Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mne to kamarati vymysleli velmi davno a uz ani neviem podla coho to vzniklo...vtedy som mal vela nickou:taky tradicny-speedy...potom profik , pesiak , peko...ale obmedzil som to na bobor
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
HM no ja mam nick vymyslení z toho že všetko čo je Zeme a vzniklo na Zemi je dobré neni to tu pre nič.Preto to BIO a Man preto že mam medzi nohami kol .Všetko čo je zo zeme je dobré ....
nick mam podle meho nejoblibenejsiho tracku od gus gus .. famozni electro / progressive house deska .. jinak tenhle nick mam jen tady .. na netu jsem jinak vedenej uplne odlisne .. o schizu min
Ja svuj nick pouzivam uz par let.
Vzniknul jednoduse.Potreboval sem se nekam registrovat a tak sem zacal spalenej vymyslet nick.
Zrovna v te dobe sem byl ovlivnen sledovanim skveleho serialu Kralovstvi...http://www.csfd.cz/film/71924-kralovstvi-riget/
A tak sem si vzal jmeno hlavni postavy.
Btw ten serialek fakt doporucuju
Již delší dobu se zajímam o jezdectví (kolem osmi let aktivně) :p Na koni jezdím již delší dobu. Cvilku sme měli jednu kobylku tak trochu temperamentnější (arabská krev) po jednom arabském hřebci "Faharadza". Jak prosté. A protože sem neuměl sehnat fajn avatara, tak jsem zvolil tuto postavičku
Jo tenkrát byla v kině jako novinka "Pán prstenů", kde je jeden ze šohajů proslulý Gandalf .. mno a krom toho se mi líbí Skáčko, takže z toho vzniklo takovýhle combo