Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je zamnou 17den 18/6 dneska proběhlo hnojení v plné dávce a myslím že v rustu už taky poslední. Kytky se pěkně pod 400 rozparádili no nechám jim ještě cca. 3-4 dny v rustu pak přepínačka 12/12.
Tak dneska jsem třetí den 12/12 musím říct že to není žádná prdel to všecko v boxu pohlídat.
1. Zjistil sem že je u nás tvrdá voda ph7,8 když je odstátá pořízen kalibrační roztok kys. fosforečná na květ a kys. dusičná na rustovou fázi pro druhé kolo
2.
Na pravo u prostřed je vidět květník s dokoupenou zeminou totál šit špatny ph a asi totál bez živin tak stím trošku bojuju vyluh rašeliny ph 7,4 zalíváno upravenou vodou na ph6 .Na fotkách už zase chytá barvu včera sem jí podal upravenou vodu a živiny a už se spravuje.
Jinak ostatku se celkem daří pěkně se zitra vyřádím z kolínkama a provázkem vše nazohybám .....
Zdar Tak dneska je to třináct dnu co jsem přep na květovou fázi. Omlouvám se za špatně uvedeny udaj vyše v minulém přízpěvku.Vše pokračuje zdárně jen jeden květník s kytkama de do háje je v něm dokoupená hlína z tesca a je to sračka největší to už nikdy neudělám takovej skurv k ničemu.Další kolo cocos!!!!!!! Jináč není moc co řešit tady pár foteček holek pomale nakvítaj maj se pěkně k světu.... S hnojkama jen pro info jedu podle tabulek vše ok nevím jak tady ostatní čím hnojej ale s PLAGRONEM nemám problem ale chci se zeptat mužete mě doporučit dobrou značku hnojiv nacocos ???? Dík čaukes
Podle fotek vypadá že jim dopřáváš víc než musíš kámo, moc tmavá zelená + začínající schnutí špiček a okrajů listů nevěstí nic dobrýho, co nevidět může být problém na světě.
Kolik máš ec zálivky a potom na výtoku?
Čau boužel ec metr ještě nemám hnojím podle tabulek plagronu pořídil sem zatím jen ph metr. Myslíš že bych měl ubrat na hnojích?Jináč s tím žloutnutím špiček máš pravdu přikládal sem to popálení od lampy ale zas sem si řikal že je to hloupost teplota mě nevylítne víc jak na 26 stupňu.No a co bys doporučil mám jednou vynechat hnoje nebo dát poloviční dávku? EC metr mě asi nemine co... jeho nákup
cus,nevim co jedes za plagron,jestli algu tak na tu opravdu ec metr neni potreba...kolikrat sem daval i dvojity davyk a nikdy sem neprolival jenom vodou s enzymama...a kytky to zvladaly...pokud jedes terru tak tam uz je to zasolovani horsi...
jo prolej to a pak zalej s enyzymem...at to spotrebujou...vzal bych to normalne sprchou jak pri flushu ale ne tak dukladne,pak pul litru ke kazde s enzymama...
Tak osádka je vymáchaná v upraveny vodě ph 6 nechal sem odtýct přebytek vody po pruplachu a dolití taktéž upravené vody s enz. Tak su zvědav co se stím povede udělat.