Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 30 31 32 33 34 »
Autor
Téma 
ichtyl6
Stálý Člen

Karma uživatele ichtyl6 - 0% Pěstitelská

Pohodička Plazení Příspěvek č. 497

ujjjjjjjjjjjj..................................
Jednou sem sel ven (ze jenom na chvilku), ale pak sem u sebe v bunde nasel maly pytlik s marihuanou.Rek sem si: ,,Co to tady dela?A jak se to sem dostalo?"Potkal sem kamose a rek mu,ze mam nejakej matros.Ubalili sme jointa.Zahulili a pak jako obvykle haluze,porat sme se tlemili,jako psychopati.Fakt narez.Smali sme se uplne navsem,napr. na zemi sme nasli zizalu ,lehli sme si na zem a povidali si s ni,pak ta zizala rekla neco jako: hele vole nezaclanej,koukam jak vul a po minute(nebo to byla hodina???) sme se oba zacli chechtat.Kouknu na hodiny na kostele a ono je 23:00.A to sem si rekl,ze pujdu jen na chvili,ze tak do 20:00.Prisel sem domu a byl poradnej mazec.Nastesti nasi nepoznali,ze sem sprasenej,ale zajimalo je jenom ze sem prisel pozde,tak je to v pohode.

Old Post 03-03-2003 v 12:55 PM
ichtyl6 je offline   Profil uživatele ichtyl6   Find more posts by ichtyl6   Foto galerie člena ichtyl6   Click here to Send ichtyl6 a Private Message   Add ichtyl6 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ichtyl6! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ichtyl6
Stálý Člen

Pohodička pecka Příspěvek č. 498

Jednou sem sel opet ven(samozrejmne jen na chvili ) a opet sem mel u sebe zahadnej pytlik z marihuanou.Tak sem opet s mim kamosem ubalil jointa a zahulili jsme.
Usmati sme sli po meste a najednou mi zazvoni mobil.Zdvihnu to a ptam se kdo je.Hlas v telefonu mi rika ,,kdo je tam??"
ja- ja se ptal prvni!!!
hlas- ne ja se ptal prvni!!!
ja-ne ja se ptal prvni!!!.........to pokracovalo tak pul hodiny
prohral sem a rek sem- tady ,,me meno"
hlas ,,me meno" jaky..ptal se na prijmeni
ja- ty zasranej fizle,myslis,ze ti reknu jak se jmenuju?!?!?To si naomyle ty hovado
hlas- ja nejsem fizl...s kym vlastne telefonuju??
ja -jdi do prdele!!!!!!!!!!!!!§
Pak sem zacal rvat do telefonu,kamos se celou dobu uchechtaval co to s tim telefonem delam a divil se s kym to mluvim
Vic si uz nepamatuju

Old Post 03-03-2003 v 13:05 PM
ichtyl6 je offline   Profil uživatele ichtyl6   Find more posts by ichtyl6   Foto galerie člena ichtyl6   Click here to Send ichtyl6 a Private Message   Add ichtyl6 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ichtyl6! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ichtyl6
Stálý Člen

Příspěvek č. 499

jednou sem se dostal strojem casu (popelnice) az do obdobi Egypta nova rise.Videl sem Ramsesa II. a taky Cleopatru a jine blbosti

Old Post 03-03-2003 v 13:07 PM
ichtyl6
Stálý Člen

Příspěvek č. 500

vcera sem se zkouril a opet sem mel ten divnej telefonat,ale bylo to jine cislo.Doted nevim,co si mam o tom myslet,protoze se mi na mobilu to cislo ukazalo,a ted nevim,ci to byla haluz nebo fakt.Ale jak si oduvodnim to cislo,jeste ted na nej cumim.

