Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty dírky na druhé fotce nejsou od žádného škůdce. Dělá to voda a slunce. Kapky vody co se drží na listu a jakmile na ně zasviti slunce, tak se začnou chovat jako čočky a vypálí ti dírky do listu.
Zdravím všechny,potřeboval bych taktéž poradit.Mám problém s listy,nevím jestli je to vážné nebo se kytka jen zbavuje listů.Pěstuji venku v hlíně,standartní směs,10 l květináč.Mám Chronic v automatu,sazen řízek.Rostlina je 7 týdnů stará a má asi 1,2m a 2,5 týdne v květu.Začínají postupně osychat listy.Nevim jestli problém s ph nebo přelito.Nehnojím,zalívám každý den dešťovkou.U nás je teď dost sucho.Díky za každou radu
Jinak kytka vypadá docela dobře,pěkně nakvétá,jen je větší než jsem čekal a těch poškozených listů přibývá i menších.Jinak budu potřebovat aby vydržela asi ještě alespoň měsíc.
zdar mam dotaz.. na jedny automatce ze tři se mi na listech dělaj dirky, kroutěj se a nevim co. popřipadě nnějakou radu nebo nějakej připravek co bych měl pouzit? prvě se celkem bojim aby se mi to nerolezlo na celou zahradu protoze na jednom řizku to začinam mit taky.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
zdravim, u kytek mam listy ze stredu svetle a trocuh divne tvary. nevim jestli to neni obycejnym zahradnickym substratem ktery neni sterilni. co vy na to?
Ahoj
mám malý kytky, a něco mi je žere nevím co , asi nějaka moucha bo sviluška koupil jsem od canny sprej na listy a mam dojem ze to vubec nepomaha prilozim fotky , chtěl bych vědět jak se s tim vyporadat , jsem rád za každou radu, díky moc , zatim čus
Ja nemam ted bryle na blizko takze na to moc nevidim.
Ale zda se mi to jako padli. Zkus jesli je to jako prasek a zda se to da smyt z listu.
Utrhni list a zkus umyt pod vodou,nebo alespon skus setrit vlhkym hadrikem .
Jesli ten "prasek" smyjes tak mas bohuzel padli.
Nepises cim hnojis, jesli chemkama tak to postrikej poradne postrikem z odkazu.
Jesli hnojis Bio tak nekde v mem vlakne najdes co pomohlo me.
Ja si to uz bohuzel
nepamatuju.
Rastlina je stara priblizne 2 a pol mesiaca a zacali mi v kvete zltnut a opadavat listy, zacalo to od spodu, zlte listy som vzdy odtrhol, no teraz to uz zltne aj od hora, posledne dni bolo dost horuco, cize to moze byt aj slnkom, alebo to je prirodzeny jav na konci kvetu?
Původní příspěvek od arn137 Rastlina je stara priblizne 2 a pol mesiaca a zacali mi v kvete zltnut a opadavat listy, zacalo to od spodu, zlte listy som vzdy odtrhol, no teraz to uz zltne aj od hora, posledne dni bolo dost horuco, cize to moze byt aj slnkom, alebo to je prirodzeny jav na konci kvetu?
Zdar, rozepiš se čím hnojíš a v kterým dni květu jsi?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-