meho okoli, byla by mi cest se pokochal na zivo.
Edit:
Jeste dodam ze kdyz budes prohlizet plisen pri Curingu az to budes mit ve skle tak pri otevreni sklenice vzdycky nasaj nosem poradnou porci vzduchu. Udajne je plisen nejdrive vzdy citit nez ji pak objevis pak na nejakem kousku. Snaze to vcas objevis.
Naposledy upravil Madical-Strains 18-02-2017 v 18:16 PM
Síla SilicaGelu už přináší první poznatky po 6ti dnech ... většina vlhkosti v tahu....Krásně to voní .. učinky to má taky parádní .... no jsem spokojenej vee všech ohledech
EDIT:
tak jsem to vzal ke kámošovi .. dali jsme malej testík.. a sečteno podtrženo 6 dní se silicagelem v boxu ... všechno suchý .. pěkně tvrdý a voní to tak jako když jsem to pokosil ... Zváženo a připraveno ke kouření... je to podezřele rychle.. a je mi jasné že mnohem lepší bude si počkat klasickou metodou . každopádně pro ty co to chtěj ukrutně rychle.. tohle funguje 100% .. jsem z toho kvalitně zpučený takže toí hodnotím pozitivně...
SpeedyChille chutná ovocně trošku škrábe ale nic převratnýho .. v bongu to chutná užasně paličky jsou takové jak jsme zvyklí tady na ostravsku takže by se to dalo srovnávat se zelíčkem tady na urovni .. hurá už si nemusím nikdy nic koupit... konečněš jsme soběstační ! díky všem za pomoc při celým tomhle threadu
mám toho plnou krabičku Prima Mix Vanilkova a čokoládova příchut s Toppingem ( plast. krabice od zmrzliny )
BTW. je toho víc než jsem čekal
tak je to tady 8mý týden květu ... Kytka má co dělat aby se udržela v květináči když s ní pohnu málem se láme celá květina... !! Dost masakrální výkon.. myslím že tahle metoda zaštipu a délka vegetativní fáze byla nejpřínosnější !
Ta chilĺe s bcn vypadaj hodne luxusne . Klobouk dolu ,krasny zdravy kytky a myslim ze dost lidi by nepoznalo rozdil ze ti to rostlo pod ledkama .
Za me k+++++
Ty teda jedes ! Kolik ze to mas w? Musim se kouknout na zacatek vlakna , uz jsem zapomel.
Hlavne si dej pozor aby jsi nezpychl to je cesta do pekel !
Vis preci ze to myslim v dobrem .
jen ftípkuju a ano ftip se píše s v ale mě se líbí s f .. je to jediná gramaticka chyba kterou dělám schválně 242W světlo
mno neboj nezpychnu .. jsem skromný a jsem rád že mám něco dobroučkýho na odpočinek po práci