Old Post 03-03-2003 v 13:10 PM
Kylik
Stálý Člen

Karma uživatele Kylik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 501

2 ichtyl6: Ty kravo, ty si snad tu ganju balis do deklu(papir,LSD), nebo co?! Stav s Egyptem... mi nerikej, ze to bylo po normalnim huleni. Ledaze by bylo kouzelny

Huleni, connecting people
~(-_-)%~

Old Post 03-03-2003 v 23:17 PM
Kylik je offline   Profil uživatele Kylik   Find more posts by Kylik   Foto galerie člena Kylik   Click here to Send Kylik a Private Message   Add Kylik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Pijte mléko, je zdravé Příspěvek č. 502

Když jsme jeli na přelomu ledna a února na hory do Tatranské Lomnice na Slovensko, kromě něčeho mála na hulení jsem vezl s sebou i zavařovačku plnou listí.
Přijeli jsme v sobotu, zahulili v pondělí a středu, jinak chlastačka každej večír, a celej tejden jsme řešili, jak to uvaříme.
Na pokoji ani v celym hotelu nebyl sporák nebo jediná plotýnka, neměli jsme ani hrnec, prostě jsem čekal, že se to nějak vyřeší, ale problém to byl veliký.
Zoufale sháněl jsem plotýnku v supermarketu, ale 1000 slovenskejch mi přišlo na jedno použití moc, kempingový soupravy vyšly na to samý a starý známý PEPO kostky už snad nedělaj. Přemýšlel jsem o deseti svíčkách, varný konvici, topný spirále, ale všechno na nic, prostě chce to plotýnku.
Po pravidelných návštěvách místních pohostinství skamarádili jsme se s jednim barmanem, týpkem jako my, hrávali s nim šipky, kecali a tak. Na středu nám kluk zlatej Tony obstaral plotýnku, holka, která nás obsluhovala o snídani a večeři a jela po mě jak blázen zase sehnala z kuchyně velikej hrnec.
Já nakoupil příslušné ingredience, Milku rozpustnou čoko jsem přivezl z Čech, a ve středu po večeři měli jsme vyzvednout plotýnku v hospodě U Jazerka. Kamarád se svojí holkou prcal na pokoji, my zbylí tři zamýšleli vyzvednout plotýnku, do devíti uvařit a vypít. Ale znáte to...Přišli jsme tam, museli dát jednoho Zlatýho bažanta( moc dobrý, chutná jako Plzeň), ale nějak nešlo se odtrhnout, no prostě jsme se zlili a o půlnoci přišli na pokoj.
Odhodlán ještě vařit lačný mok jal jsem se kuchtění. Mlíko, smetana, dolít mlíko, míchat..až mě to znavilo. Ty dva vedle vytuhli, já sotva koukal, ale chtělo to ještě půlhoďky vařit. Nařídil budíka na mobilu a usínal s bublajícím hrncem na nočním stolku. Ve dvě jsem jen vytáhl špagát z elektriky a spal dál.
Po večeři už jsme se těšili, ale ještě mě čekal úkol profiltrovat mlíko od pevných částí. O sítu jsem si mohl nechat zdát, posloužil erární (čistý) ručník, ale až ten bavlněnej, ten první měl malý očka a nechtělo to týct. Takže zařvali dva ručníky.
No já vypil tři deci, jeden kámoš dvě a třetí vyměklej tak jednu a půl, prej by se z toho jinak poblil, ale kecal nesmysly, udělal jsem to moc dobrý.
V devět požili, typnuli jsme to tak na desátou, a hráli karty. Mezitím dvě koly s vizourem a zábava mohla začít gradovat. Když jsme se telili při hře jak hovada, zjistil jsem, že už desátá odbila. Bylo nám fajn.
Poslouchali jsme nějakou muziku při tom, v tom se z vedlejšího pokoje ozval hluk. Na tom by nebylo nic divného, kdyby jsme do toho pokoje neměli otevřený dveře a já tam neměl postel. Ztlumil jsem rádio. Nic. Ticho.
Kámoš seděl na křesle zádama do těch dveří, pokračovali jsme ve hře a po opakování hluku a vypnutí rádia rezolutně odmítl pokračovat ve hře při daném zasedacím pořádku. Jinak sedět nešlo, takže se prej musí rozsvítit vedle v pokoji, na chodbičce a ještě zamknout hlavní vstupní dveře do chodbičky. Viděli jsme z toho zadního pokoje přes další pokoj pootevřené dveře do černé chodby, vypínač přes celý pokoj za skříní u dveří vedoucí samozřejmě do chodby, takže mě hned hlasitě napadlo, jak ten chlap jak hora, až člověk půjde rozsvítit, rozrazí ty dveře přímo rozsvěcovači do ksichtu a pak ho ubodá na místě.
Já jsem odvahu tam jít neměl, dvoudeckovej kámoš taky ne a ten třetí říkal, že jsme blbci, ale že tam taky nepůjde.
No vystihovaný jsme byli solidně, po čtvthodině přemlouvání tam třetí došel, já zkontroloval s pepřákem v ruce skříně na chodbě a koupelnu, zamknuli jsme a pohoda.
Pak jsme ješte verbálně rozebrali obraz visící na zdi, byl tam takovej duch s knírem, schovanej v mracích nad krajinou. Ješte teď ho vidim, ale druhej den už tam sráč nebyl. No zablbli jsme, vytuhli a usnuli.
Druhej den jsme ivestigativně zjistili, že daný hluk pocházel z mýho mobilu, vibrujícím v tom druhým pokoji a rozrezonujícím celou poličku. Vždycky když jsme ztlumili rádio, mobil ztichl.
Poslední den v pátek zažili jsme ožíračku s třiceti slovenskejma cvičitelkama a jejich kozatejma žačkama cvičící taj-či, měli převleky a maškary, chodili nejdřív po vsi a pak zapadli k nám do Jazerka. Nevešel se tam nikdo jinej, než my a oni. O půlnoci proběhl krátkej striptýz, trocha muchlovačky s těma kočkama (ach ty postavy) a druhej den jsme to valili domů.
Celkem vydařený hory....

