Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec ktech hnojivum 4Power podle toho co jsem se ted kouknul tak vyjdou úplně nastejno jako řada hnojiv GH.(grow, bloom, micro, ripen)..vyjde i to na stejný prachy
v tom případě bych doporučil ozkoušené GH áčka ... ale AH čka jsou pro mne porád N.1
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to Disaster:-): dit nevýš co povídáš ti řikám že AH sou lepší + ah enzymes a FS a seš vysmátej
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
AHcka jsou sice hodne pouzivany, ale vic me chutnaji brka ktery se jelyna bkazech. AHcka jsou desne chemicky. Nerikam ze bikazy ne, ale dle me je to o krapanek lepsi
to Dis: si dělám perdel woe, to je názor od názoru, každý ať vyzkouší a uvidí, to je dle mého názoru nejlepší volba...
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ahoj Matrixx
Hype®masS Sy$tem -poradíš prosim tě jak často hnojit ten GROW,BLOOM,MICRO, --- začínám a stavim ... a pořád sem se nikde nedozvěděl co je ten nc metr , a nakolik mám udržovat to PH,,, STAČÍ TYTO 3 hnojiva??? dík
to investico: 1. čti FAQ
2. návod na apklikaci hnojiv máš vetšinou na etiketě nebo je určitě najdeš na webových stránkách výrobce, jinak co se týče kolikrát týdně záliže v čem pěsdtuješ
3. co je ec metr ? měří el. napětí v roztoku, je důležité při mýchání hnojiv, jinak pokud chceš vedět víc koukni tady na fóru
4. ano tyhle 3 primární hnojiva budou stačit
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Tak k 4Power udelal jsem nakup na www.growpestitel.cz nad 5000,- a poslali mi tyto hnojky gratis, jinak cena ve srovnani s AH a GHE o dost lepsi. Jedu na nich 30 dni a pro zatim spokojenost, kytky krasne zeleny nic jim nechybi, uz zacinaji kvect, tak dam info jak to pokracuje. Zatim zdarec
Původní příspěvek od ANUBIS myslite ze je to pouzitelny popripade v jaky fazi myslim si ze spis asi rustova a mate s tim nekdo zkusenosti??
Kua tohle je sračka, timhle doporučuju hnojit max. záchodovou mísu, kytky ne, kup si za 200 nějaký bio hnojky (BioBizz, B´cuzz, Plagron) kytky ti to vrátěj, tohle je hnusná chemka, kterou bys pak musel kouřit...
citace:
Původní příspěvek od Melon Zdravím jsem ekologicky člověk tak chci i ekologicky hnojit. Slyšel jsem dost věci o konskym trusu a slepičim.
Slepičák dobrý, ale jenom na out, ve vnitř by to hrozně smrdělo a manipulace taky nic moc, na indoor mužeš zkusit netopýří hovna (buď prášek nebo i extrakt), popřípadě nějaký biohnojky (BioBizz má hodně bio certifikátů, takže to je taky varianta ekologickýho hnojení)
A koňskej hnůj, taky na out, jeden týpek, tady prodával v bazaru substráty s koňskejma hovnama, docela zajímavý, se ho můžeš zeptat...