Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,nemožu se nějak dočkat jara tak už sem začal pomalu nakupovat
AF
Sweet Seeds
Big Devil 2....3ks
+Speed........3ks
..tak ještě sem vychytal S.A.D auto...3ks
+bonus co sem dostal k objednávce Northern XXL auto
Budha Seeds
Red Dwarf...1ks
Deimos....5ks
CBD Seed
-Auto Widow
-Auto Lavender
-Yumbolt
Paradise seeds
- Pandora 1x
- Vertigo 1x
pak tu mám seeds od člena cerzyn ,tímto mu velké díky
Black domina x Tutankhamon ... 4ks
Pamir Gold x Annesthesia......... 7ks
Grapfruit x Mango ..................10ks
ještě tu mám něco z growbazaru tak snad to nebude oprc
KC33.......6ks
Danish Gold..5ks
Hollands Hope..7ks
Tak nekup to Myslim že to předpokladala i redakce legalizace, tak zvedli cenu pro tohle číslo ... Ale stejně si řikám, proč nezkusit novej model když je to jen za 7 pětek...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od SN!P3R V lednu dávali nějakej bonus k Legalizaci? A ted v únoru taky něco dávaj nebo ne?
Dík za odpověď SN!P3R
Nazdar,je to posun,hlavně pro lidi,který se seznamujou s konopím,ale ber to taky tak,že je to genetika z Kalifornie,která se pěstuje ve Španělsku.Nebo naopak.Někdo by to označil,za Španělskej přeprc genetik pocházejících z Holandska + něco s Kalifornie(San Diego)- Medical kolekce.Ta podle mě nemá moc šanci dozrát,když pěstuješ u nás v ČR venku.
Autoflowering,zase nebude tak kvalitní jako klasika.
Docela mě baví ten hrabavej Českej přístup.Hrabu taky
Je to skoro ZADARMO,nekupuju jen pro sebe,ale i pro kámoše,který nemaj
možnost nebo chuť chodit do growshopu.
No a k tomu dotazu.
LEGALIZACE vychází každé dva měsíce
Příští číslo výjde 7.3. - je to v tiráži na straně č.3
Mělo by tam být opět semeno jako bonus. Prý Paradise Seeds
Na fotce mé úlovky - ZEN(medical) a LAVENDER(klasik),které pokud to bude možné letos testnu.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Já myslim , že je to vše o výběru... , když si vezmu legalku s bonusovim seminkem ktere ma napsano že dokvítá koncem listopadu tak já si k tomu atomaticky přičítám +- týden ... a už si to nevezmu , ale třeba když tam je konec září tak si řeknu jo to dojede začatkem října a vím, že si to vzít můžu :-)
Jinak co se týče toho českýho hrabání , tak proč ne... Aspon toho člověk hodně vyzkouší a když mu to vyhovuje tak si to pak koupí :-) Já jsem třeba vždy bral free semínka na cannafestu no a mezi nima byl i Critical + , zasadil , jsem , sklidil jsem a zjistil jsem , že je to libica , tak jsem ho letos koupil :-) To samí B.A.C. vitality plant(postřik proti škudcum) bo jak se to jmenuje dostal jsem to jako free sample , zkusil jsem to , pomohlo to a ted si to koupim až mi dojde vzorek :-) .......
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Když už jsme u toho brakování po jednom semínku z Legalizace, to si vážně nikdo nevšiml krom těch provařených kopií zavedených odrůd balíčku se zajímavým názvem Yumbolt ?
citace:
CBD Seeds Yumbolt - This variety is native to Afghanistan and was naturalized in the mountains of Humboldt County, California, for over thirty years. It is a genetic kept unchanged for a long time. From shrub produces copies branched, with broad leaves and flowering time medium. We recommend spending 12 hours of daylight with a good size, because during flowering, growth in height is minimal. Populating the whole plant blooms bud, newly covered with thick glass flowers from the side branches to the central stalk.
Yumbolt
Humboldt
USA, Kalifornien - Afghanistan »»» Mostly Indica
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od Slick-ace Když už jsme u toho brakování po jednom semínku z Legalizace, to si vážně nikdo nevšiml krom těch provařených kopií zavedených odrůd balíčku se zajímavým názvem Yumbolt ?