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Naposledy upravil PORSCHAK 04-03-2003 v 12:15 PM

Old Post 04-03-2003 v 12:07 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 503

Pripojim se takovou delsi ,kratsi storkou s nazvem "JAK JSEM JEL 7 HODIN S KALBY DOMU" :

No tak abcyh zacal ,stalo se to nekdy tak v duben , kveten 2002 ,kdy jsem mel ve skole 2 dny prazdniny a ten prvni den jsme byli nekde u jezera stanovat tam jsme se hrozne vyhulovali a ozirali az do dalsiho dne(ten den sem byl solidne mimo jako nikdy) a pak jsme vyrazili do prahy myslim ze do elwwodu kde jsme dali taky par speku ,ale hlavne 5 dvanactek. No tak k pribehu , jiste vite ,kde je elwod a stanice Vitezne namesti ,tak tedy prijdu asi o pul jedne na zastavku a zjistuju ze tramvaj jede az 25 minut a shodou okolnosti mi zbylo jeste nejaky koureni , tak sem si na perone smotal jednu zilu zahulil a jelikoz sem byl unaven tak sem si nedobrovolne zdrimnul a vzbudila me az prijizdejici tramvaj , ktera me malem zajela kdyby nezacinkala ,tak sem nastoupil (51) a jak tak jedu tak se mi udelalo nejak soufl ,ale rikal sem si ze to vydrzim az na lazarskou ,ale bohuzel vydrzel sem to dve stanice na hradcanskou , vystoupil sem a myslel sem ze mi bude na bliti , tak sem to zkusil a nic ,pak sem zjistil ,ze se mi chtelo na velkou ,tak sem se s tim nesral , hodil sem to za kerik.

Pak byla pohoda , jenze se mi chtelo zase spat tak sem si sednul na peron , dalsi tramvaj jela asi za pul hodky , tak jsem na perone samozrejme usnul a vzbudil me kdosi asi za dvacet minut , si rikam co je to za kokota co me budi, otocim se a tam fizlove a rikaji "Hej clovece tady nemuzes spat " zacali se mnou cloumat abych sel do pici ( byli takovy dva jak hlidali to izraelsky velvyslanectvi ,takovy s kverama a vumlava a ze vsim) ,tak sem nasranej vstal a sel si lehnout kousek vedle na travu kdyz me tu najdenou vzbudila prijizdejici tramvaj, nastupil sem(opet 51 mohlo byt tak kolem druhe nocni) z toho si pamatuju tak tri , ctyri zastavky ,kdyz se tu najdenou probudim a clouma se mnou silene ridic ,ze je konecna a ze a jdu ven ,byl hrozne divnej a agresivni ,tak sem vylez a hledal jsem kde jsem , koukam a ona Radosovicka (strasnice) , tak si rikam do pice ja sem kokot vyjebanej , co tu delam.

