Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 32 33 34 35 36 »
Autor
Téma 
ThunderFuck!
Stálý Člen

Karma uživatele ThunderFuck! - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 529

Zdarec,
S kamosem v brne na ceske v parku asi 50 - 60 lidi no proste plnej park.... nadrtil jsem do dymky (uz docela v rousi) ale bylo toho moc a rikam mu ty jo to je travy do speka a ne do faje..... a on tak ho ubal..... vytahl parirek ja pridrtil travu a prochazeli jsme mezi tema lidima se spekam v hube a strane se smali..... lidi nechapali benga projizdeli kazdou chvili tak jsem dopukali a sli radsi pryc... no a jeste jedno kuriozni mistecko bylo kdyz jsme postavili iglu a v tom maly prostoru jsme 4 zacali pokurova..... zanej poradne odvod vzduchu takze vsude kolem dym ze si clovek nevydel na nos.... tenkrat jsem nemohl vylest ven......

BIO 60x Short Stuff#1 Automatic 2012 BIO

BIO Vravorak 2010

BIO G13xBW, ICE, Northern Lihgt, Interpol BIO

2 koreny

BIO 17x Lowryder#2xAutomatic AK 47 BIO

BIO Čibu 2011 BIO

Autoflower Sklizen kazdych 10 dni
Love is the only force
capable of transforming
an enemy into friend.

Old Post 17-03-2007 v 17:04 PM
ThunderFuck! je offline   Profil uživatele ThunderFuck!   Find more posts by ThunderFuck!   Foto galerie člena ThunderFuck!   Click here to Send ThunderFuck! a Private Message   Add ThunderFuck! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jerome J. James
Stálý Člen

Karma uživatele Jerome J. James - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 530

Jo, to já sem si přijel ze Sázava festu a jak sem byl zvyklej motat a kouřit kdekoliv, tak sem motal joshe na zahrádce přd knajpou na našem náměstí. Zrovinka při oslavach víkendovejch, takže kolem mě chodilo mrtě lidí a naštěstí nikdo nic neřešil...
A nejlepší fík býl, když sme byli na školním vejletě v Třeboni. Rybník svět. Tak sedim na lavičce, motam fíka a všichni co kolem mě prošli mě hrozně vysniperovali, ne. Strašný lidi. Ale pak sem si sednul na spadlej strom, kterej zasahoval až do rybníka, západ sluníčka a byl sem na něm jenom já, fík a moje dvanda... Krásnej fíček... Mňami mňam...

...Drak...;o)

Old Post 17-03-2007 v 17:11 PM
Jerome J. James je offline   Profil uživatele Jerome J. James   Find more posts by Jerome J. James   Foto galerie člena Jerome J. James   Click here to Send Jerome J. James a Private Message   Add Jerome J. James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 531

Kdo to motal ve čtvrtek 15.3 kolem 21:00 na lavičce vedle Masaryka před LF MUNI? Jen tak by mě to zajímalo jestli někdo odtud... Jsem byl se snad-ještě-ne-bejvalkou :'( tak jsem se nemohl pozeptat

Old Post 17-03-2007 v 17:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 532

Na televizním převaděči ... bylo to docea o držku

Old Post 19-06-2007 v 14:42 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 533

sam na jachte v zatoce pri sunsetu nebylo to ani tak netradicni, jako nadherny pohled a pocit

p s y c h o 8 4

Old Post 19-06-2007 v 15:31 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dim
Stálý Člen

Karma uživatele Dim - 83% PěstitelskáKarma uživatele Dim - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 534

Nedavno sem hulil na demonstraci ktera byla pri nasteve Bushe v Praze - mezi dvouma, asi tak 20m vzdalenejma, radama tezkoodencu - sem se pak s nima jeste vybavoval uplne zmastenej kdyz nam kontrolovali obcanky...

Old Post 19-06-2007 v 23:20 PM
Dim je offline   Profil uživatele Dim   Find more posts by Dim   Foto galerie člena Dim   Click here to Send Dim a Private Message   Add Dim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 535

Cintorín, je tam ticho a máte tam svatý pokoj

Čerpám informácie, študujem.
Nepredávam, pestujem.
Nepotrebujem peniaze a ani karmu ku štastiu.
NEMÁ RÁD VYHULENÉ TROSKY
každý môže vedieť, čo chce

Old Post 19-06-2007 v 23:48 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 536

když sem byla na brigádě čistit okna v budově,která se zrovnala opravovala,tak přímo před hlavním vchodem na schodech. jakože tam moc lidí nechodilo,až na ty chlápky co byly nad nama v patře a kouřili cíga

Old Post 20-06-2007 v 09:59 AM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 537

Na kokpitu letadla...jestli to byl Tupolev,to už nepamatuju a ve starym ruskym bagru...pak taky na kráteru už vyhaslý sopky. Nejlepší jsou ale stejně skály v Českym ráji.

Old Post 20-06-2007 v 10:15 AM
Host
Host

Příspěvek č. 538

teď jsem si vzpomněla, v Odrách, na firemní akci, na bobové dráze jsem se pak nahýbala do protisměru, paráááda

Old Post 20-06-2007 v 14:22 PM
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 539

V praci na hajzliku -bongo ,i plastika ,speky ,zakamuflovany speky(cigo s normal filtrem co se pouziva do speku a misto tabaku je zelen)

Mezi obedovou pauzou vetsinou ,jj to byly prochazky na obed po fabrice s kamuflovanyma retkama.Kamos dokonce cudil i na pracovisti pravda von je v tomhle trochu prehustenej
JJ ,bejvavalo ted uz ve fachu nekourim dokonce ani ciga natoz tam hulit

Naposledy upravil tekknou 20-06-2007 v 15:13 PM

Old Post 20-06-2007 v 15:07 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 540

haluz je dať vodne cez deň pred fizlicou..
abo aj pred policajnou akademiou

Old Post 20-06-2007 v 15:21 PM
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 541

v loďce typu Pálava,seděl sem v zadu takže můj "spolujezdec" neviděl že nepádluju,vyvalenej nohama ve vodě byly ty fajfky parádní

Old Post 20-06-2007 v 16:51 PM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biomage
Nový Člen

Karma uživatele biomage - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 542

Ve skolnim autobuse na ceste na vylet,pri prohlidce zamku na turistickym kurzu(zamecky zachody jsou fakt nahovno nedoporucuju bylo to tam cejtit jeste 2hodiny po prohlidce),a nazaver no nevim jestli je to kuriozni ale na motorce:-)

Old Post 20-06-2007 v 17:54 PM
biomage je offline   Profil uživatele biomage   Find more posts by biomage   Foto galerie člena biomage   Click here to Send biomage a Private Message   Add biomage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 543

Moje nejoriginálnější místo na hulbu bylo v Hulíně na ulici U stavu .... docela mě ta shoda okolností pobavila

Old Post 20-06-2007 v 19:44 PM
Host
Host

Příspěvek č. 544

málem bych zapomněl, když jsem byl za kámošem v blázinci

Old Post 21-06-2007 v 14:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 32 33 34 35 36 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás