Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no mne to uz kwete pomaly cekuj a zohnal som si neska guano taq teraz do zrašii riadne este do oktobra zaciatku to neham a idu dole alebo pockam ked do prskne prwy mraazik
vcera sem se byl podivat na kyticky a mam jeden model nevim jak se presne menuje celym nazvem na listku bylo SA ale ten nema jeste ani blizny takovej klacek uz nikdy nechci a az priste prijedu a uvidim ze nema palice tak ho tam zaslapu do zeme
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ vcera sem se byl podivat na kyticky a mam jeden model nevim jak se presne menuje celym nazvem na listku bylo SA ale ten nema jeste ani blizny takovej klacek uz nikdy nechci a az priste prijedu a uvidim ze nema palice tak ho tam zaslapu do zeme
Tak ho tam nechej az do tej doby nez napada snih! Budto ti zplesnivi a nebo dozraje a bude to sakra krutej model, rozhodne bych zbytecne nenicil ... byla by toho skoda
Mám venku 10x Sensi Seeds Outdoor mix. Nakonec z toho byli jen 3 samci, ty už skončili v mlíku.
Mno a z těch 7 vzorků mi kvetou jen 4. Ostatní mají i přes 3.5 metru ale akorát tak stíní ostatním. Preflowers by tam byli už skoro měsíc, ale to je tak vše.
Ale já to dělám pro lásku k pěstování a ne v podstatě kvůli výslednému vzorku, takže i přes to, že jsem do dobrot na kyti investoval fakt nepředstavitelnej kotel peněz, tak jsem spokojen, protože ležet pod téměř 4m klackama je prostě nádhera.
na balkone me to uz moc hezky kvete jen me stve ze uz 5 den chcije jestli to takle pude dal tak to bude hrozna ridina nebo spis plesnivina a 6 mesicu opecovavani bude k hovnu
Loni s tou samou indoor genetikou jsem ve skleníku začal nakvétat 20. srpna a letos až 28. srpna. Tak nevím. sklízel jsem konec října , ale loni počasí šlo, až na ten sněhový týden ke konci října, jestli někdo ještě pamatuje. Letos to počasí stojí za h...o a mám takový pocit, že takhle to nedozraje
desertwolf tak ten tyden by me az tak moc netrapil taky mi to letos vsechno prechazi do kvetu opozdene asi to bude tim pocaskem...ten konec minuleho roku si pamatuju dobre ke konci rijna zaclo snezit a ja trapil Jh skoro do poloviny listopadu na balkone sice sem par vetvi musel vyhodit pac zacly plesnivet ale jinak to byl brutal mordor... dnes u nas konecne svitilo celej den slunko tak snad se to pocasko trosku umoudri a kyticky dostanou co si zaslouzi
Tak rekl bych ze dnesnim dnem uz se nenajde moc kytipisku co by nezacaly kvest .. Shodneme se ze letos je to pocasi hardcore ale jak vsichni vime Tezko na cvicisti ( poli ) lehko na bojisti ( inside blunt ) ..
cauu..nechcem zakladat nove tema tak dufam ze majitel tohto sa nepohneva.Mam len jednu otazocku...kvetinky krasne rastu v kvetinacoch,no asi 20 metrov od nich je verejne osvetlenie...bude to vadit?Osvit rastlin nieje nejaky brutalny,ale aj tak sa radsej spytam skusenejsich.