Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Janski Kluc co povite na tuhle banku: Paradise seeds ktera odroda je dobra teda naj. pro out ja sem rozmyslal nad ice cream co vi na to?
Tak zdravím vás,
čo si na tento rok pripravujete ?
Ja idem tento rok na OUT 1x Osiris, 2x Super hash, 1x Wembley a 5x New York City, všetko od Pyramid Seeds, tak som zvedavý čo to bude zač
Ak niekto má z týmito odrodami skúsenosti, sem s tým...
Dík
Tak mi prosím poraďte, chci koupit jen 2 balíčky, mají tam akci 2+1 zdarma. nerad bych koupil něco, co venku nevypěstuju.
Díky!
Čau,
Nejprve se zkus mrknout tady na groweru. Myslim, že nejdaš o každé kytce X vláken. Taže by ti to mělo pomoct s výběrem. Jinak já bych ti vdovku na ven moc nedoporučoval. Celkem pozdě kvete a je dost náchylná na všechno
Asi bych chtěl ten Hollands Hope, nevím, jak to je venku s tim Kushem, ten Mandalay bych asi také docela chtěl a ještě mě zaujal Passion #1 , to je taková klasika.
Původní příspěvek od Pio Asi bych chtěl ten Hollands Hope, nevím, jak to je venku s tim Kushem, ten Mandalay bych asi také docela chtěl a ještě mě zaujal Passion #1 , to je taková klasika.
jojo, passion a HH je zaručená kvalita. šel bych do toho . a když budeš mít tyhle dvě, tak klidně ten critical můžeš zkusit.
Hollands Hope pěstoval kámoš dvě kytky a z obou měl malý výnos, palice byly taky menší, ale pokouření to bylo slušené. Asi po 3 měsících pořádnýho sušení jsme to dali do jointu a byla to jemná chuťovka Určitě si ho někdy nasadím na OUT. Critical jsme dostali na veletrhu, ale rostl ve špatných podmínkách, odhad byl tak 30 g, ale bylo z něj 70. Pevný palice, sladká vůňě. Po sušení asi 4 měsíce nám to připomíná hotovej med Chuť taky medová, ale jestli to není vsugerací ) Mně osobně zatím nejvíc sedl na OUT Mazar, spokojenost s vysokým výnosem, tvarem a tvrdostí palic, vysokou účiností a kořeněnou chutí
Ten Mazar vypadá dobře, ale je to indoor, dá se to fakt pěstovat i venku?
A ještě mě zaujala Frisian Dew ...
Sakra, to je fakt blbý, každej den najdu několik odrůd, tak který si pak vybrat, když je výber tak veliký.
Měl jsem trošku s Mazarem problémy s plísní, ale né moc velký. Neměl jsem to kde sušit zrovna ale bylo to monstrum a určitě si ho několikrát zopakuju
Vybrat si co pěstovat no, v tom je ta krása, ta rozmanitost. Asi celej život budu pěstovat a stejně nestihnu všechno