Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky moc...aj som si myslela, ze to nebude moc, okolo 60 cm...tento rok som mala jednu Northern Lights a ta mala tiez tych 60 cm...a vynos nic moc, asi 35-40g
A takto mi vyrastla moja prva "bazalka"
Myslim si ze bez studovania stranok a rad inych, bez akychkolvek informacii a skusenosti to vyrastlo takto vysoko, huste to teda vobec nebolo, no ked to porovnam s mojim chabym pokusom, ked som sa na zakladnej skole pred 12 rokmi nejako dostala k semiackam a vyrastla mi z toho asi 15 cm vysoka a 1 mm "hruba"stonka s 2 listkami na konci, toto bola pre mna fakt radost sledovat, ako to rastie. a napriek tomu, ze to bolo v skleniku a listy sa dotykali skla, absolutne ziadna pliesen. len na konci ma porazili vosky...to uz ma sla trafit kurvica...
clovek sa uci na vlastnych chybach, nieco som si tu prestudovala, kupila si knihu Jak pestovat outdoor, kamos sem tam tiez hodi radu, tak hadam mi to buducu sezonu dopadne minimalne 2000% lepsie :-)
no ono je to kus od kusu.třeba já jel bublegum,který vůbec nedozrál,a kamarád ho dojel v půlce října,ze stejného paklu semen.durban poisna sem jel letos nakonec 4 phena první sklizeno 20.září ,druhé 1.října,třetí 20.října,a čtvrté pheno není ještě do dnes tj.28 října zralé ještě by tak 14 dní chtěl.přitom sédbanka uvádí sklizeň do konce září,takže se tak o 6 týdnů sekli,jinak na příští rok critical+
critical+ je od dinafem,a critical mass je od mr.nice,ten sem jel letos,a bývalo to předchozí roky lepší. critical + jel letos kámoš a šišky byly pěknější,tak ho na příští sezonu zkusím.
Původní příspěvek od tucnak229 příští rok bych chtěl pěstovat od DP Mazar tato kytka se mi velmi zamlouvá ale nevím jestli je vůbec vhodná pro pěstování ve skleníku nebo outdoor.
Díky
Ano je.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Áno zdravím, nadcházející sezónu se budu věnovat 1. outdooru a chci tutenctonc, takže čekuj výběr - vybral sem módy na který už sem četl nějaký ohlas tady.
Dýpý:
Durban Poison
Passion #1
Frisian Dew
Pujde o to udělat co největší zásoby na zazimování takže to bude trochu hardcore podání ), do toho budu házet samonakvétací v průběhu slunečního cyklu
Zdravím
takže já povalím toto
opium
spoetnik
super skunk
a ještě mám objednaný 10 autoflouwerů od budha seeds nějakej mix měli by tam být ani nějaký novinky...
Tak se mějte
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od tucnak229 příští rok bych chtěl pěstovat od DP Mazar tato kytka se mi velmi zamlouvá ale nevím jestli je vůbec vhodná pro pěstování ve skleníku nebo outdoor.
Díky
zdarec,zkousel sem to letos,nezastrizeny ,ale chtel asi vic slunka,je to listnaté ale hodně orošené...
Balkón:
1x critical+
1x NL
1x ještě něco, ale nevim co
A k tomu zkusim 3 rundy AF kytek, vždy tak po 4-6 kusech (af NL, af AK, Sweet Special, Black Jack x Red Dwarf, Assoreted Auto od Buddha) V roce 2012 jsem to stihl 3x, tak letos určitě taky
Guirella outdoor:
5x Shama
5x Frisian dew
1x Wappa
5x Strawberry Rhino x Difficult
Něco málo autoflowerů .
Všechno pojedu ze semen, takže se klidně může stát, že budu o pár modelů ochuzen, kvůli klíčivosti.
Je toho celkem dost, ale počítam, že si pošmákne zvěř, plíseň a možná čórka. A mám to s kamarádem napůl