Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od NoStress foto [/QUOTEToto je deficit fosforu , nebo draslíku, nejsem si ted jistý, ale není to nemoc, ale deficit ve výživě. U zakořenování se PK podílí na tvorbě kořenu a stonku, tak ho mají málo.
A ty kořeny jsou špatné, zhnědlé, to žloutne vršek podvýživou. Pokud nezačnou brzo bílé, tak to asi nedají. Jsou popálené a nebo opravdu plísen.
Původní příspěvek od NoStress Dal jsem tedy na 20l 7,2ml AH bloom abych nedostatek dorovnal - melo by se mi zvednout EC z 1,3 na 1,4. Uvidíme co to udělá, PH 5,6
Da se teda pouzit ta destovka s enymama? nebo je nutno h2o2?? diky
Už teď tolik bloomu ? ty už si na květu ? :O raději bych to dohnal 1nickou od Aháček.. ale je to jen můj názor.. :-)
Původní příspěvek od NoStress Dal jsem tedy na 20l 7,2ml AH bloom abych nedostatek dorovnal - melo by se mi zvednout EC z 1,3 na 1,4. Uvidíme co to udělá, PH 5,6
Da se teda pouzit ta destovka s enymama? nebo je nutno h2o2?? diky
Máš tak čistou dešťovou vodu? To teče za střech, tak tím si zrovna nemoci můžeš přitáhnout, jinak by to šlo, jenže má i menší PH, tak s hnojivy to muže jít pak moc dolů. Enzymy nevadí, kořeny nejsou pěkné , ale když jsou nemocné kořeny, tak se používá spíše peroxid , ale ten se zase nesnáší s enzymy. To přidání hnojiv je taky asi zbytečné, zase se ti zvyšuje EC. Spíše bys měl zjistit, proč máš hnědé kořeny, nemáš teplotu vody nad 23st. C ? Nesmrdí kořeny plísní? Měl bys spíše řešit stav kořenů a pokud je to plíseň, tak dej peroxid a nebo asi lépe vyčistit hydro a dát nové klony .
Dobry den, dva dny pozoruju zhorsovani, nevite co by to mohlo být?
Puda: perlit, substrat
Hnojivo: atami ( 1x za 5dní)
Voda: 24h odstata mestska (zalevam kazdy den rano)
Původní příspěvek od vixoj Dobry den, dva dny pozoruju zhorsovani, nevite co by to mohlo být?
Holky jsou ve 34 dnu kvetení už jsem tu ten problém řešil nic méně jsem je prolil odstátnou vodou ( na 11L květníky 20L vody.. ) jeden den jsem je zalil jen odstátnou vodou, druhý den jsem přidal enzymy dnes už jen květové hnojky + půlku dávky růstového problém se ale zhoršil.. nevím jestli to není tím že teď nedostali 2 dny hnojení.. jestli to bylo příliš mnoho soli tak by to mělo zabrat ale pokud mají deficit dusíku jak zde někdo psal jak to mám vyřešit mám dávát vic Bloomu od AH ? .. když hnojím dle tabulek ? ph mám kolem 6.0 ec neměřím ( nemám metr ) ale nemůže být vysoké když jsem je proplachoval, mám to jen na 1 kytí ze 3.. nechápu.. a zrovna na té co má 7 vrcholků.. to je vždy zákon schválnosti.. :/
teplota den 28 noc 22 vlhkost den 55 noc 60.
prosím spíše Pm ale i zde nakouknu.. :-)
Původní příspěvek od Kiddnaped Holky jsou ve 34 dnu kvetení už jsem tu ten problém řešil nic méně jsem je prolil odstátnou vodou ( na 11L květníky 20L vody.. ) jeden den jsem je zalil jen odstátnou vodou, druhý den jsem přidal enzymy dnes už jen květové hnojky + půlku dávky růstového problém se ale zhoršil.. nevím jestli to není tím že teď nedostali 2 dny hnojení.. jestli to bylo příliš mnoho soli tak by to mělo zabrat ale pokud mají deficit dusíku jak zde někdo psal jak to mám vyřešit mám dávát vic Bloomu od AH ? .. když hnojím dle tabulek ? ph mám kolem 6.0 ec neměřím ( nemám metr ) ale nemůže být vysoké když jsem se proplachoval,
teplota den 28 noc 22 vlhkost den 55 noc 60.
Ve tvém případě bych doporučil prolívat s hnojivem do srovnání stavu, staré se vyplaví a nebudou hladovět.
Původní příspěvek od vixoj Dobry den, dva dny pozoruju zhorsovani, nevite co by to mohlo být?
Dal jsi málo údajů , ale tuším, že bys měl přihnojit.
Původní příspěvek od NoStress udelal sem si chladic jeste ho tam musim nejak vlepit, ted je tam tak 26°C. vodu pouzivam domaci ec 0,6. vysledne ec tam mam ted 1,4 (takze 0,8 hnojiv). Me to nejak neni jasny s tim EC. kdyz pouziju vodu s ec 0 tak tam pro tohle ec 1,4 dam nekolikanasobek nez s tabulkou na hnojeni?! Z tabulky napr plna davka podle AH na hydro pri ec vody 0 - na rust 0,784, na pocatek kvetu 0,772 a na pozdni kvet EC 0,885.
ted sem treba hnojil af venky tak sem jim dal ec 0,5. ph vody ze sudu bylo 6,3 (ec0,0). po pridani ah + atazyme + ah GBE stimulatoru na kvet tam bylo jen 4,9. Tak jsem dal dve kapky ph+ a ph se usadilo na 6,1.
co mam teda podle tebe ted delat?
1) dat 3-5ml/1l h2o2 (30%) a co nejdriv dodelat chlazeni na roztok
Sry vim ze mam hodne otazek, ale je to napytel vyhazet tolik za klony tak to chci zachranit..
Doporučil bych bod 1., řešit příčinu, až snížíš teplotu vody, potom to bude zase dobré.
Původní příspěvek od Bárt
Ve tvém případě bych doporučil prolívat s hnojivem do srovnání stavu, staré se vyplaví a nebudou hladovět.
Tak já jsem udělal proplach protože mi někdo řekl že buď mám přesoleno.. nebo jim chybí dusík.. tak jsem zkusit prolít.. nic méně dnes dostali první dávku na květ + něco málo z 1ničky.. cca 2ml/2l.. a už takhle budu zalévat tak 2 dny s růstovkou + květovkou.. a pak uvidím .. :/ :-) každopádně je zalévám že nic nevyteče ven to je asi taky špatně co ? .. na 11L květníky zalévám 1.2l.. jak dám o trochu víc už to teče..
Tak já jsem udělal proplach protože mi někdo řekl že buď mám přesoleno.. nebo jim chybí dusík.. tak jsem zkusit prolít.. nic méně dnes dostali první dávku na květ + něco málo z 1ničky.. cca 2ml/2l.. a už takhle budu zalévat tak 2 dny s růstovkou + květovkou.. a pak uvidím .. :/ :-) každopádně je zalévám že nic nevyteče ven to je asi taky špatně co ? .. na 11L květníky zalévám 1.2l.. jak dám o trochu víc už to teče..
Pokud jsou zdravé, tak ven nemusí nic protýkat, pokud se něco děje s výživou, tak prolitím s hnojivy srovnáš poměr živin v květináči.