Tak cekam na dalsi , ta jede nastesti hned (51 - prokleta) nastoupim a hle naka vyluka , tak sem musel vystoupit a pockat na nahradni autobus , pri tomto cekani jsem dokonce neusnul , autobus prijel vlezu do nej ,dojedu na cechovo namesti a tam asi na treti pokus uplne zmatenej najdu odkad tam jezdej tramvaje , nastesti jela opet hned ,tak sem ani nestacil usnout. Nastoupim (tentokrat 58) a jak sem byl z toho prestupovani unavenej tak sem to hned zarizl , vzbudim se a vidim jeste se zalepenejma ocima nejakou postavu jak se ke blizi , rikam kdo to asi je ,pak je otevru a von to byl ridic ,nacez sem si uvedomil ze sem v tramvaji a na konecny , na Bile hore , to byli presne 4 hodiny a ja uz si predstavoval jaky by to asi bylo kdybych ted spal v posteli , byl tenkrat pro me takovy svaty gral ,zaboha jsem se totiz nemohl dostat domu, na konecny na bili hore je takovej stanek kde nejakej zewl prodava tak sem ho stahl o dve ciga abych si zkratil cekani , ted uz sem byl nasranej a nastavil sem si na mobilu podle jizdniho radu budika abych vstal pred lazarskou.

Tam uz jsem se nasteesti vzbudil , i kydz sem zase usnul , mohlo byt uz tak pet rano , pockal sem na lazarsky na posledni 54 nebo neco tim smerem to uz nevim , potreboval sem na lihovar nebo smichac , a opet sem usnul a vzbudil se v hlubocepich , kde me nejaky ridic opravdu nesetrne vzbudil a jeste mi vynadal , tak sem ho poslal do prdele a vystoupil , dosel pesky na lihovar a pockal na bus smer domu, jen si predstavte ja domu v sest rano po krusny noci , a v autobuse na vas cumej lidi co jezdej do prace, byla to nejhorsi noc myho zivota , a na zaver sem jeste usnul v autobuse ,ale to uz nebyl takovej problem protoze bydlim jednu zastavku pred konecnou , tak na to uz sem byl celkem zvyklej.

Mejte se , a at se vam nestane to co me.

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 04-03-2003 v 18:29 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 504

Hm ,Sem si to poznal asi když jedu takhle z pařby a nuda jak svina,skoro doma vyhoupl se špek a docela nás brutálně dostal kamsi mimo a po zastavi vozidla v pulce kopce mi došlo,že mi auto ukouslo nožky a ruce jedou v ritmu regé.No úlet jak sviňa.Každymu doporučuju ulítnout si za volantem

Old Post 08-03-2003 v 20:34 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 505

Vcera jsme byli v restauracnim zarizeni, bohuzel (?) se mi nepodarilo doma vyloudit z rodicovstva penize, takze jsem mel pouze na 20 Kc. Nastesti se mezi nami vyskytovala zakazana substance. I kourili jsme, nutno podotknout, ze veru notne. Kamaraduv bratr, ktery tam byl s nami, a kteremu bylo velmi cerstve 15 let, byl ponekud vice pri penezich a tudiz popijel i pivo. Co se nestalo - odkudsi se vynorilo asi 5 prislusniku v civilu, nasledovani dalsimi asi 10 uniformovanymi. Vyzadali si nase prukazy, a vzhledem k tomu ze nejsem (tesne) plnolety, vytahli si mne ven. Byl jsem hrozne vystresovan, ti policiste na mne hledeli opravdu nepratelsky. Dali mi rozbalit si nahubek (takove to fokatko do jejich foukatka jak to meri alkohol v dechu), abych mel zarucenou cistotu a nemohl se vymlouvat. Po 5ti minutach, kdy se mi to stale nedarilo a navic jsem se zacal klepat, byli policiste jiz velmi netrpelivi. Nakonec se podarilo a foukl jsem celych 0.0, cimz jsem kontrolujiciho policistu evidentne zklamal. Jeho kolega jen smutne poznamenal: "Asi travicka." Vzapeti vysel jisty pobledly policista z lokalu a velmi kaslal. Bylo mi ho opravdu lito. Pouze oznamil svym kolegum, ze tam smrdi (!!!) trava a ze asi zemre, ze se to tam neda vydrzet. Neosviceny... Mezitim si kamaraduv nezletily bratr, radne zmitan v kasich, vesele pobihal po restauraci. Nejen, ze nepredlozil obcansky prukaz, ale navic se na necekane navstevniky usmival, zdravil je a prosil je o uvolneni cesty, kdyz sel na zachod. Policiste si jej nevsimali, ba dokonce mu oplaceli pozdravy a omlouvali se mu, ze stoji v ceste. Nevidane...

