Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
mam asi hloupej dotaz, ale proste na to nemuzu prijit...
Konecne sem si koupil do skrine stinidlo.Problem je v tom ze nevim jak k nemu pripevnit objimku s lampou...nemam nejakej spatnej typ objimky??
sorry za OT, ale nechtelo se mi kvuli tomu zakladat nove tema...
KURVA kluci rikaji vam neco pravidla ceskeho pravopisu? sice taky obcas udelam preklep, ale napsat misto bily, byli je opravdu do nebe volajici kokotismus. apropo jestli nevis jak pridelat stinitko, tak vypoj lampu ze zasuvky a rozdej ty dily na skrin kamaradum kteri snad budou vedet jak pridelat objimku ke stinitku, PYCO to snad neni mozny, kolik ti je let, chodis snad na zvlastni skolu? Bo kde je problem? TRAGEDIE, stupidita lidi nezna hranic.
EDIT: preklepy opraveny, jinak naladu jsem mel senzacni do te doby nez jsem videl ty sileny hrubky, ale mas recht, to je jedno. Hmmm opravdu si myslim ze se na to staci podivat a je ti jasny jak to zbastlit, jasan kazdej jsme nejakej, ale ten tvuj dotaz zni jako od nejake 16t-lete LAMY.
add phYtamin me dela na listech nekroticky skvrny, ale jinak to neni zla vec, sice uz mam 250 ml asi 2 roky. Lepsi a levnejsi je dle me bi algen, hycol, vermesfluid. Bud vsechno dohromady. bo zvlast, dle chuti.
Jo a na peace ti seru. Kdyz tak radnej PISS
bo prudit je treba.
Disaster:-) :
zdarec, proc pises hned tak utocne?Chapu, ze mas treba spatnou naladu, ale proc si to vybijet na nas?
Jinak ted sem si po sobe procital prispevky a nikde sem zadnou chybu nenasel..ten byli povlak napsal Blackfire.Ale to se nekdy stane kazdemu.Nemusi to byt hned do nebe volajici kokotismus.Btw taky tam mas par preklepu:-)
Jinak jeste jednou sorry za ten dotaz.Vim ze je to hloupy, ale drzel sem ty veci vcera v ruce poprve a nejsem zrovna technickej typ...
Vis co, kazdej jsme nejakej.Treba by jsi zase nezvladl jine veci, ktere jsou pro me trivialni..
No ale kaslem na to..
Jdu zkusit popremyslet nad tim prichycenim...
Jo a ze skoly jsem uz davno pryc..
peace
No tak sem se prepsal a je mi to Disaster osobne jedno..jestli skrz to nemuzes usnout je to Tvuj boj.....ja mu chtel pomoct a myslim ze jemu je jedfno jestli napisu bily nebo byli..hlavne kdyz to pochopi.a pomuze mu to
No a navic fama ze se nema strikat za svetla je pekna kokotina, zkousel jsem to tak i tak a zadnej rozdil jsem nepozoroval. Myslis ze mu to pomohlo? muhehheehe a usnout opravdu nemuzu protoze je za chvili obed:-))
Disaster:-) :
Uvidime vecer..me flicky zmizeli kdyz sem zacal strikat phit aminem kdyz zacala noc..kdyz strikas pres den tak se na listech vytvari hodne vysoka teplota na to aby se ta voda odparila..a to neni pro ti listky zrovna fajne..sak at si to kluk zkusi a zjisti sam co je lepsi
zdarek
ted sem se na to vsechno podival nespukanej, popremyslel sem s cistou hlavu a ono je to fakt jasny jak facka..tak jeste jednou sorry za dementni dotaz.
Disaster:-):
zas tak sileny hrubky tam nebyly:-))
Jinak 16 mi uz davno neni, ale LAMA v nekterych vecech(hlavne technickych) porad zustavam...
Jo pruda je fakt potreba, aspon se priucim..tak jen do me:-)
Blackfire:
dik az vsechny rady.Ten pht sem zkousel nastrikat na tmu. tak uvidime..
Ale ja si stejne porad myslim ze to bylo tou vodou..
Jo ja ted pouzivam osmozu a strikam jen na tmu.Takze potom sem napisu jestli to pomohlo.
Disaster:-):
Hele chlape jeste jednou sorry za ten dotaz.Ted sem na to vlitnul nezhulenej a mel sem to hotovy asi za 15 min.A uz se ani nedivim ze jsi me povazoval za kokota:-) priste nez neco napisu tak radeji popremyslim.
Ted jen doufam ze se tam ta lampa udrzi:-).....
kdyz rikas ze to bylo prakticky pres noc tak si vzpomen cim si je pred tou noci zalil...ale ze by se pres noc stal z listu cednik jen kvuli pH nebo zalivce...tomu neverim