Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Funhouse Tak dávám tady foto na obrázku na kterém sou jen 3 kytky tak ty jsou ty zdravé aspoň mi tak připadají oproti těm dvou. Ty dvě jsou v katastrofickém stavu . Na růst sem použil nějaký Alga Bloom nebo tak něco ale toho sem měl jen trochu pak sem nedával nic. Takže je to v podstatě celé o hnojivu ? i to že ani pod 400w sem se nedostal přez 200 géček ? Ale jestli ještě nějaký kolo pojedu tak mi bylo řečeno že si mám koupit Biobizz- biogrow,bloom,topmax a nějaké PK 13/14 tak to stím kdyžtak zkusím
Tak foto č.1 ta nalevo vypadá spíše přehnojená,tmavá a spálené konečky,ty dvě napravo zas hladové..,nedohnojené
č.2 - vypadají na přehnojení,či spíš zasolení substrátu..
Babo raď,jestli je zalejváš všechny stejně,jakto,že máš jednu tmavě zelenou a zbytek vybledlej..? To je stejná genetika,všechny..?
Jaký ph zálivky máš..?
Bloom na růst..?,čeče to je na květ..!
Jo,podle toho jak ty kytky vypadaj,tak těch 200g je ještě docela úspěch..
Ne těch cca 180 sem měl pod 400w :-) to je bída a psal sem že nikdy sem neudělal přez 200 prostě tomu asi nějak nerozumím. No a ph a ec to vůbec nevím co je neměřím to a zalívám vodou z vodovodu vždycky tak 24h odstátou. Ten bloom to nebyl :-D díval sem se a byl to Plagron Alga Grow.
Původní příspěvek od Funhouse Ne těch cca 180 sem měl pod 400w :-) to je bída a psal sem že nikdy sem neudělal přez 200 prostě tomu asi nějak nerozumím. No a ph a ec to vůbec nevím co je neměřím to a zalívám vodou z vodovodu vždycky tak 24h odstátou. Ten bloom to nebyl :-D díval sem se a byl to Plagron Alga Grow.
Grow,tak to je správně..
Ale,voda z vodovodu mívá zřídkakdy ph pod 7,spíše má 7-8 a to je špatně,tam je zakopanej pes..Ph v hlíně 6,4-6,5 je fakt dobrý dodržovat..S největší pravděpodobností je to zasolenej substrát,protože kytky při vysokým ph nevstřebávaj hnoje a ty se koncentrujou v hlíně..Ta tmavě zelená s lehce popálenejma špičkama jediná vstřebávala..A v tý neupravený vodě hledej i to,proč se ze 400W nedostaneš přes 200g..
Aha takže když si budu udržovat ph vody na 6,4 - 6,5 tak to bude lepší jo ? Takže na další kolo si koupím ph metr a uvidíme jak s tím budu válčit. Myslel sem si že když se o to nebudu moc starat tak to nějak dopadne ale asi to vypadá že se o to budu muset starat se vším všudy.
Původní příspěvek od Funhouse Aha takže když si budu udržovat ph vody na 6,4 - 6,5 tak to bude lepší jo ? Takže na další kolo si koupím ph metr a uvidíme jak s tím budu válčit. Myslel sem si že když se o to nebudu moc starat tak to nějak dopadne ale asi to vypadá že se o to budu muset starat se vším všudy.
To rozhodně..Konopí prostě vyhovuje mírně kyselejší prostředí..Upravuj zálivku od začátku cca na 6,3,na výtoku to udělá malinko víc,(měř a upravuj až po přidání hnojek,hejbou s ph) a hnoj radši míň než víc,ale pravidelně, a musí se to zlepšit,věř tomu..
Je malo .. tak myslím že jo pokud si ted neorval vše co šlo Když ty promrzneš, taky se z toho dostaneš, když zmrzneš cely si víš kde zkus proměřit pH půdy kde je máš, tam bude zakopany pes v té žluté
Původní příspěvek od MDe_ Je malo .. tak myslím že jo pokud si ted neorval vše co šlo Když ty promrzneš, taky se z toho dostaneš, když zmrzneš cely si víš kde
Jo,tak 75% tam zůstalo,tak snad to dá
19-05-2012 v 18:37 PM
ar45az Stálý Člen
ŘEZIVO UMIRA KYTKY ZE SEMINEK V POHODE STEJNE PODMINKY
čest,
dneska jsem zjistil ze mi zacinaji umirat nebo nevim co s nima je rezivo co mam venku v substratu, mam je zasazene v 50l hline dva kusy a v jednom jeden rizek a jednu ze seminka GWS je zajimave ze maji naprosto stejne podminky a pritim GWS je v pohode a rizku zacinaji umirat listy nechapu proc...
Ve FAQ je asi 5 podobnych pricin se zinek,manganem,borem ale neni to presne to co mam ja.
Zatim dostali 2x za 14dni Rhizotnoci a dnes po dalsim tydnu 2ml Growu od BioBizzu.
Nejake napady cim by to mohlo byt? nebo resil nekdo stejny problem???
Dekuji za vsechny rady!
čest,
dneska jsem zjistil ze mi zacinaji umirat nebo nevim co s nima je rezivo co mam venku v substratu, mam je zasazene v 50l hline dva kusy a v jednom jeden rizek a jednu ze seminka GWS je zajimave ze maji naprosto stejne podminky a pritim GWS je v pohode a rizku zacinaji umirat listy nechapu proc...
Ve FAQ je asi 5 podobnych pricin se zinek,manganem,borem ale neni to presne to co mam ja.
Zatim dostali 2x za 14dni Rhizotnoci a dnes po dalsim tydnu 2ml Growu od BioBizzu.
Ted jsem si vsiml ze docela podobne to mel clen sw3ap. ale mi to prijde ze to mam o hodne horsi na tech listech,...
Nejake napady cim by to mohlo byt? nebo resil nekdo stejny problem???
Dekuji za vsechny rady!
Ahojte spolupěstitelé,
na spodních listech se mi začalo dělat toto (viz foto) jinak jsou zcela zdravé, 2. týden v květu. Pěstované od semínka.
Hnojím Super Vitem a Alga-bloom od Plagronu - vše podle návodu.
Všechny takto postižené listy jsem ostříhala, ale mám obavy, aby to nelezlo dále.
Poradí mi někdo, moc prosím?