neni to nijak brutalni zazitek, ale stiha to byla strasna - preji vam, abyste nic podobneho nezazili.

Old Post 15-03-2003 v 15:55 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 506

Už se nám letos na pár dní objevilo hřejivý sluníčko, což samozřejmě část těch aktivnějších lidí vyláká na nějkou tu procházku na vzduch. Jedním z nich jsem byl i já... Pohled na ozářenou ulici mne nadchl tak, že jsem si ubalil takovou tu "one-person" žiletku (noname outdoor ze Zlatých Hor) a vyrazil. Na tomto místě bych ještě rád podotkl, že olomoučtí cajti před huličema přivíraj oči, tudíž není problém hulit jointa za chůze klidně na náměstí ve 3 odpoledne (samozřejmě nesmíte být zas až příliš okatí). Jdu, spokojeně pokuřuju, po pár minutkách je joint tak v půlce a já velice (!!!) přijemně zkouřen. A jak jsem tak zkouřen, dostanu chuť na pivo. Do oblíbené Ponorky (kdo budete někdy v Olomouci, nesmíte nenavštívit) to bylo ještě 10 minut chůze a jelikož žiletka byla hodně nacpaná, vycházela mi to tak akorát na zbytek cesty. Jenomže bych nesměl jít kolem zastávky a nesměla by přijíždět tramvaj č. 4, kterážto mne do Ponorky vždycky ráda zaveze (zde je vidět, jak mi vidina piva zatemnila mysl a slunečný počasí ustoupilo na samé dno žebříčku mých aktuálních potřeb, chutí a tužeb)... Řeknu si: "Co bych se nesvez, že?" Na jointa v ruce jsem v tu chvíli zapomněl a už jsem byl v tramvaji. Dveře se zavřely, "příští zastávka - Náměstí hrdinů," já usedl a teprve po pár sekundách jízdy jsem začal vnímat nechápavé pohledy spolucestujících... Jenže v tu chvíli jsem ještě pořád netušil, co se děje a navíc, opojen kuřivem jsem si dopřál dalšího prda. Teprv když jsem vydechoval, mi to došlo!!! Měli jste vidět, jak jsem hned na Náměstí hrdninů vyběh, vystreslej, pohledy spoluobčanů nepříjemně zabodlé v zádech...

Vlastně by mne zajímalo, proč mi nikdo nic neřekl a jestli vůbec věděli, že to je hulo. To ví ale jen Rastafari a oni...

P.S.
Celý to má ještě takovou malou dohru, kamarádku o zastávku dál přibližně ve stejnou dobu na stejný lince vychytal revizor s fízlama (který jeli "nenápadně" přilepený za tramvají)...

Old Post 15-03-2003 v 17:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toxic.raoo
Host

Palec dolů 30 min. smrt Příspěvek č. 507

Sedím v jedné hospůdce na horách, ze své levé kapsy vytahuju plný dealerak poběleného scangu. Nabíjím, kouřím. Opakuju 6x se svýma kámošema........sedím, sedím, stále sedím, dostavuje se smích a veselost. Za cca 10 min. dochází ke strátě hluchu, srdce bije na max., dochází zamlžení očí...........přichází obsluha s účtem. Mluví na mě neslyším, ukazuje mi účet nevidím........smažím se něco udělat, ale nevím co..........podívám se na obsluhu aona se rozpadá na kousíčky. V tu chvíli jsem uzavřen ve své hlavě a ztracen na pozbytek 2 h.

