Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo padlí, no řekl bych že je to v řiti, jestli máš takle napadený i všechny vršky, tak pochybuju že je šance na záchranu... Jediný co mužeš udělat je, otrhat veškerý napadený místa a zbytek případně stříknout něčím co zabrání šíření...ale podle fota tam už moc co zachraňovat není..... snad máš více kytek.
Původní příspěvek od lostypos zdravím oběvil jsem na kytce skunk1(DP), nějaké nepěkné listy, zatím se vyskytují na jedné halouzce ale mám pocit že se to šíří dál...
našel jsem pár housenek,ale vyžrané listy vypadají jináč....
vypadá to jakoby mizelo zelené barvivo z listů.
nevíto někdo čím to může být....
potrebujem radu prrosim mam 4 rstlinky vsetko je v pohode len sa mi zacali na listoch z nicoho nic robyt praskliny... samovolne v strede listu prikladam foto... prosim ak budete taky ochotny a vedeli by ste mi poradit ze s cim to mam vlstne skusenosti... pozeral som fora ale nenasiel som hadam tu...
substrat plagron royality,ph:6,1 teplota-den:25-29 noc:20stupnov celzia 400w sodik,idem 20/4 uz 2 tyzdne,je to autoflowering(paradise seeds: Pandora, vlhkost cca 50-max85!!!% ale to je len kratkodobo. hnojim plagronom podla tabuliek takze vsetko by malo byt ok... co vy na to v com by mohol byt problem ??... vyzera to ako ranka ktora sa tam zjavila z nicoho nic na chvilocku zazltla a teraz sa zaceluje proces cca 3dni...
Zdravím, lidičky mám zase problém. už se z toho normálně omeju. už 2.kolo mi kytky zežloutly, jednou jsem nehnojil ted zase přehnojil. No akdyž už jsem se teda pustil do kola na ostro kdy už mu to snad půjde, zase se objevil problém, tentokrát přímo na malejch 14dní starejch kytkách. už asi týden jim osychají konce listů, někde se to projeví po celém listu takovými flíčky. je to spíš hnědé a hned to uschne.
Ph zálivky jsem upravil na nějakých 5,7 substrát není žádná extra kvalita, ale odzkoušenej letos už asi na 30semenech a tam problém nebyl. Teplota je od 20 do 28, vlhkost jsem ted srazil na 38%, protože mi moc nevysychaly květníčky. co to může být? je to přelitý? nebo nějaká houba? je to na 10 kytkách z 10. fakt psycho už nevím co dělám špatně. svítí tam 125w blue úsporka. Do zálivky jsem 2x přidal root stimulator od advanced 1ml.
Mám už to začít hnojit, nebo naopak je to tím že substrát je nahnojenej? fakt nevím.
děkuju za rady
Původní příspěvek od FloweRoman Zdravím, lidičky mám zase problém. už se z toho normálně omeju. už 2.kolo mi kytky zežloutly, jednou jsem nehnojil ted zase přehnojil. No akdyž už jsem se teda pustil do kola na ostro kdy už mu to snad půjde, zase se objevil problém, tentokrát přímo na malejch 14dní starejch kytkách. už asi týden jim osychají konce listů, někde se to projeví po celém listu takovými flíčky. je to spíš hnědé a hned to uschne.
Ph zálivky jsem upravil na nějakých 5,7 substrát není žádná extra kvalita, ale odzkoušenej letos už asi na 30semenech a tam problém nebyl. Teplota je od 20 do 28, vlhkost jsem ted srazil na 38%, protože mi moc nevysychaly květníčky. co to může být? je to přelitý? nebo nějaká houba? je to na 10 kytkách z 10. fakt psycho už nevím co dělám špatně. svítí tam 125w blue úsporka. Do zálivky jsem 2x přidal root stimulator od advanced 1ml.
Mám už to začít hnojit, nebo naopak je to tím že substrát je nahnojenej? fakt nevím.
děkuju za rady
Tak ono to vyschne tak do 3dnů, a zrovna včera to bylo suchý dost, tak jsem večer zalil malinko s rootem. na 10květináčků mám 1l vody, no apřes noc se to zase trochu zhoršilo. taky mi to připomíná přelití, tak to nechám zase proschnout a uvidím. zespoda kvetináčů mám tak 2cm vrstvu keramzitu aby to právě dobře dýchalo.
Ale zase je divný že to takhle oschne i na těch malinkejch listech co sotva vylezly. mají to na špičkách.
Původní příspěvek od FloweRoman Tak ono to vyschne tak do 3dnů, a zrovna včera to bylo suchý dost, tak jsem večer zalil malinko s rootem. na 10květináčků mám 1l vody, no apřes noc se to zase trochu zhoršilo. taky mi to připomíná přelití, tak to nechám zase proschnout a uvidím. zespoda kvetináčů mám tak 2cm vrstvu keramzitu aby to právě dobře dýchalo.
Ale zase je divný že to takhle oschne i na těch malinkejch listech co sotva vylezly. mají to na špičkách.
Tak jestli Ti to do třech dnú proschne, to je v pohodě. Takhle to prosychalo i když jsi měl tu vyšší vlhkost.. být Tebou zvednu ji, to snížení na 38% není pro rúst dobrý.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Zdravim prosil bych o radu ... na fotce je 1 prst z listu ... na listech jsou tyto tecky jen u hlavni palice a tech mensich ne .... pres den je teplota 29° a v noci 19° ... hnojim podle tabulky plagron bio ... v kvetu jsou 24 dni jedna se o odrudu Sweet Dream a je v substratu biobizz light mix ... prosim poradte