Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dále HollySeeds bank má taky odrůdu s údajně THC 0%, kterou ještě neprodávají, říka mi název, zapomenuto, a webu zatím nemají /info 10/2019/
házejte další, kdo co objeví - tyhle strains mě dost zajímají..
údajně je problém pro seedbanky deklarovat obsah THC pod 0.3%, resp přesnost měření, co mi vysvětlovali na cannafestu, tak je v podstatě dává smysl uvádět THC pod 1%, protože přesnost měření je +/- 0.5% (??)
- pokud je tu nějaký laboratorní odborník tak bych rád, kdyby to potvrdil/vyvrátil
mňa by zaujímalo, že ako to je s obsahom CBDA-CBD počas dozrievania kytky. Ako sa riadiť, trichomami, či? Máte s tým nejaké skúsenosti, trebárz potvrdené aj reálne labo. testom? Kedy je ten potenciál CBDA-CBD najvyšší? Nechať to dlhšie prezrieť, až kým budú trichomy jantárové, alebo tým sa dá riadiť iba na THC "efekt" Skrátka, rád by som vedel, že kedy je potenciál ohladom množstva CBD najvyšší?!
údajně je problém pro seedbanky deklarovat obsah THC pod 0.3%, resp přesnost měření, co mi vysvětlovali na cannafestu, tak je v podstatě dává smysl uvádět THC pod 1%, protože přesnost měření je +/- 0.5% (??)
- pokud je tu nějaký laboratorní odborník tak bych rád, kdyby to potvrdil/vyvrátil
Čau,
To je nesmysl, změřit jdou i mnohem menší koncentrace. Na stanovení kanabinoidů se používá zpravidla plynová chromatografie. Záleží samozřejmě na tom, jak je ten přístroj "dobrý a citlivý", ale i ten "nejlevnější" equip ti je schopný zaznamenat kanabinoidy v řádu setin procent. Jsou pak i lepší přístroje, které jsou ještě mnohem citlivější.
Taky záleží na tom, jak připravují vzorky k samotné analýze. Na tom se dá ledacos pokazit. A taky je každá kytka unikátní v množstevním profilu kanabinoidů, terpenů aj. A to bude nejspíš kámen úrazu.
CBDheaven: "Pokud chceš co nejnižší THC a pojedeš to outdoor, tak to chce přírodně nahnojenou půdu, nějakou třeba z kompostu.. prostě plnou přírodních živin. Žádné další dohnojování boostery na květ. Ale jestli ti nevadí, že THC vyskočí do 1%, klidně je nakrm."
Hm, nazdávam sa, že pri "šetrnom" hnojení klesne nie len obsah THC, ale aj CBD. Taktiež to bude mať vplyv na obsah terpénov - nemysliš?
Původní příspěvek od odo
CBDheaven: "Pokud chceš co nejnižší THC a pojedeš to outdoor, tak to chce přírodně nahnojenou půdu, nějakou třeba z kompostu.. prostě plnou přírodních živin. Žádné další dohnojování boostery na květ. Ale jestli ti nevadí, že THC vyskočí do 1%, klidně je nakrm."
Hm, nazdávam sa, že pri "šetrnom" hnojení klesne nie len obsah THC, ale aj CBD. Taktiež to bude mať vplyv na obsah terpénov - nemysliš?
Pojedu to ve skleníku, kde je silná vrstva podloží - cca 0,5m kompost + hlína a pod tím celkem kvalitní hlína. Ve skleníku busou ještě papriky, rajčata a salátky - vesnice no. Nevadí to ne?
Původní příspěvek od CBDheaven No, ty rajčata si dej dál i od paprik, mladá je zahradnice a říká, že se rajčata s nimi moc nesnesou. Ať se nedotýkají ani kořeny. Prý na jednu stranu rajčata a na druhou papriky předávám info. A konopí tedy také odděl.. Prý je rajče pro ostatní rostliny žahavé. Jinak si myslím, že je to v pohodě když by tě nějaký mamrd udal, tak si nemyslím, že ti někdo bude trhat hlavu za pár CBD kytek s tak nízkým THC pro vlastní potřebu.. a kdyby snad přece jen, napiš mi, mám kontakt na skvělého reportéra z české televize protože aby někdo řešil takovou kravinu mi přijde ujeté a ne jen mě
Tak tam asi budou jen rajčata a salátky, jako každý rok. O to se starají naši.... Nemělo by jim to vadit, ségřin bejvalej tam měl před lety klasickou kytku na THC a byl to dobrej model - to jsem si ještě dával rád, teď to na mě působí opačně, vyhledávám jen CBD.
Mám objednaný 3 semena WineCherry: https://www.czech-cbd.cz/#!/produkt/cherry-wine-3ks
Snad nebudou moc vysoký.
Myslíš, že je blbost nechat si jednu jen tak za oknem na bytě pro radost? V nějakým větším květináči - slunko tam svítí prakticky celý den i teď. Bylo by z toho něco?
Původní příspěvek od CBDheaven Já měl kytku na parapetě z venku, fakt malou, v malém květináči, udělal jsem na ní 7g, ale bylo to moc dobré za oknem je to na nic teď. Možná přes léto ano. Teď je slunce slabé a den krátký. Mě taky THC už nedělá dobře, ale když si udělám brko z CBD a dám pár smitku ostrého konopí, je to velmi euforické a v pohodě
Samozřejmě zasadím, aby kvetla v létě.... kdy teda zasadit tento typ semen pro výtěžnost CBD?
Zdar také jsem řešil poslední dobou problém kde sehnat legální CBD odrůdu. Nakonec jsem našel stránky kde nabízí semínka sice regulár ale zato levně ale hlavně jsou to modely schválené u EU i tady v ČR. Tedy legální pěst, dokonce z již zmíněného osiva prodávají klony .. uvidim na podzim co z toho bude pak písnu http://www.klonykonopi.cz/semena-konopi
Tak tam asi budou jen rajčata a salátky, jako každý rok. O to se starají naši.... Nemělo by jim to vadit, ségřin bejvalej tam měl před lety klasickou kytku na THC a byl to dobrej model - to jsem si ještě dával rád, teď to na mě působí opačně, vyhledávám jen CBD.
Mám objednaný 3 semena WineCherry: https://www.czech-cbd.cz/#!/produkt/cherry-wine-3ks
Snad nebudou moc vysoký.
Myslíš, že je blbost nechat si jednu jen tak za oknem na bytě pro radost? V nějakým větším květináči - slunko tam svítí prakticky celý den i teď. Bylo by z toho něco?
Čau Mimoa, zaujala mě ta stránka s jejich odrůdama, dej pak vědět, jak dopadl pěst a jak chutnal výsledný materiál, chtěl bych totiž zkusit na příští rok nějakou chuťovku CBD.