Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A čo akože ked pestuje štát technické konope na vlákna tak aj im to chodia kontrolovať? To je jaká kokotina že ked by to aj im presiahlo o 0,01% THC viac tak ich zabásnu, to aby potom nemohli hnojiť chudáci lebo sa budú báť že to presiahne limit a každého kto v tom podniku robil zabásnu za to že pestovali nad 0,3%THC
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
môžeš si s toho robiť vela rôznych receptov, aj haš si s toho môžeš spraviť, chleba, čaj dobre chutí, môžeš si s toho vyrábať liečivú masť, je toho noša...
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding no mňa by celkom zaujímalo ako dopadlo fpp
no podarilo sa mi nieco spravit s CMSkom a dako to nejde
musim to cele preinstalnut. co je horis epadol mi asi prvy projekt z ktoreho som cel financovat propagaciu (nalepky,...) takze kym sa mi to podari realizovat tak to vidim na pol roka-rok ale aspon budem mat cas spravit dizajn a zohant niake materialy. kedze nik nema realny zaujem na tom pomoct tak to zbucham pomalicky sam
Ja som bol raz na vysluchu ohladom nejakej bitky, mal som pri sebe spek tak akurat na 2x smrt, a hned ako som vysiel z policajnej stanici, za brankou som zroloval brko a isiel som prec po svojich. fuck off police
legalizacia je na nasom konzervativnom slovensku v nedohladne...
skor sa modlime nech to zlegalizuju bratia cesi...
a to sa lem bude ficko divit odlivu mladych do zahranicia
Původní příspěvek od grundik legalizacia je na nasom konzervativnom slovensku v nedohladne...
skor sa modlime nech to zlegalizuju bratia cesi...
a to sa lem bude ficko divit odlivu mladych do zahranicia
jasne uz nebudeme hovorit fuck off police ale fuck off police and fuck off slovakia
ja si myslim ze zlegalizovanie marihuany je blbost pretoze ak sa zlegalizuje tak dyleri budu nie pestovat marihuanu co je dobre ale prejdu na tvrdsie drogy predstautesi ze mlades prejde na tvrdsie srogy lebo zakazane ovocie je to najlepsie ako sa hovori
preto je lepsie aby nebola zlegalizovana aby sa do ulic nedoniesom odpad radsej nech sa nacierno kupuje marihuana
Rozmyslal som ze Slovensko uz patri do EU. Uz len caka na prichod novej meny €. Tak ked je Slovensko tak isto ako Holandsko a ine krajiny v EU, tak preco neplatia na celom uzemi EU rovnake zakonny?
zavolaji si tam tych 60rocnych komunistickych odbornikov.. jeden minule rozpraval ako vznika zavislost na cigach resp. preco.. taq vraj.. si nake detiska najdu vzor v najekom spevakovy a pod. a potom zacnu fajcit lebo s amu chcu podobat.. BULLSHIT ... no mozno tam budu naky fpoho ludia za tym sklom... no ved uvidime...
PS: nerad pozeram taketo relacie, lebo ma furt len maxiomalne naseru.. ta hlupost nazorov a zarucenych teorii je pre mna absolutne nepochopitelna...
ach jaj
majte sa pekne a piste im tam maily, ja nemozem nemam doma net
citace:
Původní příspěvek od wasco123 Rozmyslal som ze Slovensko uz patri do EU. Uz len caka na prichod novej meny €. Tak ked je Slovensko tak isto ako Holandsko a ine krajiny v EU, tak preco neplatia na celom uzemi EU rovnake zakonny?
JJ moja rec, ved ked demokracia taq vsade rovnaka... kto hulit chce taq huli a bude a kto nechce taq nehuli a nebude... zas az taq nedostupne to hulenie nieje..