Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já ti nevim, ale do letadla bych trávu fakt neriskoval.. Já jsem v Egyptě byl a sehnat tam trávu nebyl problém Teda alespoň v El Quseir (městečko kousek od Hurghady, asi tak 150 km.)
Jinak GL- osobně bych do letadla nic netahal. Si myslím, že když mezi těma Arabama zašeptáš: Bakšiš for hašiš-- tak ho máš hnedle
Maj tam parky s vodníma dýmkama. To by bylo, aby sis to tam nemoh nechat opepřit
Původní příspěvek od reKru Se ti rekne tahat drivi do lesa, ale tam budu muset vyplaznout cash, tak mam svoje zbozi.
Kolik ti posuci mozou za to chtet??
Sice budes mit svoje a usetris,
ale taky se diky tomu muzes dostat do takovejch problemu,
ze si to ani nedokazes predstavit.
Nevim jaky jsou za to postihy,
ale tahat travu na misto jako je letiste,
do budovy,
kde jsou protidrogovy kontroly na dennim poradku
se rovna sebevrazde.
Ale jestli ti par prdu, stoji za to,
ze treba dostanes dozivotni zakaz vstupu do
urcite zeme, tak enjoy.
Btw do Egypta jezdi hodne izraelcu na dovolenou,
hlavne teda na Sinai, tak se zeptej jich.
Ti urcite budou o necem vedet.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Normalne to zalisuj zabal do potravinářské folie, sežer to a jak dovalís na hotel tak si to vyzvedneš při první náštěvě wc.tet jsem slysel ze tak típek pašoval půl kyla haše ze španělska a bez problému.
takže Hodně štestí ...
Taky jsem byl v egyptě asi před 2 ma roky a vzal jsem si sebou asi 3g nacpal jsem to do deodorantu a naprosto bez problému ještě že jsem si to vzal nikde jsem se tam s hulenim nesetkal jenom ten jejich tabák s těch dýmek.
takže tu taky přidávám radu do mlýna,je to způsob odstraněni pachu je docela jednoduchý a učiny.Stačí vzít obyč filmovku,pytle s trávou omyté mýdlem poprípadě i tu filmovku umít,nacpat ji sáčkama a vrch zalít voskem,pytle se neroztavý,vosk rychle chladne je to vzduchotěsný pak to ještě uzavřít tím víčkem a je to hotové.Je lepší si to připravit trochu dřív tak 3dny dopředu pachová stopa zmizí a pro blázny bych to ještě omyl mydlem a vodou(ne alkoholem ti hafani možná jsou cvičeni cítit pašovaný chlast).
Zoltan,
asi tak nejak. Riskovat kriminal za pasovani travy ???
Tak to by musel byt peknej blazen.
Nebo to sezrat zabaleny a pak se modlit, aby mu to
neprasklo ve strevech ? Mimochodem, to uz se par lidem
stalo.
To tam jede na rok, ze to bez speku nevydrzi ??
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
čaues, asi za 14 dní jedu do litvy a chtěl bych si s sebou vzít tak max 2g travičky. Jedu cestovkou a jedem přes noc. Pojedem přes Polsko, Kaliningrad a pak Litva. Budu se snažit to co nejvíc zabalit(vosk, kafe, sáčky, umýt...) Je to velkej risk? Bojím se toho Kaliningradu......
Dik za názory
2 Kocour: no tak ono jaksi to brčko k dovolenkové pohodičce patří že jo, ale konkrétně ten egypt za to určitě nestojí - sice nevím přesně jaké tresty jako cizinci by hrozily za takové 2, 3 gé , ale dostat se do egyptského vězení?? Brrrr.... Bych se radši na trávu do konce života nepodíval
já co hulím tak sem byl na dovolené nejdál na slovensku
no a když ještě byly hraniční přechody a jednou sem toho měl trochu více tak sem přešel pěšky lesem.
Asi bych riskl přes hranice do nějaké "civilizované" země kde bych riskoval max. podmínku (kámoši jednou dostali právě na slovensku), ale jako že určitě ne letadlem.
Původní příspěvek od Salamek čaues, asi za 14 dní jedu do litvy a chtěl bych si s sebou vzít tak max 2g travičky. Jedu cestovkou a jedem přes noc. Pojedem přes Polsko, Kaliningrad a pak Litva. Budu se snažit to co nejvíc zabalit(vosk, kafe, sáčky, umýt...) Je to velkej risk? Bojím se toho Kaliningradu......
Dik za názory
no Kaliningrad spadá pod Rusáky.. A ti zrovna moc tolerantní k drogám nejsou. Autobusem s cestovkou bych to jako velký risk neviděl, ale i tak se ti může stát že naběhnou celnící se psama a pak ti moc vosk, kafe, sáčky, umýt apod. nepomůže..
Každopádně je to tovoje rozhodnutí, zkus si najít něco na netu o oficiální drogové politice v Rusku (já toho moc nenašel, ale taky sem ani moc nehledal ) ať víš co tě může přinejhorším potkat a pak uvidíš