Old Post 15-03-2003 v 18:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Karma uživatele Wes37 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 508

To my jsme jenou s mojim nevlastnim brachou a dalsima 2 typosama zapukaly a jak si tak sedime v tom aute - jeden kamos mel takovou hlasku - ja pojedu na streše - my jsme na neho čučely a jako že je to nebezpečné a tak - pak jsme se na sebe všichni podivaly a ztichly - najely nam usmevy a kamos uz byl na střeše - jely jsme s nim přes "město" zaparkovyt auto - ale chtěl jsem si to taky vyzkoušet a tak jsem na to vlezl - a zjistil jsem, že je to největší masakr co jsem kdy zažil - měly jsme v sobě všichni tak 4-6 piw a poradne férové brko - kdykoli bych to zopakoval - je to parada jet tak ve 2 rano po hlavni 4proude silnici tak cca 70km/ hod na střeš auta až domu před barak

P.S. jdržely jsme se jak v kobře 11 - stahle okynka a rukama jsme se držely za kraj auta a ležely jsme

je třeba se zmastit a vyzkoušet to - doporučuju

Old Post 15-03-2003 v 20:34 PM
Wes37 je offline   Profil uživatele Wes37   Find more posts by Wes37   Foto galerie člena Wes37   Click here to Send Wes37 a Private Message   Add Wes37 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wes37! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 509

2 Wes37

bylo by to jeste lepsi, kdyby na tebe zapomneli - stejne jako ten clovek (par stranek dozadu), ktery zapomnel, ze vlece na lane nepojizdne policisty a snazil se jim ujet. Co takhle zkusit jet ztroubenej mezi vagony metra???

Old Post 16-03-2003 v 14:46 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 510

tak to je moooc panove!!!! ))))))

keep
balkon 2002

Old Post 17-03-2003 v 09:25 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 511

citace:
Původní příspěvek od SJ | Ivanhoe
2 Wes37

bylo by to jeste lepsi, kdyby na tebe zapomneli - stejne jako ten clovek (par stranek dozadu), ktery zapomnel, ze vlece na lane nepojizdne policisty a snazil se jim ujet. Co takhle zkusit jet ztroubenej mezi vagony metra???

Jo, zapomenout na poldy se mi povedlo, to je rechtik, ale mam tady novou vcelku vydarenou story.
Jestli jste videli krotitele duchu 2 tak trochu vite wo cem mluvim. Byli jsme s kamosem na Dejvicich na Div.Sarce na trati (je tam takovej minimost) kdyz si tak necekane prifrcel vlak. No jo, jenze oba celkem skoureny a tak a prislo nam ze neni kam uhnout. Tak jsme pelasili jako ze to prebehneme, jestli to teda stihenem. No, dodneska si pamatuju kazdej svuj pohyb, prislo mi ze utikam neuveritelne pomalu a vlak ze jede hrozne rychle, a pak na nas najel a ... zjistili jsme ze je od nas asi jeste stale 50-100 metru, proste jsme byli tak vyschizovani, ze jsme jej proste videli (naprosto korektne) daleko driv ... No a jak to dopadlo? No, normalne jsme slezli na stran, ktera je na druhe strane a vlak projel klidne okolo, ani nas nevidel ridic ... Jestli jste tam nekdy byli tak vite o cem mluvim, od te doby zadne koleje, zadna auta nic. V poklidu doma nebo nekde v prirode ...

Old Post 17-03-2003 v 11:40 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukin thc
Nový Člen

Karma uživatele kukin thc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 512

dva brka nejakeho obyce ve trech,brko mazzzzzaru sam a asi dalsich sedm skel toho sameho.prijel jsem domu v devet,pustim televizi a asi po hodine tatik"nechtel bys to vypnout,jsou tri rano a v pet jdes do skoly".No nebyl jsem schopny ji vypnout.po trech minutach co jsem si hral s jasem a barvou,pozorovan svym otcem,jsem zacal zmatkarit.dalsi dve minuty jsem si hral s basama a vyskama.pak to tatik vypnnul sam.No celkem jsem se zapotil ale dopadlo to dobre a rano jsem mu rekl ze jsem byl rozespaly.

Old Post 18-03-2003 v 08:33 AM
kukin thc je offline   Profil uživatele kukin thc   Find more posts by kukin thc   Foto galerie člena kukin thc   Click here to Send kukin thc a Private Message   Add kukin thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 30 31 32 33 34 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás