Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zavalagan ahojte prosim vas jak casto mam merit ph substratu? po dobu pestovani ve skrini? a jak moc kolisa ph? diky...
Měřit ph po celej růstovo-květovej cyklus. Četnost měření takovej abys vypozoroval jak moc ti to kolísá. Cíl je co nejmíň co nejmenších výkyvů. Doporučený ph pro jednotlivý stáří rostliny zistíš u dodavatele substrátu (případně hnojiva). Osvědčenej typ ph- je v krystalickým provedení.
zdravim growery měl bych takovy dotaz ohledne perlitu,koupil jsem si argoperlit a je u nej napsane ze obsahuje tyto latky: kadmium2, olovo100, rtut1,0, arzen10, chrom100, med100, molibden5, nikl50, zinek300,tak se chci zeptat jestli tam tyto latky mohou byt a jestli je stejny argoperlit a perlit..dik za odpoved
Původní příspěvek od Zavalagan zdravim growery měl bych takovy dotaz ohledne perlitu,koupil jsem si argoperlit a je u nej napsane ze obsahuje tyto latky: kadmium2, olovo100, rtut1,0, arzen10, chrom100, med100, molibden5, nikl50, zinek300,tak se chci zeptat jestli tam tyto latky mohou byt a jestli je stejny argoperlit a perlit..dik za odpoved
i proto používám místo toho kokofina brikety který smíchám v různejch poměrech podle potřeby s hlínou ,) perlit je shit
Původní příspěvek od RespectFlowers ) perlit je shit
Miris co jeste pridas do sborniku ja myslim ze tvuj rozsah vedeni jde daleko nad nase hlavy ROFLMAO
FYI perlit pouzivaj profesionalove po celym svete a jeho schopnosti sou nenahraditelny
tak si prosimte podobny veci strc treba za klobouk a nos je sebou treba do lesa
Podle mě nejlepší je OD BioBizz light mix což dáš za 50l kolem 300.- což je nic. Obsahuje 20% rašeliníku, 35% zahradní rašeliny, 10% vysoce kvalitního organického hnojiva získaného pomocí žížal, 30% perlitu a 5% pre-mixu.
Původní příspěvek od RespectFlowers plagron ne. jestli můžeš tak canna nebo jinej substrát. biobizz a plagron nedoporučuju
nejlepší v poměru cena/výkon vypadá plantanella balkonia maj 50l/170Kč v baumaxu apod. http://www.zahradnictvi-lobkowicz.c...obku-plantella/
grunger - v 50.dni květu? to ne. jestli je to 50.den růstu tak to je jedno. přesazovat se může i dva tejdny po přepnutí ale lepší je dva tejdny před přepnutím
jn pecka pomer cena/vykon je lakavej ted ho mam v planu vyzkouset jel jsem predhnojenej biobizz s kokosem a stejne jsem mel smutnice,tak doufam ze tohle bude sterilnejsi zemina a bude co nejmin breberek bo se nastvu a objednam nejaky predatory:-))
Zdravím.... má cenu míchat planetellu balkonii s perlitem či jinýma složkama ? když píšou že už je substrát namíchanej i s provzdušněním a hnojením ...Chci to mít v květináčích a pak šup s tím do země do lesa .
kubik - to záleží jen na tom jesli to chceš smíchat či ne. ale nemyslim že by to mělo valnej efekt
edit - proti perlitu vlastně nic nemám - ale jenom když je ho v hlíně trocha (do 4%) pak je to v pohodě. ale namíchat si třeba 15% perlitu do hlíny to už rači tu kokofinu
no jde mi z toho všeho hlava kolem. letos chystám 50l květináče na 1 kytku a vim že je to stupidní dotaz a nevim jestli to sem můžu psát, ale v tomhle složení by neměl bejt problém ne?
25l zahr. substrát B
10l agroperlit
10l konsky hnuj
5l dolomit
RespectFlowers
pic kámo tak plantella balkonia už byla bezkonkurenčně vyprodaná ,tak jsem nakonec koupil substrát FORESTINA univerzální zahradní ,možná ještě mixnu s lisovanym kokosem a bude.byl jsem se podívat u starkla ,tej to tam je radost pohledět otvíračka až do 18:00 Po-So a né že bych dělal reklamu ale všem nadšeným zahrádkářům můžu jen doporučit