Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych se spíš zamyslel nad tím,jak na mě muzika působí ve vyhuleným stavu.Připadá mi,že když se člověk příjemně odhulí a pustí si jakoukoli muziku musí se mu to aspoň trochu líbit.Já totiž přestávám vnímat to co slyším konkrétně.Muzika se mi v hlavě rozkládá na svoje elementární části a pak je můj pomatanej mozek znovu seskupí,akorát trochu něco změní,vyhladí různý výrazný linky,takže to zní mnohem líp a harmoničtejc.Nevím jestli ste to pochopili,ale je to dost složitý a jednodušej to říct neumím.Jinak neznám nic lepšího neš si dát sluchátka do uší,a vyrazit někam ven.Mezi moje nejoblíbenější syly patří Drum'n'Bass, Funky a i jiná pohodová muzika.
elektrick mann je dobrej to jo ,maji dobryho basistu ale best of -123minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!