Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Druhá Várka Sklizeno o týden později než je to v návodu takže snad to není brzo
budu tomu říkat EarlyChille
ještě mám v boxu jeden Chille co je trochu větší a vypadá méně zralý .. takže tomu dávám teprv tenhle tejden Flushing... ty ostatní ještě týden krmím a pak Flushing ! .. Počítam že zbylé Modely Už pověsím pěkně ostříhané V celku Hlavama Doů v boxu ... Je to pokus a uvidíme co se bude dít že
Vlhkoměr a Teploměr je ted v sušícím boxu .. Po půl hodině co jsem ho zavřel je v něm asi 22 stupňů a zatím 51% Vlhkosti .. je nasné že hned to nepůjde každopádně an tuto metodu jsem opravdu zvědavý
Odpolední EDIT : VLhkost v sušícím boxu se silicagelem neuvěřitelných 82% telota 22
hm... Občas to tedy vyvětrám jak je v navodu .. pozvu si kamrady na toho kdo založil thread s sušení pomocí silicagelu ... jestli mi to chytne nějakou sračku plíseň "
No a takhle vypadaly stromečky po ostříhání nebo spíš ke konci..
Abych se vyjádřil ke kořenovému systému.. Krásné bíle Kořeny... Od vrchu trochu hrubší ... asi jako tuha do tužky... a pak spíše Hrooomadaaaaa vlásků... Spodní Půlka truhlíku Totální Pavučiny.... krásně to drželo pokupě celou kostku bohužel jsem to nestihl vyfotit.. a už to není tak nafotím pak co se povedlo u větších holek
ještě bych dodal že pod mikroskopem vypadají trichoms pěkně Mlíčkové a některé už byly i takové rezavé takže soudím že ideální doba sklizně škoda že nemam svuj telefon a nemám ted jak dělat mikrofotky a makro zaáběry
Ponaučení DO příštího kola... S nužkama pracovat Víc !!! Je třeba Oholit spodní čast květiny.. aby se soustředila jen do vrchů a neplýtvala energii na ty spodečky... ale nevadí uvařím si mlíčko :3
uplně se těším až to ochutnám každopádně víc se těším na druhé Kolo Kdy pojedu Mazar Extra ... Uvažuju že dám pod Veroé jen 4 kytí a pořádně si s tím Pohraju MOžná bych zkusil Nějakej SOG takže budu dělat Síť ...
Budu ještě muset tak kolo jet v Hlíně... navíc ted je zase utrácivé období tak asi dovypotřebuju co mám doma... tudíž muj další grow pojedu opět bioBizz Light Mix každopádně tentokrát nějakej masivní SCROG
EDIT ... byl jsem uozorněn že SoG není SCROG takže se orpavuji !
Ok, dobre delas, nejprve perfektne zmaknout jednu vec az pak se pustit do dalsi az to budes mit trochu osahane.
My se potrebujeme naucit rec te kyticky abychom vedeli co ji popripade schazi , co prebyva apod. a to chce predevsim cas.
Madi, pokud tě to bude bavit, tak jsi na dobré cestě.
Tady je hodně členů co má jen na hubě a je to hlavně o zkušenostech.
Už jsem nikdy nechtěl tady nic publikovat, protože za tu snahu, tě tady někteří jedinci ještě pomluvi a kvůli tomu,že pěstuji pod zatím nejlepším led světlem co jsem vyzkoušel mi dokonce píšou do pm, že jsem neobjektivní.
Ale,jsou tady i takový chalani jako vy,kteří dokáží napsat pár řádků,které člověka potěší a ví, že to co dělám, tak má smysl.
Kluci, ja ve sve prezentaci uz mam jasno, nebudu ukazovat neco pod hps, toho je tady 3 zadky, maximalne kdyz se domluvim s matkarek na zverejnemi spolecne prace a planuju kupovat led panel od frynka ,takze pokud to klapne ,tak udelam jeste jeden report ala frynk, aby lidi videli ze to roste i pod jinyma svetlama. Nebojte se zkouset noby veci at uz styl pestovani,matkare ,nebo zmenu media a hnojiv, i za 20 let se budes stale ucit
První Iformace z Boxu se silicagelem.. den třetí .. / 2-3x denně větrám pár minut .. a obhlížím pálky...
vypadají zdravě pozvolna se váha mění k menší a menší .. občas važím vaha jde pomaličku dolů vůně krásna a užasná vypadají zdravě nevypadá že by se jim něco nelíbilo ..