Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevim jak vy ale u me vede jasne the A.D.E - Posmrtne zkusenosti . Nevim popravde co to je za styl,ale maj uzasny hlasy a fakt vychytany nastroje a refren. Fakt hustotka . Fandi tady tomu jeste nekdo ? hmm ?
2:intruder.stk
je tam napisane ze dnb je odnoz hip-hopu nie naopak
a k tomu kde som to zobral-dnb vznikol zrychlenim hiphopovych sluciek
z priblizne 90bpm na asi 180 bpm,to presne neviem ,ale je to tak
ja patrim medzi tych co maju siiiroky obzor na hudbu,.pocuvam strasne vela stylov,....metal, rock,jazz,electro veskereho druhu,blues,.soul, funk a mnoho mnoho dalsieho,.
ale poslednej dobe najviac drumbass od Photeka,Adama F,Radium nfo,electro,.- experimental.,.,.,.
,.Funksteorung,Fizarum,Jazanonova,Funa Flash,mrte,mrte dalsich asi na 100stran by som zapisal.,
Strasne my lahodi BOB MARLEY jeho songy su neuveritelne,.kazdy spravny hulic by si mal vypocut aspon zopar jeho songov a zapocuvat sa do jeho hudby a slov,.//./
moj obzor hodobny je straasne siroky,.,
priklanam sa k nazoru kolko lu tolko chuti, kazdy pocu to svoje aje pritom ujuplne odpaleny,.
ja pocuvam od metalu,elektro dnb,experimental jazz, blues,rock,funk,soul,mrte mrte dalsieho asi tak rozpiusane na 100vky stran,.
ale poslednej dobe pocuvam electro, dnb ako napr. Photek,Adam F, Fauna Flash,Radium nfo,Fizarum,Funksteorung,DJ Kicks Kruder a Dorfmaister,Orbital,Beanfield, Jazzanova a pod...
Jasne Mylujem aj Pink Floyd to je uuuplna parada v Rockovej muzike,.
Strasne my lahodi aj BOB MARLEY, je muzika a slova su velmy zaujmave,.hulici by mali vediet o jaku muziku ide ak sa spomenie meno
Bob Marley,.
Samozrejme, legenda reggae a legenda vubec, uzasnej to clovek, a samozrejme to byl rastafari, jednou o nem byl dokonce dokument na ct2, hodne zajimavej, mam ho na kazete... zrovna mi hraje
Projel jsem si stary mp3 a vzpomnel jsem si na Nightwish, kazdymu metalistovy kterej to nejakym zahadnym nedopatrenim nezna musim rict at si to co nejdrive sezene, a i ostatnim,kterym se libi zvuk kytar, to doporucuju, uplne mi beha mraz po zadech kdyz to posloucham. Jen dodam ze to je Finskej Heavy/Speed metal s gotickymi texty, zpiva tam krasna Tarja, ktera ma hlas jako z pohadky(neni divu, ma vystudovanou operni skolu a mnoho zkusenosti).
to Mazz: jojo Nighwish jsou dobri, hlavne kdyz jsem cetl treba nejakou drsnou fantasy (napr. Maga od Feista) a pustil jsem si Nightwishe tak to do sebe perfektne zapadlo
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
jsem takovej ten nezarazenej stylar poslucham snad vsechno krome dechovky a hiphopu. (ale nestavim je ani omylem do stejny pozice) na druhem zminovanem mi drive jen neprislo nic zajimaveho a nicim me to neoslovilo ale nevyhybal sem se mu. ted co hraje hip hop vsude kam dojdu, kazdej se bavi o tom kterej hip hop je lepsi tak me (omluvte me) vylozene sere. uz to neni hudba ale spis kult. jako kdo neposloucha hip hop neni in nebo neco v tom smyslu. takze kdyz se objevi dobra vec kterou bych driv klidne poslouchal tak uz mam vuci ni predsudky kterych se nedokazu zbavit. ale je docela mozny ze az zmizi hipsterie a hiphop budo poslochat jen ti kterem se libi (a ne ti kteri ho poslouchaji jen z pozy) treba se do hiphopu zamiluju. obratim list: i kdyz mam nekolik typu co je absolutne nejlelpsi zvuk ve vesmiru nedovolil bych si nikdy frazi Nejlepsi je..... protoze je mi jasny ze sem asi jedinej s tihmle unikatnim nazorem a mel bych strach ho nekomu jinymu vnucovat tudiz je tenhle prispevek mozna trochu offtop pokud to tak citite tak sorry 2All
zdravi ::virgill::
No,podle myho je nejlepsi psychadellic trance nebo progressivek.. Ale ve zhulenym stavu si casto ulitavam na Rock'n'Rollu,zvucich pralesa s ptakama nebo na meditaci.. Vylozene nemam rad sladky slovensky odrhovacky, Petra Hapku nebo Rammstein a podobny diwnosti. Ani hipec mi moc nerika.. Ale proti gustu..