Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě,píšeš jakoby o pavučinový plísni,pavučiny dělaji svilušky,či spiders mitte,zkoukni keramzit i listy zespodu ňákou lupou,jestli je tam ještě nemáš..
Minuly tyden jsem rostlinky poradne postrikal bioolem. Zda se mi, ze od te doby prestali rust a stav se taky zhorsil. Myslite ze to muze byt tim bioolem, ze je spalil na povrchu? Pripadne prosim o doporuceni nejakeho osvedceneho likvidatoru svilusek, ktery neskodi rostline. Diky
On je nespálí,je to vyrobený z řepky,ale zalepí pory a kytka nedejchá,když to přeženeš..Zkus dát kytkám oplach a uvidíš..Jinak Omite, nebo Talstar,ale taky vofafrně,to sou čistý chemky..ještě Svilustop..
Poridil jsem si Talstar, chci se zeptat na par veci.
1. Po jake dobe je vhodna dalsi aplikace?
2.Muzu hnedka druhy den udelat postrik phytaminem?
3.Muze to nejak negativne ovlivnit rust rostliny, nebo ji nejak poskodit?
Stříkni to jednou koncentrací podle návodu,osobně bych možná konc.zvolil o malinko menší,rostlinám to neublíží,pak kytky hlídej a pokud se svilušky neobjeví už bych neopakoval..Čim míň chemie,tim líp.. Phytamin bych klidně dal,ale nejdřív za 24h,aby sis postřik Talstarem nesmyl..
Ahoj, mám jisté problémy se šalvějí... Můžete pomoci? Je na místě, kde svítí celý dopoledne a je zasazena do rašelinového substrátu (tak, jak to mají šalvějky rády).
Díky moc
♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢
„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.